14.06.2026 08:25
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OSTALO - RAZNO » Opušteno
 Print Thread
Otociklusi
ACA_NIS
Samo da obavestim moje Nislije,a i ljude iz ovog kraja da su u Nisu stigli Otociklusi!!!! Ja uzo dva komada,ima ih jos puno,pa da vam ne promakne,jer su ovde jako retki,tj. u Nisu.....Izvinite na uznemiravanju!!!!pozzzzThumb up

paleoglodit
ACA_NIS je napisao:
Izvinite na uznemiravanju!!!!pozzzzThumb up

Ma nema problema samo ovakve stvari idu u "oglase" ili u "Opusteno" a ne u "Ribe"

darkoh
Evo i ja uspeo da nabavim 2 kom po dobroj ceni od 160 din. A ti Aco pokupi sveGrinBeer i da nema ih vise. Otisli za par danaSad
Edited by darkoh on 03.02.2011 00:27

daweed
Auuu pa kolik ih je bilo 10ččč Ili je u Niu potranja za otoima velika.. Cena je odlična... Ako opet naletite nek javi neko odmah uzeo bih 4 komada pa da mi neko poalje ako moe...

http://daweedaqua.tk
ACA_NIS
Zato je stajalo izvinjenje unapred,jer sam znao da cu negde ukakiti stvar Smile !!! Sada ih ima 50-tak komada,ali po ceni od 300 dinara.....Po toj ceni sam ja placao,i bio srecan,ali ovaj Darkoh me sad malo ubedaci.... Smile Ali,nije mi zao!!!!Sigurno smo u razlicitim radnjama kupovali,pa tako i ta ne mala razlika u ceni.Beer

daweed
Razlika je i vie nego mala... Uz 2 dobije 2 gratis... hmmmm Ti prodavci...

darkoh
Ja bih reko da je Aca u pravu sa cenom nego ja malo zagovori prodavca pa se on malo zabuni i tako ugrabih 2 otoa.GrinBeer

Gjuro
ACA_NIS je napisao:
Zato je stajalo izvinjenje unapred,jer sam znao da cu negde ukakiti stvar Smile !!! Sada ih ima 50-tak komada,ali po ceni od 300 dinara.....Po toj ceni sam ja placao,i bio srecan,ali ovaj Darkoh me sad malo ubedaci.... Smile Ali,nije mi zao!!!!Sigurno smo u razlicitim radnjama kupovali,pa tako i ta ne mala razlika u ceni.Beer

Pa i nije bas jeftino kod nas ja ih uzimam za 1.4 euro.

daweed
Ma ako su 300 kinte to je preskupo... I za te pare ih ne bih uzeo pa da su zadnji na svetu...LectureLecture

Gjuro
daweed je napisao:
Ma ako su 300 kinte to je preskupo... I za te pare ih ne bih uzeo pa da su zadnji na svetu...LectureLecture
GrinGrinGrin

Dusan79
Gjuro je napisao:
ACA_NIS je napisao:

Pa i nije bas jeftino kod nas ja ih uzimam za 1.4 euro.

Ja bi pevao da ih nadjem za te pare. Mada ne znam da pevam, ali volim! BeerBeerBeer

Stvarno Srbi i trgovina k'o dupe i oko. Grin Umesto da se sibne normalna cena pa da se proda 1000 komada dnevno, jer potraznja postoji.....ma da ne solim ja. Thumb up

valisnerija
jeste ta cena,ali i velicina je MIZERNA za te pare,jedva da su 1 cmm..mislim da je skupo,danas sam ih vido...

darkoh
Kod Zokita su oko 3cm a cena 300 din. Mada su im se malo raspali repovi.Pozdrav

Dusan79
valisnerija je napisao:
jeste ta cena,ali i velicina je MIZERNA za te pare,jedva da su 1 cmm..mislim da je skupo,danas sam ih vido...

A b'e Nislije s'd me zbuniste dibidus. Za koje pare koju velitcinu dobijasč
Izgleda 100 kinti po 1cm!č Grin

krcko
Izvinjavam se, podforum jeste za oputanje, to ne znači da treba raspredati o cenama i prodavcima. Mesto za to je negde van Foruma.
Obavetenje su svi mogli da pročitaju, zahvaljujemo se autoru.
Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,726 jedinstvenih poseta