|
linkujte MBA
|
| paleoglodit |
Posted on 31.10.2010 13:03
|

član
|
http://www.aqua-a...post_37066
Sta se dobije kad se pokusa linkovati MBA na aquaarty. cak i ako ne linkujete i napisete samo nas URL izade " ja volim aqua art" |
| |
|
|
| krcko |
Posted on 31.10.2010 13:08
|

član
|
Paleo, to traje već prilično dugo. Pozdrav |
| |
|
|
| paleoglodit |
Posted on 31.10.2010 13:15
|

član
|
znam samo nisam znao da ne mozete i bez linkovanja da jednostavno napisete URL onako peske. Znaci ne verujem
Edited by paleoglodit on 31.10.2010 13:16
|
| |
|
|
| Dragan Kinez |
Posted on 31.10.2010 13:50
|

Administrator
|
Ne vidim sta je u tome problem, ako imas nesro sto ti nije jasno ili ti predstavlja smetnju treba da se obratis onome ko je to tako napravio a ne ovako da se isčuđava ili sprda.
Kao to zna ja sam tamo administrator i nisam znao za ovo a vidim da su za to znali i drugi pa se nisu tome isčuđavali.
Edited by Dragan Kinez on 31.10.2010 13:53
|
| |
|
|
| paleoglodit |
Posted on 31.10.2010 14:24
|

član
|
I drugi su se iscudjavali a i smejali ali tajno a mislim da je doslo vreme da se ovako nesto prevazilazi jer nije konstruktivno.
Da li me treba streljati sad jer sam to i javno rekaoč
Mislim da je moja poruka jasna. Prohibicija nema buducnost.
Budimo prijatelji i saradnici.
P.S. Da li neko moze biti nateran da na silu voli nestoč
Edited by paleoglodit on 31.10.2010 14:25
|
| |
|
|
| nasdvoje |
Posted on 31.10.2010 15:25
|

član
|
Dragan Kinez je napisao:
Ne vidim sta je u tome problem, ako imas nesro sto ti nije jasno ili ti predstavlja smetnju treba da se obratis onome ko je to tako napravio a ne ovako da se isčuđava ili sprda.
Kao to zna ja sam tamo administrator i nisam znao za ovo a vidim da su za to znali i drugi pa se nisu tome isčuđavali.
Kako ti kao admin to nisi znaoč Head admin sigurno ima razlog za to, mozda ga je neko odavde uvredio ili mozda smatra da mu se na taj nacin rasipaju clanovi... Ko zna mi smo clanovi (nasdvoje) na milion foruma,ali ovde smo vremenski jako prisutni iz prostog razloga: ekspeditivnost ostalih clanova i izrazita zelja da se pomogne onome kome je pomoc neophodna u naj kracem mogucem roku. Sem toga ako si tamo admin, postavi temu u admin office-u sa pitanjem zasto je to tako i razresi ovu misteriju (daleko od ociju ostalih clanova).
Hakeri... to jest Akvaristi sveta ujedinite se! |
| |
|
|
| drlessa |
Posted on 31.10.2010 16:48
|

član
|
Dragan Kinez je napisao:
A zato si se ti naao tako uvređenimčč Hteo to da prizna ili ne, apsolutno nema smisla da se nađe uvređen ili oseća prozvanim iako si admin tamo, jer je to na ta je Paleo ukazao jako ,jako, jako glupav potez od strane nekog sa tog foruma...najverovatnije nekog od admina jer sumnjam da privilegiju čeprkanja i podeavanja po forumu imaju obični članovi...
Reci iskreno, zar stvarno misli da to nije glupo,cnzura i sl, al u najmanju rukuččč
Inče,"isčuđavali" su se i drugi, ne u ovoj temi, mnogo ranije kad se prvi put ovaj "slučaj" zabeleio.  |
| |
|
|
| drlessa |
Posted on 31.10.2010 16:50
|

član
|
nasdvoje je napisao:
.....Akvaristi sveta ujedinite se!
Od tog nema nita...barem ne u ovoj zemlji...  |
| |
|
|
| nasdvoje |
Posted on 31.10.2010 18:33
|

član
|
A zato si se ti naao tako uvređenimčč
Mislimo da se da se covek nije uvredio, vec oseca pripadnost i odgovornost prema forumu na kome je admin (sto je sasvim normalno), takodje verujem da mu je bilo neprijatno... Ova cela prica nikako ne sme da se spusti na licni nivo. Stari clanovi sigurno znaju u cemu je problem, pa neka ga oni i rese... medju mladjim clanovima nema potrebe dubiti jaz.
I zato hajdemo svi zajedno da napregnemo mozgove i resimo pitanje na koje bi smo mi zeleli da znamo odgovor,a nalazi se u temi ispod.
http://www.mojbil...ad_id=1429 |
| |
|
|
| Dragan Kinez |
Posted on 31.10.2010 19:39
|

Administrator
|
Da razjasnim nisam se lično naao uvređenim niti pogotovo da se osećam nečim lično prozvan samo mi nije jasno zato to pitanje nije pokrenuto nekim drugim načinom nego ovako na ovaj način.
To to ja ne znam nita u vezi ovog je jer o tome nije bilo nikakvih obavetenja u bilo kojem obliku zatvorenog dela foruma.
Slična tema se vodila i u vezi nedavnog pada portala pa su i tada kovane teorije zavere.
Inače sam ja kao admin zaduen za druge stvari a ne za sam rad portala iskreno ne vidim neku potrebu oko daljeg objanjivanja ili polemisanja ne bi eleo da se ova tema otegne na raspravu kad ima mnogo lepih tema za vođenje od ovakvih.
Znači nisam lično ljut ni na koga niti sam uvređen samo dokle je potrebno uvek neke stvari naglaavati i zato je uvek potrebno gledati u komisko dvorite.
Zahvaljujući Aqua-artu i sličnim sajtovimam biljna akvaristika i svest akvarista i jeste sada na ovom nivou koji je napredovao gledajući unazad u protekla vremena.
Znači ako ste znali za ovo ponavljam postoje i drugi načini da se odreaguje a ne ovako podrugljivo pisati sa postavljanjem smajlija ja na to gledam kao na potsmevanje na sve one koji su radili na tom sajtu i ujedno na njenim aktivnim članovima.
Edited by Dragan Kinez on 31.10.2010 19:53
|
| |
|
|
| kojot |
Posted on 31.10.2010 20:13
|

Moderator
|
Bas iz tog razloga sto je Art, najozbiljniji aquascaperski portal na Balkanu, ovo je vise nego ruzno.
Da mogu da linkujem sa bilo kog stranog foruma, a da ne mogu sa drugog domaceg, to je SELJACKI, MALOGRADJANSKI i pre svega JADNO.
Ja bih te molio ako mozes ti prenesi drugim administratorima Arta nase frustracije, pa cak i uvrede, jer je ova stvar zaista nepotrebna. |
| |
|
|
| drlessa |
Posted on 31.10.2010 20:37
|

član
|
Podsmevanje je definitivno i apsolutno upućeno onima koji su to uradili i to treba da bude javno da ljudi vide, nije upućeno članovima cenjenog foruma , nipoto njima, već samo i isključivo onima koji su uradili to to su uradili iz samo njima znanog razloga.
I apsolutno se slaem da je to najnii nivo na koji jedan sajt moe da pade a sam Dragane kae:
"...Zahvaljujući Aqua-artu i sličnim sajtovimam biljna akvaristika i svest akvarista i jeste sada na ovom nivou koji je napredovao gledajući unazad u protekla vremena..."
* * *
Moram da postavim sebi i onima koji su neko i neto na tom forumu, od člana sa 3 do 3,333 postova apsolutno logična pitanja:
Zar je moguće da je jedan kakav sajt sa takvom starom reputacijom dozvolio sebi ovako netoč
Zar je moguće da admini ne znaju o tome nita, koji je njihov realan značaj onda na tom forumuč
Zar je moguće da moe postojati razlog za tako netoč
Zar je moguće da su mogli sebi da dozvole ovako netoččč
To je stvarno tema da se stavi prst na čelo i da se čovek duboko zapita i zamisli.
* * *
Drago mi je da ova tema, kako sam kae, nije uvreda niti je pogodila tebe lično, i ne treba ako nisi upućen u rad ostalih admina, ili jedinke, koja je uradila to to je uradila.
Edited by drlessa on 31.10.2010 20:40
|
| |
|
|
| kgakva |
Posted on 31.10.2010 20:40
|

član
|
Nazalost sujeta je jako velika kod nekih ljudi,takodje konkurencija je nepozeljna a naravno samim tim i druzenje ako nema neke zarade tj koristi.Aqua art je veoma kvalitetan portal ali politika koju vlasnik vodi je tuzna i jadna..Aqua art posetim svremena na vreme i to iskljucivo zbog par ljudi koji vrede i kao kolege akvaristi i kao neko sa kim bih rado popio kafu i druzio se.Jedan od tih je i Dragan Kinez koji je admin takodje bih izdvojio Radmanovca i Pejca kao urednika,ali verujem da se oni pitaju jako malo tj nimalo.
Edited by kgakva on 31.10.2010 20:44
|
| |
|
|
| Dragan Kinez |
Posted on 31.10.2010 21:36
|

Administrator
|
Kojot-e izvini na ovakvom izrazu ali takav ti je nick name ne bih nikom nita da prenosim jer nisam u tu svrhu počeo da piem sve ovo svi ovo mogu da pročitaju znači ne bi da budem ničiji kurir ili prenosioc.
U neku ruku shvatam vau ogorčenost opet ponavljam da o ovome koliko sam ja upoznat nije bilo nekog objavljivanja u bilo kakvom vidu zatvorenog foruma.
Neću nikoga da branim i da izigravam advokata isto tako neću nikoga da imenujem ili da aludiram na bilo koga ko je to tako uredio slaem se da to nije u redu ali taj ko je to tako uradio ima očigledno neke svoje razloge zato je to tako urađeno.
Na kraju krajeva voleo bi da se i dalje nastavi kao i dosada da se svi mi druimo i da uivamo u onome to nam je zajedničko a to je akvaristika.
Znači samo sam pokrenuo sve ovo jer je ponavljam postojao i drugi način da se odreaguje a ne ovako, verovatno se ovakve i slične situacije deavaju i na nekim drugim portalima.
Edited by Dragan Kinez on 31.10.2010 21:47
|
| |
|
|
| krcko |
Posted on 31.10.2010 21:39
|

član
|
Nema svrhe pisati ovakve komentare ni na jednom od foruma. Veći broj članova raznih foruma zna o čemu je reč i zato je dolo do svega ovoga. Svet je mali, a akvaristika u Srbiji molekul u kapi vode. Isuvie je nagađanja , polusaznanja, neargumentovano iznetih poluistina, insinuacija i provokacija, elja za sticanjem popularnosti i aplaudiranja. Piimo o naim interesovanjima i iskustvima. podelimo to sa novim ljudima, zaboravimo na ovakve stvari. Uređivačka politika svakog foruma je nadlenost ljudi koji ga vode i, neka tako ostane. Pozdrav |
| |
|
|
| isnogood |
Posted on 31.10.2010 21:47
|

Moderator
|
Uređivačka politika svakog foruma je nadlenost ljudi koji ga vode i, neka tako ostane.  |
| |
|
|
| zander |
Posted on 31.10.2010 23:55
|

Administrator
|
Jednostavno nemojte davati linkove sa ovog sajta (moyda i jos nekog) na www.aqua-art.org, jer je uzaludno to raditi, izbacice vam pogresan link i kasnije ce to sve neko obrisati.
To je tako koliko ja znam već nekoliko meseci.
Ovo sto sam gore napisao je pravilo koje treba da stoji na Aqua-Artu a ne ovde na MBA, ali eto....
|
| |
|
|
| paleoglodit |
Posted on 01.11.2010 06:43
|

član
|
Dragan Kinez je napisao:
Znači ako ste znali za ovo ponavljam postoje i drugi načini da se odreaguje a ne ovako podrugljivo pisati sa postavljanjem smajlija ja na to gledam kao na potsmevanje na sve one koji su radili na tom sajtu i ujedno na njenim aktivnim članovima.
Vidis neki je dogovor nekad postignut preko pp i to je prekrseno. Ako je to politika sajta sto onda nije javno objavljena nego jedno se prica a drugo radi u tajnosti= nismo cak ni privatno obavesteni a kamoli javno.
Dragane mislim da je uvreda i podrugivanje i za sve one koji pozele da linkuju nesto korisno i da tako pomognuu nekom i naidju na tu cenzuru-iznenadjenje koja priznajem ima i svoju duhovitu stranu i zato sam se smejao.Uvreda je i za one koji trae pomoc...
Smeh pročicava duu i bilo bi lepo kad bi se svi nasmejali na to i uvideli kroz smeh da to nema neku pozitivnu svrhu.
Ukidanje te cenzure bi samo sluzilo na cast Aqua-artu. Inace logicno je da ljudi ne vole cenzuru i manje vise beze od nje.
Sto se podsmevanja tice neka svako razmisli koliko se puta podsmevao nekom ko je nov u hobiju a na racun njegovih pitanja ili stavova.
Uveravam te da to nije i ne moze biti podsmevanje svima koji su radili na sajtu Ako tako mislis onda ispada da se i tebi podsmevam sto nikako nije slucaj a i sam si rekao da to ne dozivljavas licno.
Ti si za mene jedan od onih clanova sa puno znanja a koji se iskreno trudi da pomogne svakom i to si dokazao mnogo puta i mislim da vecina ljudi deli moje misljenje a najverovatnije svi.
Zato budi nam ziv i zdrav i uvek dobrodosao 
Edited by paleoglodit on 01.11.2010 07:18
|
| |
|