14.06.2026 06:06
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OPŠTE AKVARISTIČKE TEME » Posetite
 Print Thread
Neke slicice na asw-u
zander
U ovoj temi http://www.aquasc...010-a.html

Ova fotografija sa datog linka me jako nervira jer dodje mi sad odma da krenem da pravim nesto na taj fazon Lecture
WinkWinkWink
zander attached the following image:
asw1.jpg

photoivek
uf to me mrzi da se registrujem da gledam slike....

https://minepi.com/photoivek
dexter
Na ovim slikam se vidi da je protok vode veoma dobar, a bilje izgleda kao grom Smile

Inace super link zander.

www.aquaplants.org
zander
Moguce. Kod mene nije taj slucaj Wink

Da izricito tvrdim nesto oko toga i da predstavljam to kao neku teoriju to mi nije namera. Mozda sam preterao sa tim. Ali nema veze, jednostavno pogledajte ko je u zadnjih 4-5 meseci pa i pre toga napravo akvarijume na ovom forumu i kako to izgleda... A pogledajte kakve su muke na nekim drugacijim principima. Sto puta sam rekao da od kada sam to shvatio nisam ni jedan algicid, easycarbo, h2o i ostalo stavio u svoj akvarijum.

Ne kazem da na jakom to ne moze da se uradi, eto Desetoprsti je to pokazao. Za to Dexter i postoji ona tema pa tamo moze da se pise o tome, ja sam tamo svasta napisao na vama je da oborite moju teoriju, a to nije tesko jer rekoh ja odma na pocetku ne znam ja bas nesto mnogo ali eto to sam zapazio... Wink

Ali i ti, voleo ili ne mali protok, prosli akvarijum si isto tako napravio, na atmanu 3 ili 4č
Kasnije si pojacao mao cirkulaciju sa koralijama, pricali smo o tome u NS zadnji put. A i sada sa koralijama imas oko 6X zapremine na sat, zar neč Po meni je čak i to mnogo, ali nije to bas ono sto se prica i obicno savetuje... 10X i vise...
Mene zanima ko je jos pored ovih Nislija napravio nesto na prostorima bivse SFRJ na taj fazon, a da nije koristio ADA podlogu ili RO aparatč WinkWinkWink

Na ASW-u su me napadali kako to sto sam napisao za mai protok nije dobro. Intervju koji sam pisao mi prepravljali... Nema veze, tamo neki Garuf me spopao i sve mi objasnio, posle sam koristio pretragu i ni jedan njegov akvarijum nisam naao da je dovrenm sve je neto započeo (iako je ada aquasoil koristo...)

Zato se trudim da pisem... Inace mogu i ja po onoj staroj, da pricam kako trgovcima odgovara ne bi li prodali vise skupe podloge, RO uredjaja, algicida i ostalog... Ali nisam trgovac. I malo sam se vise raspisao al eto, mozda neko i procita osim tebe Smile

Eto, aj pa se vidimo, pa pricamo dalje na tu temu u NS (naravno ako dodjes)
Pozdrav Beer
Edited by zander on 07.03.2011 21:27

Rasta
Meni je ova slika luda skroz Applause

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Dejan Stefanovic
http://en.aquanet...f-pantanal
+ video snimak sa terena

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,293 jedinstvenih poseta