14.06.2026 03:42
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Komsija bastovan :)
Rasta
Ovo je akvarijum mog komsije i drugara koji je clan ovog foruma, kako nije sam zeleo da okaci slike, pod izgovorom lose je jako itd...eto to cu ja uciniti umesto njega, slika je malo losa, slikao sa sa mobilnim i iza je prozor bio otvoren...ali vidi se da mu lepo ide uzgoj bilja...za pocetak Thumb up
Rasta attached the following image:
f1.jpg

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Rasta
Imao je problema sa riccio napred koja se odvojila ali narasce ponovo bez problema...nadam se da ce se i on javiti i reci koju...Beer
Rasta attached the following image:
f2.jpg

grujanic87
Ma koji je to bre komsija koji ima srca da nam krije ovakav akvarijum No no No no

Akvarijum je lep i bogat ali fali mu malo sredjivanja.Komsija mislim da bi mnoogo lepse izgledao da malo oblikujes biljke i bice pravi holandez Wink

I javljaj se bre da ne bi bilo Red card A kad bude promena javljaj o istim Beer
A mogao bi i malo detalja da nam napises Wink Dimenzije,rasveta,prihrana,co2,podloga,odrzavanje...

zander
Jel to komsija Faxč Smile
Pravo iznenađenje..... Originalno, lepo, uredno Thumb up

dexter
Fino deluje,ali daj neku bolju sliku bez odsjaja prozora.

www.aquaplants.org
Rasta
Bane otkrio si njegov identitet Thumb up

Dex znam da je losa slika (to sam ja na brzaka mobilnim, skontao sam odsjaj tek kad sam dosao kuci)
...kad malo sredi uslikacemo ga kako valja.. Grin

fax
joj ljudi, okacio bi ja slike da to lici na nesto, nego, jos je to slabo, bilje se jos nije lepo razraslo, nije istrimovano...al vlada navalio, reko kaci kad hoces....

za acu: dimenzije 81x31.5x41(d,s,v)=104.6 L, rasveta 2xT5 13w + 3xT8 18w, co2 stalno,naravno ne iz boce,al valjda cu i ja to nabaviti, podloga: obican kvarcni sljunak, granulacije 2-3mm, prihrana:e do pre neki dan sam rokao odokativno, malo sam preterivao sa po4-tako da nema tackastih algiGrin, kno3,k2so4,kh2po4,easy carbo, e jos da nabavim mikro elemente i miran sam-kupicu ovih dana pro fito, pa cemo da vidimo... voda menjanje svakih 7dana 1/3, nekad mi dune pa promenim i na svakih 5dana-kad je vrucina, pa malo da osvezim...Shock
na pocetku bilo problema sa algama, sad nema ni jedne, ima na starim listovima nane malo tackaste(to iz proslosti)al mi bilo zao kidati je, to mi omiljena biljkaCool

nevredi slati slike,dok se pod 1prvo akvarijum ne prebaci na drugu policu, ova se malo nagla na levu stranu-uvija se ploca, pod 2,pozadina nije nalepljena, samo je stavljen iza crni foto tapet-a nesmem policu da pomerim da bih zalepio,bojim se puce..

fax
vlado ti to iz zajebancije napisao naslov komsija bastovanč jel znas sta sam ja zavrsio-tehnicar za pejzaznu arhitekturu i hoti-kulturu, tako da nisi pogresio,spadam u bastovaneThrough wallGrinBeer

Pejc
Nije ti lose ovo bastovanstvo druze Smile Vec mirise na Holandiju Grin

dexter
Mmmmmmmm,Holandijaaaa,slatkisi od mar......GrinGrinGrin

www.aquaplants.org
ZoSo
A ja mislio da je u Sremu zabranjeno praviti aq. bez stenčuga!Grin
Bravo Fax,stvarno lep akvarijum!

deep blue
Ja volim ove neopterecujuce akvarijume u kojima se uziva.Thumb up

Rasta
ZoSo je napisao:
A ja mislio da je u Sremu zabranjeno praviti aq. bez stenčuga!Grin
Bravo Fax,stvarno lep akvarijum!

ZoSo polako ubedjujemo ga Grujanic i ja Grin samo sto nije stavio hehehe Thumb up

fax
xvala ljudi, al jos nije to to... posebno zahvaljujem Vladi, Aci, Banetu i Iveku koji su mi donirali bilje, prihranu, kozice itd... Thumb up najbolji ste...

fax
tesko da ce te me ubediti za kamenje, nemam sad para za nane i mikroskorume, al kad budem imao, onda nije problem da ubacim kamenje i na njih nane i mikroskorume,al imam to u planu...vlado kupio sam jos jedan mali aq, pa cu danas ili sutra pokusati da omrestim neonke...ako uspem, javljam ti!!!

Kum 1229
Pozdrav fax,svidja mi se biljna masa u akvarijumu Thumb up. Nego mogao bi da napises nesto o svom akva. koliki je,sta mu radis i kako to radis.zamena vode i ostale stvari.... Grin

fax
kume napisao sam gore dimenzije,rasvetu itd...Cool

Kum 1229
Izvinjavam se Through wall Beer Thumb up

Rasta
E Fax ako uspes javljaj...ja definitvno nisam u tim vodama...kod mene se samo gupike razmnozavaju Through wall

fax
ja ti garantujem da se i anistrus tamo izmrestio-digni taj cup pa vidi, ako nije, rokaj zenkama spiruline, ima da vidis kako ce za 5dana da ode kod muzijaka u pecinu... mada idalje mislim da jeste cim mzijak ne izlazi i mase perajcima tj. pravi cirkulaciju vode oko jaja...

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,619 jedinstvenih poseta