14.06.2026 10:40
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Deiji na brzinu sklepan 68l
paleoglodit
Evo to je taj aq za moje sestrice u kome ima Krasljevskih neonki (15), Coridorasa(5) frenatus(1) Kozica raznih (15-ak) Par gupika koje su treceg dana dobile prinove. Kozica ima trudnih takodje a neznam sta ce dallje biti ... Od biljaka se i ne secam sta ima i malo sam u zurbi da se podsecam sad... Filter Tetra-EX700. Osvetljenje T8 2x18W Grolux
paleoglodit attached the following image:
1_74.jpg

Edited by paleoglodit on 22.06.2009 21:39

paleoglodit
...
4_26.jpg

paleoglodit
...Nisu neke fotke . Izvinjavam se ovo je samo informaciono. Nemam druge...Mislim da je za klince ok (12 i 7 godina starosti). stavljaju cak i EC, I proFito. Podloga vlasinski treset, kvarcni pesak i par lava-rocks dekora kao i jedan panj sa anubiama ....itd uh a mene ceka puno posla HC mi se u mom odsustvu odlepila od podloge, a alge blago poludele. Sve mora iz korena da se menjaLecture
2_50.jpg

Edited by paleoglodit on 22.06.2009 21:29

paleoglodit
Moj sestric se jako brzo i lako snasao sa kanister filterom i sve pokapirao . Zna da ga cisti, sklapa i rasklapa. Vodu menja jednom nedeljno 30%. Sad samo ostaje da se vidi da li ce istrajati.
Onaj mladji je tajno hranio ribice i pored zabrane i na kraju je priznao zlocin dok su se neonke naduvavale do pucanjaGrin
Hrana je sakrivena od njega i oduzeto mu ovlascenje za hrenjeje ribica CoolRed cardNo no
Edited by paleoglodit on 22.06.2009 21:43

paleoglodit
Sto se tice sisanja i sadjenja nisam siguran sta ce biti u stanju da uradi moj sestric na tom planu. Nije uspeo da zasadi ni jednu biljku i nema nikog da ga nadgleda i vezba a ja nisam vise u Srbiji.Ipak,... nema veze . Vazno je da sam ga zarazio...Cool
Zahvaljujem se Dexteru, ZoSo-u,Deep Blue-u (i ostalima) na biljkama ali nazalost iz nekih nepredvidjenih razloga ih nisam poneo u Grcku (naprasno sam otputovao)nego su sve ostale kod mog sesrtrica onako privremeno namestene za ponovno putovanje. Jaaaako mi je krivo
Edited by paleoglodit on 22.06.2009 22:39

ZoSo
I meni je krivo,znam da tamo kuburi sa mahovinama,ali u malom aq. ponovo imam neto vika pa Ti svrati Wink Grin

zander
Sestricu je bio potreban jedan veliki odmor pre svega od akvaristike posle onog okupljanja u NS na koje si ga doveo Wink Zezam se, dobrodosao kuci i na forum po drugi put Thumb up

paleoglodit
Hvala Zander, bolje vas nasao.
Ima pno posla oko spasavanja mojeg bilja ovde i nisam pametan sta da radim a i nemam trenutno vremena a treba nesto hitno preduzeti da spasim biljke. Posebno HC i eleocharis.
Ne znam ni da li valja stavljati te biljke sa algama u novi set up a trenutno je trziste jako slabo snabdeveno bilkama jer je leto.
Edited by paleoglodit on 24.06.2009 14:32

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,953 jedinstvenih poseta