14.06.2026 10:40
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OSTALO - RAZNO » Opušteno
 Print Thread
Parket
strujas
Ode 130 litara vode na parket Sad, spremite donacije u bilju za novi akvarium na okupljanju Smile
Edited by strujas on 08.05.2010 18:39

zander
Donesi to staklo da ga odma zalepimo na okupljanju Wink
Through wall ta se desilo sa akvarijumomč Nisi valda dizao tegoveč Smile

tripko
QQ lele sta se desilo. Koliko godina sam sad vec u akvaristici ovo je prvi slucaj da cujem o poplavi. Through wall

Octopus
Ako misli da akvarijum vredi popravljati javi se da ti to odradim... Naravno bez nadoknade.

Ako nemoe ... pokloniću ti neki akvarijum da bol bude manja. to se parketa tiče tu ne mogu biti od pomoći.

Glavu gore! Beer

www.akvaristikayu.com
isnogood
Kao sto rece Octo, za parket mrka kapa, ali biljaka ce biti.
Od mene: Glossa, Marsilea, Hydrocotyle, Althernatera i mozda jos po nesto. OKč

Thalassoma
I od mene racunaj na biljke. Hygrophilia, Eleocharis, Hydrocotile, HM itd. Siguran sam da ces najlakse da nadoknadis stetu u biljnom fondu.
Sa parketom bi moglo da bude malo vise za...cije.

www.njivice.co.rs
Pejc
Ako je blagovremeno reagovao i parket dobro izlakiran ne bi trebalo da bude neke veće tete. Nadam se da je "jedina" teta u staklu i biljkama.

marko_pa
I poginuo skalar.Sad

strujas
Bilje je spaseno,a kao sto Marko rece uginuo je jedan skalar, zapravo dva komada stakla su ga isekla na pola.
Za parket sam se salio nije bas toliko strasno, sreca pa sam stajao na metar od akvariuma (kad je prednja stranica pukla po vertikali od vrha do dna, a oba dela su se drzala na silikonu), pa sam uspeo da pritisnem staklo o staklo i smanjim protok kroz pukotinu. a sreca je i sto sam ozenjen pa je zena prinela kofe, creva i ostali pribor za istakanje Grin.
Naj..bo je skalar koga je voda povukla kroz pukotinu bas kad sam ja posao da je zapusim.
Za akvarium ne brinite, vec organizujem leplenje novog sa pancevackim klanom, a kad budem znao tacan datum leplenja svi ste pozvani na mobu.
I na Beer
A mozda bude i klope.Grin

daweed
Jao Struja kad čujem ovako neto prosto me strah uhvati.... Meni je polica ulubljena skoro pola cm u sredini, a aq stoji već godinu dana na njemu.... s tim to sam se zajebo pa stavio kec stiropor tvdo presovani... tako da mi aq bukvalno lebdi u vazduhu....Through wallThrough wallThrough wallThrough wall

Na leto kreće rekonstrukcija.....

http://daweedaqua.tk
strujas
Ma nije to zbog police, nego me admini prokleli sto sam danas pazario komplet opremu za jedan manji akvarium kod jednog banovanog clana Grin
Salim se naravno, ne znam sta je uzrok, nikoga nije bilo na metar blizu akvariuma kad je pukao, ali cu za svaki slucaj da ojacam policu pre nego sto stavim novi akvarium.
A ti ne cekaj leto da ne juris koze po tepihu kao ja.
I dodji na mobu.

marko_pa
Nije to do police sigurno.
Tu su neki gremlini umesali prste, kazem vam ja!!!
Jedan poznanok svog "stokilasa"drzi na polici cija je povrsina manja od povrsine dna tako da AQ viri sa svih strana i tako vec godinama.
Nesto drugo je razlog pucanja.
Lose staklo, los silikon, mozda nije dobro obradjeno staklo, teret haube neravnomerno rasporedjen...
Ima mnogo faktora i eventualnih uzroka nesrece.
Ne mogu da se setim tacno konstrukcije ali mislim da smo konstatovali da je sam akvarijum dosta star i silikon koriscen u izradi je nepoznanica, pa tu mozemo traziti krivca.

marko_pa
Jedan poznanok bi trebao da bude "Poznanik"!!!

silwert
samo 130l, meni je toliko iscurilo dok sam ja dosao kuci

od mene moze donacija samo u ciklidima jer samo to imam

Octopus
strujas je napisao:
Za akvarium ne brinite, vec organizujem leplenje novog sa pancevackim klanom

Kae na narod... ponudjen ko počaćen...

Nego, kad već pominjemo klanove Grin Koji klan je lepio ovaj akvarijum to je pukaoč To ne bi smelo da se desi ni u kom slučaju. Naročito ne na način kako je tvoj pukao. Ipak je to mali akvarijum. Budi srećan to nisi stajao pored njega ili bilo ko od članova porodice. Sa ovakvim stvarima se ne igra. AKVARIJUM NE SME DA PUKNE ! Ma kako stajao i ma ko ga lepio.

Razmisli malo na temu zato je to moglo da se desi... naročito pre lepljenja onog sledećeg.

www.akvaristikayu.com
marko_pa
To je problem kod Akvarijuma nepoznatog porekla.
Mene bi bio strah da kupim AQ od nekog nepoznatog.

strujas
Octopus je napisao:

Kae na narod... ponudjen ko počaćen...
Koji klan je lepio ovaj akvarijum to je pukaoč T

Hvala na ponudi Grin
Akvarium je star 10-tak godina, lepljen je u BG, negde na konjarniku ali nisam bas siguran gde.
A za Pzncevce ne brinite, iskusni su.Applause
Ili makar tako samo kazu Cool

marko_pa
Tu litrazu moze da lepi i dete.Cool

Radmanovac
Svaku litrau moe da lepi dete, samo treba imati nekoga da dri table ako je u pitanju ta veće.

marko_pa
TRUTH!!!

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,967 jedinstvenih poseta