14.06.2026 10:41
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
HAC 2013.
Aquamaniac
http://hac-aquasc...3-nnw.html

biobiofizicar
Hvala za link.
Gledajuci ovo mogu samo da konstatujem da severne komsije imaju zavidnu kulturu urednjenja podvodnih bastica. Koliko samo ima vrhunskih akvarijuma na jednom mestu....

daweed
Za razliku od nas oni neto rade... Mi smo se okrenuli drugoj grani akvaskejpinga koja je poznatija u srbiji kao "kenjanje"... Amanu to dobro ide pa smo pomislili da i mi krenemo tom najnovijom fazom u akvaskejpingu.

Nema akvarijuma, nema skejpova, nema takmičenja, nema udruenja, nema drugarstva, nema ničega...

http://daweedaqua.tk
Aquamaniac
biobiofizicar wrote:
Gledajuci ovo mogu samo da konstatujem da severne komsije imaju zavidnu kulturu urednjenja podvodnih bastica.

Potpisujem sve sto je David napisao,a apropo toga,za ovo citirano bih pre napisao da imaju zavidnu kulturu u svakom smislu,od ponasanja,pa sve do uredjenja akvarijuma.
Dajem sebi za pravo da napisem par reci i da iza toga stojim...svi su se organizovali i svi se organizuju u regionu...da ne nabrajam,jer cu mozda neke izostaviti,Madjari,Hrvati,Bosanci,Bugari...sve se to da videti i preko drustvenih mreza,a Srbin ispada "najpametniji" i mudro cuti,cuva nesto za sta samo on misli da vredi...pre smo imali najveci broj prijavljenih radova na svetskim takmicenjima,i sad je tako,ali taj broj iz godine u godinu opada,a potencijal veliki...sujeta je ogromna...nikako covek da se priblizi coveku...svi smo u fazonu,sta ti znas,ja znam bolje od tebe,ja sam bolji od tebe i tako redom...sto napisa David,pre cemo da sedimo po forumu i da pisemo drugima sta gde treba da postavi,dok alge napadaju nase akvarijume...od proslosti se ne zivi... Akvaristika kao hobi je redak,retko ko zna sta sve moze da uradi sa svojim akvarijumom osim da drzi ribice,a imamo vise foruma nego aktivnih akvarista... A i sta mi da trazimo po svetskim takmicenjima kad svoje dvoriste ne umemo da pocistimo...ostaje nam samo da se divimo... Svasta bih jos napisao,ali cu reci samo,svaka im cast!

HORUS
Svaka ti je na mestu. Ja bih dodao jo neto...imaju i malo jači standard, pa ne moraju da budu ''inventivni''. Mi se dovijamo nekim DIY varijantama, koje ne mogu da dobace do profi opreme. tap i kanap ti je realnost u Srbiji. Skupljao ja kintu za veći akvarijum (poto ne volim ona depna izdanja akvarijuma), kad ono dođe kupovina automobila. Sada, Jovo nanovo. Sad

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,968 jedinstvenih poseta