Evo dugo vas citam, al nikako da udarim prvi post, velim sebi, cime ja kao pocetnik da se predstavim kad je to daleko od onoga sto bih zeleo da bude. Al, zelje su jedno, a mogucnosti drugo, provincija i nabavka biljaka je najveci problem, no videci da ovde ima dosta clanova iz blize mi okoline, nadam se da cu vremenom uz zajednicku pomoc uspeti da oblikujem svoju podvodnu bastu....
Dakle ovako, akvarijum je formiran sredinom septembra,
Dimenzije: 80s*40v*30d ~ 96 L
od skalamerije tu su,
Filter: Kanister Atman EF-1
Osvetljenje: 2x18W Sylvania Gro-Lux T8, 1x18W obicna T8 daylight
Podloga: Inertna, moravski pesak sa separacije, prosecne granulacije 5 mm
Prihrana biljaka: Mikro i makro elementi po PPS pro sistemu i CO2, DIY varijanta
Ribe: Jato neonki, filigera i korija, par ancitrusa i lisica kao i neizbezne zivorotke koje su zaostale iz faze cikliranja...
Biljke: eh, bilo je tu svega i svacega, uglavnom ono sto mi se naslo pod ruku, a trenutna postavka je sledeca:
tusta je napisao:
Al, zelje su jedno, a mogucnosti drugo, provincija i nabavka biljaka je najveci problem, no videci da ovde ima dosta clanova iz blize mi okoline, nadam se da cu vremenom uz zajednicku pomoc uspeti da oblikujem svoju podvodnu bastu....
.....
forum uz postekspres čine čuda.
moe nabaviti bilo koju biljku koju su članovi foruma spremni da ti poalju, ne brigaj zbog toga.
elim ti da nabavi sve to te interesuje bez velikih komplikacija...
Pozdrav i dobrodosao
Lepo si krenuo, bilje si lepo grupisao, a posebno lep utisak daje ona crvena Crypta napred ...
Ovaj Echinodorus na sredini mi je promasaj, ali kako za sada imas problem sa nabavkom bilja, progledacemo ti kroz prste