ja sam Aleksandar iz Nisa,akvaristikom se bavim relativno kratko!
Ovom prilikom bih hteo da javno pohvalim sajt ,kao i administraciju! Ovoliko pozitivne energije na jednom mestu nije lako naci,svaka cast!
Evo da i ja postavim koju slicicu mog aq:
Dimenzije: 70x40x40, 100L vode.
Rasveta: 5xT8,silvania i osram.
Podloga: Terra magma,i preko mesavina seachema frourite black i sljunka granulacije 1-3 mm.
Filtracija: Atman ef4,CO2 boca 2l ,2meh./s.
Biljke:HM,HC,Pogestemon Erectus,Staurogine sp,Hidrocotila verticulata i disecta,ranunculus,Rotala rotundifolia,Myriophyllum brasiliense i aquaticum,fisidens fontanus i jos po koja mahovina.
Od faune su tu neonkice,mikrorazbore,kozicw i nerite puzici.
--------------------------------------------------------------------------------
@chelydra Pa imao sam problema sa braon diatom algom,i to velikih na pocetku,ali je to sredjeno povecavanjem fotoperioda....Inace,nisam uopste zadovoljan kako sam kamenje slozio na pocetku,ali posto sam imao zdravsvenih problema tj. nedostatak vremena,a akvarijum bujao,bilo me je zao da sv menjam nanovo.Bice jos malo sisanja i slikanja zavrsne ako do nje stignem,i zdravlje boze nova nadam se mnogo lepsa postavka.
Akvarijum ti je stvarno jako lep i tu stvarno nemam ta vie da kaem.....
Sugerisati ti mogu samo za jedan sitan tehnički detalj oko novog formata foruma,
naime ako sam dobro video sada po jednom postu moe kačiti 5 slika, mislim da je tako lake i tebi okačiti i nama to lepo ispratiti!
Edited by ZoSo on 13.03.2012 17:06
AQ se lepo zeleni, ali se ja slazem sa tobom da ti ove grancice nisu trebale... Previse izvestaceno deluju u ovoj skladnoj sredini. Malo me podsecaju kao da je iza njih prva linija odbrane sa rovovima, a ispred minsko polje...