Ne znam da li je neko primetio na pocetku videa koji se nalazi na trecem linku, kako covek objasnjava prihranu ovih biljaka... Nije bas najrazgovetnije ali se razume da on ubaci neki metalni stap skroz do dna ovog bazena i preko njega ubaci hranljivu tabletu, u pescanu podlogu,koja biljke hrani naredna tri meseca! sve u svemu ne bave se ni sa EI ni sa PPs-pro, vec tabletama koje turaju u pescanu podlogu jednom u tri meseca! Po meni je odustvo algi dobrim delom povezano sa ovim nacinom prihrane. A tek crveni vrhovi Edited by Jovan on 26.02.2011 19:15
To moe biti ovakva hemija http://www.seache...hTabs.html
trajnost je tih 3 meseca, a pogledajte i analizu. Čini mi se da ih imam već preko 5 godina, a povremeno i koristim. Pozdrav
Moze biti gos'n Krcko ali ovo ne resava makroelemente ako se ne varamč Verovatno pomaze biljkama sa vremena na vreme da zivnu, ali tesko da je trajno resenje... Mada, koliko se secam, u vasem slucaju diskusi se bave nitratima, jos ako koristite hranu koja sadrzi solidno fosfata, vi ste resili problem i sa ovim tabletama
More mutna mi nesto voda u ovim njihovim bazenima, a i nisam video da igde imaju wc za radnike Edited by Jovan on 27.02.2011 02:12