Ej drug bacio sam pogled na tu plazu posle tvog raporta odozdo.Prelepa plaza zaista,nisam nikada bio na sitoniji osim klasike prvog prsta,ali nikada nije kasno.Pripadam grupi ljudi,entuzijasta i zaljubljenika u putovanja(bilo gde,volim i po nasoj lepoj Srbiji) to je zapravo neka vrsta mog hobija.Pre ili kasnije cemo se vratiti majci prirodi(zato valjda i pokusavamo da deo nje posedujemo u svom domu).Moj moto je: Da za merak pare netreba nikada zaliti
I ja sam do pre neku godinu bio samo za prvi prsten ali Sithonia je bruka kao na dalekim destinacijama ima plaza ovo je jedna od tih,malo je nezgodno u spicu bude haos ali mi sa decom naravno pre spica i da vidis miline.A to sto kazes za merak tako je pa svi smo u dugovima zbog toga ali kao sto kaze jedna pesma....neka ide zivot ja se nezurim...alegro bend.Jbg meni je Srbija prelepa ali more je more nek ide u pm.Ali idealno bi bilo par dana pre mora po nasoj Srbiji i posle par dana u povratku..e to bi ja nazvao savrsen odmor godisnji.
Evo jos par slicica,carobnog pogleda na Svetu Goru Atonsku kad izlazi sunce i preko dana mada je bilo oblacno.I jos koja slicica carobne plaze,eh.Vidim da je na Kefaloniji bruka dobro nema sta prelepo.