Stiogo sam kuci i sumirao impresije koje su divne i velike, juce sto zbog uzbudzenja sto zbog stidljivosti nisam se dovoljno zahvalio na ovakav diva predivan dogadzaj.
Hvala ljudi sjaniste izvrsni i iskreni prijatelji , ovaj akvarium koji dobio nagradu je takav samo zbog vas jer sve sto znam naucio sam od vas , uvek sam dobijao iskrenu i nesebicnu pomoc u vezi svega. Zelim i jos jednom da ga izdvojim Zandera posto on mi je bio mentor iz pocetka uclanivanja na forumu ( hvala druze ) i jos jednom HVALA DRUSTVO SJAJNI STE i cekam vas u Kumanovo .
Mali hobi a mnogo dobrih ljudi na jednom mestu, odlicno raspolozenje i super atmosfera. Tako je meni delovalo. Ali imam utisak da je kratko trajalo, od petka do nedelje
Ovo je mislim do sada najvece medjunarodno okupljanje koje smo napravili, bili su prisutni ljudi iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije i Grcke.
Nadam se da cemo sa izborom za akvarijum godine nastaviti i ubuduce, svidja mi se kako je sve ovo ispalo, stvarno ste super ekipa
Menjajte vodu, slikajte akvarijume pa se vidimo i dogodine
"Prijateljstva cuda rade" YouTube Video
edit: Da dodam, zahvaljujem se i Rainforestu na lepom gestu, zahvaljujem se ustvari svima Edited by zander on 16.01.2012 00:23