Drugari pre mesec dana kupio sam jednu Botiu m. zbog velikog broja puzeva u akvarijumu, za samo nedelju dana pocistila ih je veci deo....posto sam citao da su druzeljubive pre 10 dana sam uzeo jos dve u istoj prodavnici u SM..
Posle dva dana ujutru pronalazim par mrtvih kraljevskih neonki...sutra opet isto..menjam vodu..sipam lekove tripujem se..za nedelju dana..jedna od ove dve nove botie..utepala je 24 kraljevske neonke..3 sijamca..2 ember tetre...svoje dve drugarice..i ancitrusa takodje dugo nisam video...sve je to radila nocu..dok je nisam provalio..ponasala se kao pravi predator..strasno..ne znam jel neko video ovakvu agresivnost kod njih
Jesili je uhvatio na delu u nasilnickom ponasanju ili i dalje pretpostavljas da je ona ubica? Da li uginule ribe imaju tragove nasilja. Mozda je sa novim botiama u akvarijum stigla i neka zaraza koja je potamanila ostale ribe....?
Koje je velicine okrivljena botia?
pa Zoso sve su bile
identicne...jbg valjda su iste..evo kako sam je izvadio sve su preostale ribice zive..a dok je bila unutra bezale su od nje..i sakrivale se stalno