14.06.2026 10:38
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OPŠTE AKVARISTIČKE TEME » Forum za početnike
 Print Thread
CO₂
godzzila
Ljudi nabavio sam bocu od 5kg ali pusta ventil !!! Zna li neko iz Novog Sada gde da se uzme drugi i koliko to kosta i sta jos treba da uzmem od opreme da bi to funkcionisalo !!! Jos nesto , atest da li mora da se radi i ako mora gde to da uradim !!!
Edited by Srafciger on 30.07.2009 19:57

KBDNK
Ja sam aprila meseca ove godine kupovao ventil preko nekog prijatelja koji servisira tre aprate za gaenje poara. Ne znam gde je nabavio taj ventil ali znam da kota 1600 dinara odnosno da je toliko kotao jer sam toliko platio. Isto tako mi je kazao da taj ventil ne moe ručno da se rafi u bocu nego da postoji specijalna maina koja rafi ventil u bocu i da to rade neki specijalizovani servisi.
Moja boca nije u sistemu zamene i punim je kod vatrogasaca ili kod prijatelja koji imaju CO2 u velikim bocama i nije ih strah da vre pretakanje.
Atest ne znam koliko kota ali kota 4-5 x vie od same boce jer se boca u vojnim otpadima moe naći za oko 1.400 dinara.
U Niu na buvljoj pijaci sam nalazio boce od 5 l ili kg ne sećam se tačno sada po ceni od 5.000 dinara u to vreme i to boce koje su bile u sistemu. Broj mobilnog tog prodavca sam izgubio tako da...ali ako ima članova foruma iz Nia eto nam informacije...
Pozz

Veriu
Naj bolje ti je da odes u messer pa da se tamo rapitas.Ja sam pre par meseci nosio staru bocu od kisika na A test i na prenamenu kostalo je 2000din i uz to sam dobio novi ventil.

godzzila
Mozes li mi reci gde se nalazi taj messerč

Veriu
To ti je na Klisi u Primorskoj ulici kod najlon pijace.Naj lakse ti je ako znas koji je Klisanski most kad ides iz grada prema klisi odma posle mosta na semaforu levo i u Primorskoj si imaju videces reklamu messerovu pored puta sa desne strane.

KBDNK
KBDNK je napisao:
Ja sam aprila meseca ove godine kupovao ventil preko nekog prijatelja koji servisira tre aprate za gaenje poara. Ne znam gde je nabavio taj ventil ali znam da kota 1600 dinara odnosno da je toliko kotao jer sam toliko platio. Isto tako mi je kazao da taj ventil ne moe ručno da se rafi u bocu nego da postoji specijalna maina koja rafi ventil u bocu i da to rade neki specijalizovani servisi.
Moja boca nije u sistemu zamene i punim je kod vatrogasaca ili kod prijatelja koji imaju CO2 u velikim bocama i nije ih strah da vre pretakanje.
Atest ne znam koliko kota ali kota 4-5 x vie od same boce jer se boca u vojnim otpadima moe naći za oko 1.400 dinara.
U Niu na buvljoj pijaci sam nalazio boce od 5 l ili kg ne sećam se tačno sada po ceni od 5.000 dinara u to vreme i to boce koje su bile u sistemu. Broj mobilnog tog prodavca sam izgubio tako da...ali ako ima članova foruma iz Nia eto nam informacije...
Pozz

Moram da se ispravim u vezi ovog.
Cena za atestiranje nije toliko koliko sam rekao ali meni su tako rekli pa sam zato tako i napisao.
Danas sam zvao i rekli su mi da je cena za atestiranje (ukoliko je boca ispravna i ventil dobar) oko 1.600 dinara tako da...izvinjavam se...
Pitao sam to zato to mi je puno tee da bocu punim kod vatrogasaca nego da je "ubacim" u sistem i menjam kao sav normalan svet.
Pozz

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,947 jedinstvenih poseta