Pozdrav drugari kritike su dobrodosle, mada imajte razumevanja da je ovo pocetak
Voleo bih da dobijem savete iskusnih kolega (sta da dodam, oduzmem, koju biljku, ribu)
izvinite zbog losek kvaliteta slike, slikano je mobilnim
Pozdrav,slabo ljudi posecuju izgleda forum,ali evo od mene pohvala ako je pocetnicki da vidis moje prve radove....ovaj tvoj je bolji sto puta,a ni sada nisam mnogo bolji
Citao sam forume i po tome sredjivao daleko je od dobrog ali ide nekako
spremio sam granu sa mahovinom samo da vidim gde da je stavim, planira iz desnog coska prea sredini
hvala vam na lepim recima znaci
bilo kakvu sugestiju prihvatam
pozdrav
Koliki je ovo akvarijum?
Biljke su u super stanju, za pohvalu. Neke su moda prevelike, tj. imaju prevelike listove i moda ne bi bilo loe da vie forsira ove sa manjim i tanjim listovima. Moe slobodno jo neki kamen i neku granu ubaciti, mislim da bi bilo atraktivnije...
Woooow komentar velikog akvariste ( pratim vas rad i stvarno sam odusljevljen vasim postavkama) tako da cu poslusati svaki vas savet na slepo tj bez razmiljanja gde predlazete kamen i granu ? puno mi znaci vas komentar
akvarijum je 63x30x37visina tako se uklopio u ovu policu
Drugari evo danas sam dodao drvo red moor wood sa mahovinom i iza korena sa mahovinom pogostemon octopus i misli da je to to za sad
i naravno slikano boljim telefonom
slobodno neki kom moze da padne pozdrav
...Eto, super si ga sloio. Samo se igraj, dodavaj, oduzimaj, istrauj, čitaj, gledaj i uivaj...
Niko od nas ti ne moe ulepati akvarijum ( ili ta već ) , naročito ako uzmemo u obzir to da je lepota u oku posmatrača.
Kada si vec resio da se upustis u odrzavanje belog evo photoshop predlog kako bih ja recimo malo prosirio belo i napred desno uz par dodatnih kamencica da oivice ovu zonu...
lep predlog druzi i hvala al ja sam nekako blizi da izbacim beli i dodam u celi aq ovaj crni i da stavin da levoj strani umesto ovaj kaen dragon ston sta mislis o tome ?
aj ako te ne mrzi napravi mi neko tvoje vidjenje takve situacije. ovo mi se ekstra svidja ali belo je neygodno ya odrzavanj pa ga zato izbegavam
bio bih puno zahvalan kad biste mi uradili takav neki predlog
i srecna nova svima zelim vam pune aqvarijume
Naravno da sve moe, ali to to si predloio potpuno menja vizuelni identitet akvarijuma u odnosu na ovo to si nam predstavio...
Kreni za svojom kreativnom vizijom i putem kojim si zamislio, pa kada to realizuje onda moemo baciti pogled i prodiskutovati...
[youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=glz23rYw3Gw][/youtube]
biobio sad me prosvetli ?
zamenio sam podlogu
dodao kamenje sto si mi rekao
e sad razmiljam da li da zamenim dragonom ili da ostane neko vreme ovako