14.06.2026 07:07
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Joanica
HORUS
Posle Grčke dodjoh u selo (tazbina). Jutros odoh do reke Joanice, koja se btw nalazi na svega 100 metara od kuće. Uhhh, kakvog sam materijala za akvarijum video. Od crnog zaobljenog kamenja, crnog rogljastog, do crvenog kamenja vrlo interesantnih oblika. Moraću da potraim jo neki panj, poto sam nekim prijateljima sa foruma obećao neki lep panjuak.

deanjmi
Vec te vidim sa gepekom punim kamenja i panjeva i panjcica pazi treba i porodicu da vratis kuci Beer

HORUS
He, he...drago mi je da si shvatio na kog prijatelja mislim. Očekuj uskoro jednog lepotana. Vie puta se već dokazalo da su karavani zakon. Zaboravi ta si sve natrpao. Smile

Mandic
Ocekujemo fotke Smile
Aj' kad vec pisemo o prirodi...
Proteklih par dana sam ja bio u Lici (ili Liki, sto bi rekli stariji) i toliko mi se svidela da sam odatle pokupio dzak kamenja sa namerom da ubacim parce toga kraja u svoju sobu.
Lepo je pokusavati kopirati prirodu, a jos lepse je istrazivati predele koje nam ona daruje.

HORUS
Riknuo mi aparat na moru. Neto pobrljavio. Izgleda da mu je neto optika otila, jer mogu da fotografiem samo u mraku, uz pomoć blica. Na dnevnom svetlu fotografije su potpuno osvetljene. Moraću da fotografiem kamenje tek kada stignem kući.
Mandic, upravo sam razmiljao da neku buduću postavku posvetim Joanici, i da pokuam da dočaram njen tok.
Svi kao neto jurimo u Grčku, Tursku...a kada malo zađemo po ovim naim srpskim budacima shvatimo koliko ima prelepih mesta da dva-tri koraka od kuće.

deanjmi
Jest vala prelepa SRBIJA.Nisam se nadao bas da sam taj ja ali sam ti zahvalan sto mislis ma opusti se nista hitno

HORUS
Pa poenta i jeste u tome to se ja i oputam skupljajući hard. Ja bih ovu terapiju nazvao fluvioterapija. Gazi reku, bira kamenje, kuče ti pravi drutvo...IH. Milina. Smile
Kada već komentariemo odnos čoveka i prirode moram, sa velikim aljenjem, da konstatujem da su ljudi zaista velika STOKA. Kako bre mogu da se na taj način ophode prema ovakvoj lepoti?! Smeća na sve strane. KATASTROFA!!!

deanjmi
Ma jok to neko drugi baca nismo to miThrough wallBeer

HORUS
Kako su se tata i tast slatko ismejali kada su videli do pola pun gepek kamenja i panjeva. hi hi hi

deanjmi
Mogu misliti soka verovatno su te gledali da li ti je dobro,meni su se smejali svi sto me znaju sto sam grm vukao sa tasosaGrin

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,491 jedinstvenih poseta