14.06.2026 05:10
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
RIO 125
Rasta
Thumb upApplauseBeer biljke su prelepe..ciste zdrave zelene! nemam reci, skoro nisam video ovako lepe anubie Thumb up ajde daj neku frontalnu sliku da malo parimo oci Cool

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
Icethunder
Hvala tiThumb up
To sam juče telefonom onako na brzaka napravio par fotki dok sam sređivao,biće frontalna svakako.
Ovo je poslednja takva pre sređivanja,slikana pre nekih 20-tak dana pomalo neuredno deluje...
Icethunder attached the following image:
fullsizerender.jpg

Icethunder
Anubie su malo preuredjene ,,pod,, sam kompletno preuredio i uklonio sto vise stroke u tom delu.
Pozadinske proredjene i skracene,mislim kako sada anubia stoji da ce i one doci do izrazaja...

Icethunder
Kau ljudi potpuno suprotno ali ja od kada sam preao na iOS kao da imam dve leve rukeSmile gotovo nikako da upload-ujem slike direktno.
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/FullSizeRender%20copy_zpsjjoiupmc.jpg

Icethunder
Posle poslednjeg čeprkanja po akvarijumu bilje fino gura...
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsmi6olg5v.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsjajar013.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsp1d4p4si.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsygi1vu5t.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zps1hnqydkc.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsccr90eqo.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpslprsgmor.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpscfqjdkvc.jpg

deanjmi
U stvari gura bas dobro,stvarno lepe i zdrave biljke za svaku pohvalu.Beer

Icethunder
Hvala drugarBeer
Znam da rastom moe biti kabasta i da trai prostor kojeg sada nemam, ali imaću te u vidu ako budem neto menjao u postojećoj ili nekoj novoj postavci za neki pelcer Blyxe, ti je bar ima na kiloGrin

deanjmi
Ok taman da se zarotiramo za tu crvenu ludwigiuSmile

Aquamaniac
Lepo ti izgledaju biljke, cini mi se kao da uopste nemas problem sa algama?
Jedini predlog je da skines nane sa panja i stavis ih oko njega, vizuelno bi otvorio akvarijum Thumb up.

Icethunder
Kod mene bi ove tvoje dunavske nerite umrele od gladiSmile
alu na stranu,jako malo zaista,pre nekoliko meseci sam imao problem sa igličastim dosta osclacija je bilo u tom periodu pa sam bio kanjen od stane BBA(valjda sve ima svoj radni vek)a sada je sve pod kontrolom to se vidi iz poslednje priloenih slika.Čistoća samog akvarijuma,filtera i ,,dobar CO2,,(kroz cirkulaciju i distribuciju) su uvek bili moj najveći saveznik u tom pogledu.Nije lo predlog za anubiu,samo se nadam iskreno da će se i postavka promeniti(monotonijaShock)
Na kraju Hvala tiThumb upSmile

Aquamaniac
Hehehe...vidi se da si pedantan i da odrzavas svoju bastu, a uz takvo odrzavanje algari ostaju bez hrane Smile.
Kad akvarijum postane monoton, onda treba reagovati sa nekom promenom...ova za Anubiju bi bila pravi potez Thumb up.

Icethunder
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpspoacsmlg.jpg

Coa
Ove staurodzine si načičkao ko liniju za ofsajd Smile
Onaj legendarni kamen sto pokriva filter je zreo za pemziju ali i onaj nepotrebno debeli difuzor Smile ima i onaj kamen po sredini sto mozda nije za pemziju al za rotiranje sigurno Smile
Ostatak akvarijuma je korektan, lep ali ne i uzbudljiv Smile

Icethunder
Coa wrote:

Ove staurodzine si načičkao ko liniju za ofsajd Smile
Onaj legendarni kamen sto pokriva filter je zreo za pemziju ali i onaj nepotrebno debeli difuzor Smile ima i onaj kamen po sredini sto mozda nije za pemziju al za rotiranje sigurno Smile
Ostatak akvarijuma je korektan, lep ali ne i uzbudljiv Smile

Nije savren slaem seSmile Drago mi je to ovo bilje koje sam pre tri godine, kada sam počeo da se bavim ovim hobijem upravo kupio kod tebe u radnji iz emerznog uzgoja i dalje nepokolebljivo odoleva vremenu i na tu činjenicu sam jako ponosanSmile(kao neko ko je pionir biljne akvaristike bez ikakve lane skromnosti i svaki dan naučim po neto novo u ovom prelepom hobijuWink)
Taj ,,debeli difuzor,,(reaktor ili kako godSmile) između ostalog jedan je od glavnih krivaca upravo za ovo to sam predhodno napisaoSmile
,,Legendarni kamen,, je stvarno legendaranSmile i nikako da se rastanem od njega...
Za sredinji svetli kamen si takođe u pravu ispod drveta odskače i videću ta u budućnosti mogu jo poboljati uključujući i Maniakov predlogSmile
Na kraju mini elaborataSmile Hvala tiThumb up kao i za feedbackWink

Icethunder
Napravio sam manje korekcije sa nanom,moda ima malo vie smisla...
Srećni predstojeći praznici svima i sve najbolje Smile
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsusug1et7.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zps2hss3xxe.jpg

Icethunder
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsuhshdjr6.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsoy6pwycg.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zps92gifv08.jpg

Icethunder
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsfdbixetr.jpg

Icethunder
1180 dana od početkaSmile...
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsx2stgokk.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zps9lenqtsl.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsuf2wroxy.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpskz7s9djy.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsbezxjej4.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpssa3vh7hp.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpskqii0deu.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpszkw57fbo.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpszracmwd2.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpszll6fzkd.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsg9lzpwy5.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsctoq9pwx.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsywhgybl0.jpg
i835.photobucket.com/albums/zz273/icethunder1/Mobile%20Uploads/image_zpsrovuo36k.jpg

zexy
Prelepo Applause Ovako lepe biljke odavno nisam video Smile

mojljubimac.forumsr.com
Icethunder
Hvala zexyWink

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,065 jedinstvenih poseta