Hvala jo jednom
Evo finalne fotke prvog poluvremena. Nisam bila ba zadovoljna onom to je izalo iz aparata, ali je Isnogood sa obradom napravio skoro nemoguče.
Hvala ti puno prijatelj
Sutra ću da poiam UG jer se suvie zgustila, pa da vidimo kako će akvarijum proči kad nas nema (fotka UG kad sam skinula pozadinu)
Savrseno, prelepo, celokupno umirujuce i opustajuce, a opet dinamicno po uglovima, bas, bas odlican akvarijum!!!
Na izgled biljaka i bastovanske vestine ne vredi ni trositi reci... tvoje umece je odavno poznato i priznato...
Ja sam malo odmarala od akvaristike in od akvaforuma, a evo vracam se
Ova postavka stoji vec 14 meseci i polako dolazi na kraj puta.
Na ovo mesto dolazi novo staklo, u stvari dogovaramo se sa Isshinom da testiramo akvarijum iz pleksi stakla, pa da vidimo, kako ce da se ponasa.
Za pocetak sam si poklonila ADA Aquasky led
Evo par fotki
Ovo jako lepo sija
Mene interesuje na koji su nacin resili stavljanje rasvete na akvarijum, jel akvarijum mora da bude skroz tacnih dimenzija da bi rasveta stala na njega ili se to na neki nacin podesava na samoj rasveti? Ako mozes da uslikas
Nemam crvenih osim one male kripte, koja i nije bas crvena, vise neka pink varianta.
Svetlost je slicna onima Juwel Day light sijalicama.
Videt cemo, kako se biljke ponasaju za koje vreme. Sad ga imam tek par dana.
Tehnologija napreduje, ovde mali uti nisu koristili HighBright ni SMD LEdiode, nego veliki broj izuzetno balansiranih dioda. Evo ispričano od Viktora Lantosa i komentara sa UKAPS-a[url] http://www.ukaps....nce.24091/ [/url]. Kaća, izvini, nisam komentarisao postavku, Ti zna da je uobičajeno dobra. Pozdrav
Dobro de... Povremeno se treba oprostiti sa starim da bi se sa entuzijazmom krenulo u buducnost i nove radne pobede. Eto i ja sam se nedavno oprostio sa Drvuljagom. Ovaj je bio odlican, sledeci ce biti jos bolji...