14.06.2026 04:52
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OSTALO - RAZNO » Opušteno
 Print Thread
Jedno pitanje za Administraciju!
marko_pa
Gde su mi nestale moje predhodne poruke u temi "Shone Pancevo ***** Da se pre'stavim*****"ččč
Zasto je tema preimenovana u "27litara - Shone Pancevo" i skinuta sa liste "Najnovije aktivne teme"č Jedva sam je ponovo pronasao!
Sta se ovde desavač
Kako neko moze da brise ono sto ja napisem a da mi ne ponudi obrazlozenje i objasnjenječ
To nije demokratski. Proslo je vreme komunizma i cenzure!
Trebalo je obrisati onu sprdnju sa stranim voditeljem i dimom kao i ostale prozivke na racun Panceva i Pancevaca a ne jedan konstruktivan deo vrlo ozbiljne teme!
Molim za objasnjenje ali javno!

zander
Tema je preuredjena, da ne bi ostala zakljucana, izbrisani su svi postovi i sve suvisne receneice, a bilo ih je u toj temi jako mnogo.
Tema se nalazi u delu foruma "Uredjenje akvarijuma", tamo Shone moze da nastavi predstavljanje.
Hvala unapred na razumevanju.
Edited by zander on 07.01.2012 22:30

marko_pa
OK.
Jos mi nije jasno zbog cega nedostaje deo gde je Shone Pa
objasnio zbog cega ne predstavlja problem to sto termometar stoji blizu grejaca!č
To je po meni vrlo bitno da pocetnici znaju.

biobiofizicar
Administratori imaju mogućnost i obavezu da administriraju forumom to podrazumeva i po potrebi preimenovanje tema, smetanje i premetanje u odgovarajuće sekcije, otključavanje i zaključavanje tema, pa i ako se ukae potreba i na brisanje odredjenih postova, njihovih delova ili ako stvari odu predaleko sa nedoličnim pisanjem i mogućnost banovanja nekog člana. Tako je na svim forumima na svetu - pa i ovde... Ovde to radi tim administratora zajedničkim dogovorom.

Na zahtev administratorima od strane oneta-pa njegova tema je očićena od svih spamova koji nisu bili u isključivoj funkciji predstavljanja njegovog akvarijuma i pitanja vezanih za to. Potrudili smo se da mu izađemo u susret kako bi to kvalitetnije predstavio razvoj svog akvarijuma, a moda je grekom kod brisanja spamova (kojih je bilo previe) otiao i neki deo tvojih konstruktivnih pitanja u vezi akvarijuma. Sorry. Slobodno ih postavi ponovo ako ih smatra vanim i konstruktivnim. Isto vai i za ostale kojima je neto ili neki post u ovoj temi obrisano. Sve dok učesnici u diskusiji u ovoj temi imaju u vidu Shonetovu elju da se u temi konstruktivno diskutuje i dok je jezik diskusije pristojan admini nemaju potrebu da interveniu.

Inače tema je vraćena posle korekcija na isto mesto gde je i bila, a kao sto se moe videti i svi spamovi koje pominje su izbrisani iz teme.

Srdačan pozdrav! Mir boiji!
Beer

Naknadni edit:
evo dok sam ja nabadao po tastaturi vidim i da je Zander odgovorio na postavljeno pitanje
Beer
Edited by biobiofizicar on 07.01.2012 22:59

marko_pa
Svaka cast biobiofizicar!
Tvoje objasnjenje je mnogo kvalitetnije od zander-ovog
i u potpunosti mi je jasno sta se dogodilo i zbog cega.
Hvala!

biobiofizicar
Hvala lepo.
Sve razreeno.
Pitanje postavljeno - stigao odgovor - tema zaključena...Wink

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,894 jedinstvenih poseta