|
Baza biljaka
|
| Blue |
Posted on 07.07.2009 17:53
|

član
|
Jedno pitanje za administratore, zasto je baza biljaka relativno oskudnač Postoji li neki uslov da biljka bude ubacena u bazu, tehnicki problemi,...č |
| |
|
|
| zander |
Posted on 07.07.2009 18:06
|

Administrator
|
Dobro pitanje 
Ima verovatno i nekih "malih" tehničkih problema, to će ti Ivek reći, on ubacuje biljke u bazu. A on ih najvie i prevodi pa zato malo sporije ide Ako neko hoće da pritekne u pomoć slobodno neka se javi  |
| |
|
|
| paleoglodit |
Posted on 07.07.2009 18:12
|

član
|
Pa eto mogao sam ja da prevedem nesto ali mi trebaju vase instrukcije tipa:Odakle prevoditič I koje biljke prevoditič. Sad trenutno nisam siguran da imam vremena ali u principu moze....Samo recite sta konkretno |
| |
|
|
| photoivek |
Posted on 07.07.2009 18:52
|

član
|
Blue je napisao:
Jedno pitanje za administratore, zasto je baza biljaka relativno oskudnač Postoji li neki uslov da biljka bude ubacena u bazu, tehnicki problemi,...č
Oskudna je samo zbog nedostatka vremena.
Radio sam na poslednjim ispitima i sada će exit a onda opet kreće maina...
to se tehničkih uslova tiče samo kvalitet fotografije se trudim da bude zadovoljavajući odnosno da se biljka jasno prepoznaje... Takođe je obavezna upotreba srpskih slova (čćđ) jer je ipak sajt na srpskom...
Za samo postavljanje u bazu koristim Srafcigerovu aplikaciju koja generie html kod isti za svaku biljku tako da ja ne razmiljam o tome...
zander je napisao:
Dobro pitanje 
Ima verovatno i nekih "malih" tehničkih problema, to će ti Ivek reći, on ubacuje biljke u bazu. A on ih najvie i prevodi pa zato malo sporije ide  Ako neko hoće da pritekne u pomoć slobodno neka se javi 
Kao to rekoh problema je bilo samo u manjku vremena.
Sve se ponovo vraća u normalu i biće uskoro dopuna u bazi...
paleoglodit je napisao:
Pa eto mogao sam ja da prevedem nesto ali mi trebaju vase instrukcije tipa: Odakle prevoditič I koje biljke prevoditič. Sad trenutno nisam siguran da imam vremena ali u principu moze....Samo recite sta konkretno 
Hvala na ponudi za pomoć, ako zatreba obratićemo se...
sve se uskoro vraća u normalu od 10-20 novih biljaka mesečno...
NAJVE;Ć;I TEHNIČKI PROBLEM je nabavljanje kvalitetnih fotografija određenih biljaka... |
| |
|
|
| Blue |
Posted on 07.07.2009 19:41
|

član
|
Jel' se prihvataju samo fotografije clanova, ili mogu sa netač I ako mogu tudje, sta sa onima koje su necije vlasnistvo, trazite li dozvole ili samo stavljateč Ako moze bilo koja, naci cemo mnogo dobre fotke, samo recite koja biljka i bacamo se u potragu, a ako treba traziti dozvole, nije ni to problem, mada ce vecina vlasnika sigurno traziti da pise izvor fotografije.
Jos jedna stvar, bilo bi jako dobro ubaciti vise fotografija za pojedinacnu biljku, jer one nekako uvek izgledaju razlicito, zavisno od uslova u kojima su rasle |
| |
|
|
| ZoSo |
Posted on 07.07.2009 19:52
|

Administrator
|
photoivek je napisao:
NAJVE;Ć;I TEHNIČKI PROBLEM je nabavljanje kvalitetnih fotografija određenih biljaka... Pa tu bi Dexter mogao da pomogne dosta,em ima biljaka em ih jako lepo slika... |
| |
|
|
| dexter |
Posted on 07.07.2009 21:48
|

član
|
ZoSo je napisao:
photoivek je napisao:
NAJVE;Ć;I TEHNIČKI PROBLEM je nabavljanje kvalitetnih fotografija određenih biljaka... Pa tu bi Dexter mogao da pomogne dosta,em ima biljaka em ih jako lepo slika...
Ja sam se vec bio ponudio da posaljem fotke,ako treba i bez potpisa za bazu.
Edited by dexter on 07.07.2009 21:50
|
| |
|
|
| Rasta |
Posted on 07.07.2009 21:54
|

član
|
   |
| |