14.06.2026 06:15
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
novi 100
Moke
poz. Ekipa nakon Dvometrasa, na njegovo mjesto dosao je 70x40x35cm, Akvarij sa MH Diy lampom od 150Wat 5400 kel. filtracija Halisko 2000 Lit/hYes Co2 Boca 5 KG otapanje Bazzoka, to je od opreme, postavka je u toku, pa vise slika drugom prilikom..Radovi u TokuWink
Moke attached the following image:
imag0539.jpg

biobiofizicar
Resio si da odmoris ledja od vukljanja tona vode...Grin
Znajuci tebe i naslucujuci sta se krije u mraku siguran sam da ce i ovo biti odlicno iako je spakovano u mnooogooo manje litara...

Moke
Evo jedna jos slika sa nekim postavom..ni sam ne znam iskreno sta hocu, znam da ce ovaj postav ocigledno se graditi kroz duzi period, igra kamenicama, dok u prednjem planu je Mini eleocharis, po bokovima pervula i nesto desno Starogina, po planini su mikrosorumi windelow mladi pelceri i jawa moss sve je minijaturno, u glavnom gubim se ocigledno nakon one Mrcine, osjecaj nula bodova al nadocu u voznji..jedna slika sa moba sad zasad trenutno stanje...
untitled-184848787845.jpg

Moke
biobiofizicar wrote:

Resio si da odmoris ledja od vukljanja tona vode...Grin
Znajuci tebe i naslucujuci sta se krije u mraku siguran sam da ce i ovo biti odlicno iako je spakovano u mnooogooo manje litara...

Iskreno dosadilo mi staklo, imao sam sistem navodnjavanja i odvodnjavanja, moje je bilo samo da okrenem pipu i da promjenim vodu,...Naj vise sam batalio onaj Akvarij iz razloga sto mi je zakrcio trpezariju, i sve okolo..sa ovim malim cu sada da odmorim malo sve..pa vidjecemo, u glavnom neka se nesto desava Thumb up

HORUS
Da ne pričamo o računima za vodu. Shock
E, ruku na srce, 500 litara je 500 litara.

Moke
HORUS wrote:

Da ne pričamo o računima za vodu. Shock
E, ruku na srce, 500 litara je 500 litara.

jeste treba sve probati, naravno evo sada sam od jarana i gledao mu malo akvarij perfekcija Fabricki
tank Ferplast 200x60x60, lubitelj je Holandeza ali, ipak je ovaj moj malac bolji hahahahah bar sto se tice posla, a boga mi i ulaganja,,evo jedna slika njegove barustinje, on nije bas covjek od Interneta pa cu ja u njegovo ime okaciti jednu sliku, od jutros..da vam pokazem Tank, |Filtracija JBL 2x 1500 kristal profi, Co2 boca sa Tornadom, hranjiva podloga JBL Aquabasis, Svjetlo fabricko 8xT5 36Wat. u Mixu JBL sijalice 4500 do 9000 Kel. boje bilja i kvalitet nevjerovatno..Shock
udgfghdfgntitled-1.jpg

Edited by Moke on 04.11.2013 13:55

Moke
Lunch Time
imag0552.jpg

Moke
konacno pokrenuto sve kako treba, posadjeno bilje startan filter i ostale skalamerije..evo jedna onako u pravom svjetlu
imag0612333.jpg

biobiofizicar
Znam da si puno tumbao i od ove vulkanske varijante postavke otisao na Karibe. Pokazi nam malo transformaciju...

Moke
A evo konacno malo da uhvatim vremena da napravim neku sliku..tank je u nekom vrhuncu jedino sto mi je ne znam sto propao mini eleocharis, na njegovo mjesto je dosao Lilaeopsis brasiliensis i tu je gdje je...popunjava se u zavrsnoj fazi tepih i uskoro cim uhvatim malo vremena ide rasturanje slazem nesto novo..Smile
barustina2_copy.jpg

Mandic
teta to su biljke progutale onaj lep kamenjar... Red card

Je l' pliva neto unutra?

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,390 jedinstvenih poseta