Ovo treba da bude vrlo ozbiljan akvarijum, kome mislim da posvetim značajne trenutke svoje dokolice.
Uzeo sam kanister filter Fluval, kau da su kvalitetni a za ovo mi ba takav treba. Isekao sam kabal za struju, pa sam namestio preko creva i reducira da ga pokreće fantomska pumpa Atman protoka 800 l/h.
Sad moram da objasnim i zato sam sve to tako zamislio. Pa taj unutranji filter koji sam dobio od kanister filtera ima dve osnovne funkcije. Prva je da filtrira vodu, ali da nema potrebe nikad da se rasklapa i da stalno stoji tu. Druga mu je funkcija da pridrava kamenje koje dolazi na njega, Isopred njega takode treba da dodje kamenje sa mahovinom tako da mislim da se nece videti.
Postojece biljke su tu samo da bih propratio ta će se snjima desavati prilikom ubacivanja hemije koju sam napravio specijalni za ovu priliku, tako da mislim da ce biti razmetene.
Pa eto, onda da zabeleimo stvaranje Avangarde od samog početka, pa ćemo da pratimo da li sam daba upropastio 150 litara vode i kanister filter, kao to se čini na prvi, drugi i n-ti pogled ili ja vidim neto zbog čega treba da posetim čika oftamologa, hm, nisam pametan.
Stvarno je avangarda, jo nisam video ovako neto sa kanisterom
Coa je napisao:
Postojece biljke su tu samo da bih propratio ta će se snjima desavati prilikom ubacivanja hemije koju sam napravio specijalni za ovu priliku, tako da mislim da ce biti razmetene.
Ajde pa da i mi probamo novu formulu makro i mikro elemenata