Filtracija:sump sistem owerflow u kom je pumpa 2000 l/h
dekoracija: veliki panj zove
Podloga: pesak granulacije od 2 do 4mm
Oprema: grejač 300W,termometar
od bilja trenutno ima,cryptocoryne wendtii brown,
cryptocoryne wendtii green,cryptocoryne parva,cryptocoryne pontederiifolia i
vallisneria spiralis,riba trenutno nema u fazi je cikliranja,svi predlozi su dobro dosli...
Ogromna litraza, odlican panj - prava dekoracija za slaganje jednog prirodno-akvaristickog ambijenta.
Ostaje pitanje - kako se zova ponasa u akvarijumu - nisam imao prilike da se srecem sa njom u akvaristici.
Imam utisak i da je svetla premalo na ovu litrazu, kao i da je podloga pretanka za neke kasnije ambicije sa biljkama. Za sada ovo ima potencijal ako se dekorise sa mahovinama i rizomskim biljkama u kombinaciji sa nezahtevnim koje mogu da se hrane samo preko vodene kolone....
Jako lepo. Samo svetlu pod bitno dodaj. Ne toliko zbog biljka jer to bilje nije ni. Malo zahtevno vec zbog vizuelnog efekta. Inace meni je Milana da gledam ove slike.
Super izgleda, trenutno i ja radim sličan projekat izbacio sam kamenje napolje iz svog akvarijuma, da li si razmiljao o tome da u akvarijum ubaci jato sitnijih ribica u kombinaciji sa skalarima.
hvala svima na pohvalama... uskoro cu pojacati rasvetu i dodati jato od 20ak crvenookih tetri (Moenkhausia sanctaefilomenae)...
mali update..nova postavka,ubacen jos jedan panj...