14.06.2026 10:40
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OSTALO - RAZNO » Opušteno
 Print Thread
molba
leana
Pozdrav drugari,

Vec duze vremena iscitavam tekstove sa ovog foruma i zaista su odlicni. Sve cestitke za rad foruma, koji je zaista jako koristan. Applause
Kao i svi pocetnici u velikom akvarijumu imala sam samo slabo svetlo i pesak kao podlogu i vecina biljaka mi je propala. Zato sam rasturila akvarijum i zamenila podlogu prema vasim uputstvima Wink I sada je prvi sloj zemlja za cvece, ali bez druge prihrane i CO2. Svetlo je pojacano i trenutno srednje jacine.
Ono sto bih vas zamolila je donacija biljaka. Zivim blizu Nisa, a ovde osim sto je ponuda slaba i velike cene, biljke u prodavnicama su uglavnom propale.
Prelistavala sam bazu biljaka i gledala akvarijume sa foruma, pa cu otprilike reci nazive biljaka, koje bih volela za pocetak, pa ako neko bude imao viska, bila bih mu zahvalna da mi posalje poneku...
Uglavnom neke nezahtevne i srednje zahtevne biljke. Egeria, limun, hrast, cryptocoryne, mahovina,.. ili neke druge koje budete imali u visku...

Izvinjavam se sto je moj prvi post ovde, ali zelela bih da kada se budem predstavljala predstavim i svoj akvarijum, koji ce do tada nadam se biti pun biljaka Wink

Unapred se zahvaljujem svima i jos jednom Applause

zander
Prebacio sam ti temu iz Oglasa u Opusteno, da mozemo da ti odgovorimo... Wink

Dobrodosla na forum i nadam se da ces nabaviti neke biljke za pocetak ovde na forumu Thumb up

krcko
Dobrodola. Kako si blizu Ni, a na forumu ima priličan broj drugara otuda, nadam se da će se prvo među njima naći darodavci. Za slanje počinje neprijatan period, vrućine, ali uskoro će biti jedno okupljanje, ne tako daleko od Tebe, pa izvoli doći, sakupiće biljaka za dve postavke. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
leana
Hvala na dobrodoslici, i ja se nadam da cemo se lepo druziti i razmenjivati biljke ali i iskustva... Wink

drmdrmdeki
dugarski pozdrav i srećno!ApplausePrimer ,ja sam u subotici,danas sam u gvozdjari, kupovao neke srafove i sitnice za haubu akvarijuma, pa sam uočio 2 akvarijuma u prodavnici,nakon kraće priče sa gospodjom ,otiao sam kući sa neto mahovine i biljčica u kesici.UPOZORENJE! akvarističari vrebaju iza svakog ugla.Shock

valisnerija
Pozdrav leana,ako je brzi brod naselje kod nisa,dobices od mene bilje,samo pusti pp da se dogovrimo sta ti treba!

Da ti i ja pozelim dobrodoslicu na ovom divnom sajtu!Thumb up

vuksel
Pozdrav i dobro dosla,Jeste kod Nisa,kad krenes od Niske Banje prema Nisu naselje sa desne strane tu negde oko EI Nis,ako se ne varam Thumb up

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,958 jedinstvenih poseta