|
KBDNK je napisao:
Ja sam aprila meseca ove godine kupovao ventil preko nekog prijatelja koji servisira tre aprate za gaenje poara. Ne znam gde je nabavio taj ventil ali znam da kota 1600 dinara odnosno da je toliko kotao jer sam toliko platio. Isto tako mi je kazao da taj ventil ne moe ručno da se rafi u bocu nego da postoji specijalna maina koja rafi ventil u bocu i da to rade neki specijalizovani servisi.
Moja boca nije u sistemu zamene i punim je kod vatrogasaca ili kod prijatelja koji imaju CO2 u velikim bocama i nije ih strah da vre pretakanje.
Atest ne znam koliko kota ali kota 4-5 x vie od same boce jer se boca u vojnim otpadima moe naći za oko 1.400 dinara.
U Niu na buvljoj pijaci sam nalazio boce od 5 l ili kg ne sećam se tačno sada po ceni od 5.000 dinara u to vreme i to boce koje su bile u sistemu. Broj mobilnog tog prodavca sam izgubio tako da...ali ako ima članova foruma iz Nia eto nam informacije...
Pozz
Moram da se ispravim u vezi ovog.
Cena za atestiranje nije toliko koliko sam rekao ali meni su tako rekli pa sam zato tako i napisao.
Danas sam zvao i rekli su mi da je cena za atestiranje (ukoliko je boca ispravna i ventil dobar) oko 1.600 dinara tako da...izvinjavam se...
Pitao sam to zato to mi je puno tee da bocu punim kod vatrogasaca nego da je "ubacim" u sistem i menjam kao sav normalan svet.
Pozz |