Pozdrav kolege iz susjedne drave! Već neko vrijeme gledam vae staklene kockice pa reko da predstavim i svoju.
Dimenzije su 70d3540v, nekih 98l.
Tehnikalije su: tedljive sijalice 2x20w 6700k sa samoljpljivom alu-folijom pod haubom, DIY co2, grijač Atman 300w, filter je vanjski Sera fil 900 i unutarnji atman pf-200 koji slui za razbijanje co2 mjehurića. Gnojim samo kroz vodu sa KNO3, KH2PO4 i Easylife Profitom, podloga je kvarcni ljunak granulacije 1-6mm i neto malo vulkanita.
Ribice: Neonki je 18, 12 rasbora, 5 kuhlija, 2 corydorasa, 1 ajmoner, 1 flying fox, 2 kardinalke, 1 zebrica, 100+ red cherry kozica, 7 jabučara, 4 ramshorn pua.
Bilja ima raznog, ako koga interesira popis stavim poslije...
Postav je star malo vie od pola godine, to je otprilike i moje akvarističko iskustvo.
Pozdrav i dobrodosao.
Za polugodisnje iskustvo ovo deluje uspesno i kao lepa i zdrava biljna dzunglica. Vidi se da je ubaceno po sistemu: Hocu da probam sve biljke da vidim kako mi rastu, a onda je priroda odradila svoje. Za mene takvi akvarijumi imaju poseban smek.
Hvala
da, iz Hrvatske, Koprivnica. Vidio sam par vah članova i njihovih prekrasnih kockica na akvarij.net-u...
biobiofizicar je napisao:
Pozdrav i dobrodosao.
Za polugodisnje iskustvo ovo deluje uspesno i kao lepa i zdrava biljna dzunglica. Vidi se da je ubaceno po sistemu: Hocu da probam sve biljke da vidim kako mi rastu, a onda je priroda odradila svoje. Za mene takvi akvarijumi imaju poseban smek.
Ba po tom sistemu Evo za sad sve koje sam probao rastu osim alteranthera-e koja iz nekog razloga neće