14.06.2026 11:58
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OPŠTE AKVARISTIČKE TEME » Posetite
 Print Thread
Mini poseta Aquashop-u u Novom Sadu
drlessa
Za sve one koji nisu do sada znali, u Srbiju se konačno, nakon siguran sam par godina priprema, otvara AQUASHOP Srbija.

Svi vi ovde verujem da dobro znate da je AQUASHOP zapravo Slovenačka firma čiji vlasnik ima dosta dobrih prijatelja u Srbiji, posebno u Novom Sadu, i doli su na ideju da otvore i jedan AQUASHOP ovde kod nas.

Ovog puta, na siguran sam nau veliku radost, nisu se odlučili da ga otvore u Beogradu već, pogađate gde, u Novom Sadu Cool Cool Cool Cool Cool

Nemam ja nita protiv Beograda (makar nita dovoljno efikasno, ni FMC najbolji na tritu ne pomae Cool Cool Cool Cool ) ali mislim da je dobro to nije ba sve u BG...

No, da se vratim na temu.

Kako AQUASHOP jo nije krenuo sa prodajom, trebalo bi početkom februara da počnu, imao sam tu čast i priliku da razgovaram sa Branislavom Marićem, mega bajom AQUASHOP-a u RS.

Od sada, pa nadalje i ubuduće imaćemo priliku da se pohvalimo da KONAČNO imamo ZVANIČNOG uvoznika i distributera nekoliko poznatih svetskih akva i terarističkih brendova.

Moćićemo da pazarimo najkvalitetniju robu kao nae "kolege" irom sveta, počev od hrane, dekora, opreme... bez verc komerc varijante i ispod ruke.

Da se odmah razumemo, ne kaem da je loe, moda i nije, i sam često pazarim ispod tezge, ali mi je drago da imamo i official supplier-a.

Kako su jo WORK IN PROGRES, pustiću Vam, za sada samo par slika iz Novoadskog predstavnitva ove firme, da vidite jedan mali deo onog to ćemo moći da pazarimo od njih.

Vie podataka o robi koju ćete moći da pazarite kod njih moete pronaći na www.aquashop.rs koji jo koliko vidim nijeu potpunosti kompletan al biće uskoro, a veći izvetaj o ovoj firmi ću uskoro napraviti kad se oni u potpunosti srede, to po pitanju početka rada, to po pitanju opremanja predstavnitva u Novom Sadu i ja ću Vas o istom obavestiti.

Ovo je samo jedan mali deo izbora hrane koji će se moći nabaviti preko Aquashop-a.

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0753.jpg
Jedna od najboljih hrana za Tropheuse sa visokim procentom najkvalitetnije spiruline

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0752.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0751.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0750.jpg
Police spremne za ređanje proizvoda EASY LIFE koji čekaju da neko na tome poradi

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0749.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0748.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0747.jpg
hrana sa visokim procentom belog luka koji se preporučuje davati svim ribama, pogotovo Tropheusima

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0746.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0745.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0744.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0743.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0742.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0741.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0740.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0739.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0738.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0737.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0736.jpg

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0733.jpg
akvarijum rađen od stakla od 19mm dimenzije cirka 190 x 60 x 60 (nemam egzaktan podatak)...work in progress...

i235.photobucket.com/albums/ee91/drlessa/shop%20ns/Photo0732.jpg
obratite panju na spoj i količinu silokona! Ponoviću da je u pitanju akvarijum rađen od stakla od 19mm

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
valisnerija
ApplauseApplauseApplauseApplause

silwert
a meni taman pocelo da nestaje hrane Grin

Rasta
drlessa Smile znamo dobro sta se sprema ne brini Wink samo smo cekali da zvanicno krene...bice na sajtu poseban deo posvecen Aquashopu Beer

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
daweed
Zander čestitam ti na otvaranju zastupnitva Aquashopa... ApplauseApplauseApplause

http://daweedaqua.tk
Rasta
Davide, pogresan Bane Grin
Bane/Brane Maric je takodje jedan od osnivaca MBA, ali covek se povukao zbog drugih obaveza a ovo je jedna od njih Thumb up

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Gjuro
Cestitke i od mene BeerApplauseApplause

daweed
hahah Ja pročitao Branislav nisam ni čitao prezime Through wallThrough wall Reko na Zander... Sve jedno, čestitam onda tom drugom Banetu, u nadi da ćemo uz dobre cene imati i izbor kao svuda u svetu...Beer

http://daweedaqua.tk
zander
daweed je napisao:
Zander čestitam ti na otvaranju zastupnitva Aquashopa... ApplauseApplauseApplause

Hvala Beer
Grin

panterone
Odlicna vest ApplauseApplause
Nadam se da ce pored opreme i hrane imati i ozbiljniju ponudu biljaka, riba i kozica.
Da li se zna adresa lokalač

el_stupido
bio sam sam i pricao sa vlasnikom, bice prava prodavnica i full opremljena za nas hobi Thumb upThumb upThumb up iz slovenije sam vec par puta narucivao tako da samo pohvale za ovaj poduhvat

sajt je uradjen i tamo imate adresu kao i sta ce sve biti u ponudi, stigao im je easy life ceo program i bice uskoro u prodaji, kao sto se i vidi na saletovim slikama
Edited by el_stupido on 26.01.2011 23:02

ACA_NIS
Ovo vest me spasila,jer me Partizan skenjooooo.....Sad SVAKA CAST ZA OVO!!!!

marko_pa
Koliko sam uspeo da zapazim, tamo ima preko 2mm silikona izmedju dva stakla!Shock

Marko_Smed
Nadam se da nije protivno pravilima foruma, a mislim da nije, ja bih javno da pohvalim srpski Aquashop, imao sam vec jednu online kupovinu i mogu samo da kazem da je usluga vrlo profesionalna, a gospodin s kojim sam razgovarao vrlo ljubazan i susretljiv. Od mene sve preporuke za kupovinu! Thumb up Trajace valjda dugo!

Pozdrav! Beer

drlessa
Rasta je napisao:
drlessa Smile znamo dobro sta se sprema ne brini Wink samo smo cekali da zvanicno krene...bice na sajtu poseban deo posvecen Aquashopu Beer

Znam,znam, al sam hteo da napravim jednu "nezavisnu" mini pred prezentaciju...

To to će da bude official ovde ili negde drugde, to sve moze da bude "nametaljka" Cool i "hvalospev" s određenim razlogom... ja volem da dam svoje viđenje stvari pa makar se to nekome i ne dopalo.

drlessa
marko_pa je napisao:
Koliko sam uspeo da zapazim, tamo ima preko 2mm silikona izmedju dva stakla!Shock

Bogami, između dva i tri...al samo na tim spojevima ga ima...to je "fabrički" precizno i extra mi se sviđa!

tripko
Evo razlog vise kada aquashop bude poceo sa radom da se Beogradjani pokupe i posete novosadsko sokace.

Dusan79
Sto rece Drlessa, drago mi je da nije u Bg, i volim bilo kakav oblik decentralizacije Srbije.Iako sam rodjeni Beogradjanin, smatram da Bg ne treba da bude centar Srbije u svemu i svacemu. Tako da apsolutno podrzavam to sto je ovakva radnja otvorena u Ns. Jedino bih voleo da se tako nesto otvori i u Nisu i onda bi mi srce bilo na mestu, barem sto se ovog naseg divnog hobija tice!
Veliki pozdrav za sve koji su izgurali ovu ideju i pretvorili je u delo! Thumb up

A ja cu da guram to da se ovako nesto otvori i u Nisu! Ne pitajte me kako. Grin

P.S, Novosadjani ocekujte me po otvaranju radnje. Thumb up

alekpanker
I ja se radujem pojavljivanju ove firme na naem tritu jer ćemo imati veći i bolji izbor a verovatno i jeftiniji a i uvek je lepo biti i obići Novi Sad.Thumb up

marko_pa
drlessa je napisao:
marko_pa je napisao:

Bogami, između dva i tri...al samo na tim spojevima ga ima...to je "fabrički" precizno i extra mi se sviđa!

A mi seljaci mazemo fugne sirine 2cm!!!Through wall

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,471,071 jedinstvenih poseta