14.06.2026 11:05
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Feanor Isthumus!
isnogood
Da ponesem papir, olovku i flomastereč

Dusan79
Kojote, kojote, kojote..... nista ovo ne valja! Pusti ovu prethodnu pricu, samo te uljuljkuju! Ja vidim da ti to mozes mnoooogoooo bolje!! Pogotovo uz Isnogood-ovu pomoc! Covek je mag sa olovkom u ruci!

Salu na stranu, ovo sve izgleda fenomenalno! Mnogo mi se dopada, pogotovo sa ovim brdom sa leve strane i puticem, ciji inace nisam fan! Ja bi injega zatravio, ali opet to sam ja! Koja je ovo biljka sa leve strane iza riccieč

nikola34
Thumb upBeer Da si ziv i zdrav pa da ih napravis bar jos preko nekoliko ovakvih!!
Svaka cast!!

kojot
put je vec zatravljen sa malo glosse,a i brdasca uskoro nece biti tu gde su,vec je bilo promena.
@ Nikola-jasta!!!!

kojot
Iznogude odradi mi na ovoj fotci kako bi izgledalo bez ovog desnog dela riccie,sa recimo glosso!!!
kojot attached the following image:
w_1.jpg

kojot
xxx
kojot attached the following image:
ww.jpg

paleoglodit
Kojote
Povecaj tu rezoluciju makar na 800x.... Ipak je to veliki aq.
Ovako se slabo vidi. Skini onaj spray bar za slikanje i tako to.
Vidi se da si sisao ali ima tu jos da se oblikuje. Sad malo cesce to radi i slobodno zaseci malo vise da bi ubrzo doslo na ono sto zelis. Misli malo unapredThumb up
Edited by paleoglodit on 05.10.2009 22:12

isnogood
Kojot, imas PP.

kojot
Paleo- stellatu sam bas orezao,a stargras lagano oblikujem svakih par dana ona to dobro podnosi,riccia je takodje seckana.Nigde ja ne zurim,volim da prchkam po aq,i svaki dan da menjam nesto.
Sad cekam da se rottala potpuno ispravi,da mogu i nju malo da oblikujem,tako da mozda dodje i do drasticnih promena vezanih za organizaciju biljaka u samom aq.
Inace hvala na sugestijama,volim da ih cujem i rado da ih primenim.
Za fotografiju sam stvarno tuduk,tu sebi ne mogu da pomognem.

123456
Zasto se toliko trudis da postavis putic na pravom mestu a onda po njemu sadis bilječ:wallShockdluci se.

zander
Samo je pomeranjem putića pomerio "fokusnu tačku". I to mu je verovatno bila namera, sad ta god tu bilo, beli pesak ili glossostigma on ima putić od prilike na pravom mestu, gledano na celu frontalnu sliku ovog akvarijuma.

To bi bilo to to se tiče nekih pravila o aquascapingu, Fokusne tačke. Ono proli put to je bilo, je bilo previe ulevo.

Uglavnom, akvarijum stalno ide na bolje Thumb up

isnogood
Mogao bi Kojot da kaze malo o poziciji akvarijuma u prostoriji i pogledu na isti sa mesta na kojima se sedi u prostoriji u kojoj je akvarijum.
Ja sam stekao utisak da je, iz te perspektive gotovo odlican.

kojot
Za ovo si u pravu Iznogoode,krevet je levo od aq i ja odatle i stvaram sliku promena u njemu.I kad gledam prelaze prednj-srednji-zadnji ona je mnogo bolje definisana sa mog posmatrackog mesta negoli gledano ovako frontalno!!!
Vec ima promena ali kada dostignu pravu formu bice verovatno i finalnih fotki i onda idemo na nesto drugaciji izgled-samo nastavljamo nema rasformiravanja sto kaze Zander!!!:p
@123456-zasto da se odlucim-akvaristika je hobi i igra,a ja sam covek koji nikada ne igra po pravilima,ali voli da se igra.
Inace ideja za gloso je vidjena kod kolege Zandera,a i ta belina putica ume da zamara-hvala svakako na iskrenom komentaruThumb up
Edited by kojot on 16.10.2009 08:02

Pejc
Bravo druze, ova "divlja" forma je extra Thumb up Beer

Kum 1229
Samo divlje i to tako i treba da bude,smaraju namestaljke,ovo treba da bude u sredini ono malo levo,e ono ces vise desno,a onaj kamen izbaci... itd. da ne s...m puno. Super izgleda i svidja mi se Applause

kojot
Hvala kumasine i samo ostroApplauseThumb up

dexter
Uh,cek da probam ono sto neki vole puno da rade.

ApplauseApplauseApplauseApplauseApplause

Komso,ajde da uslikamo ovo tvoje ostvarenje,pa da lepo okacis slikice.

www.aquaplants.org
biobiofizicar
E ja bas necu da aplaudiram. Aq jest dobar ali nije jos dovoljno "podivljao" za moj ukus. Kad podivlja skroz imas od mene 10 onih zutih sto pljescu...Grin

ZoSo
biobiofizicar je napisao:
E ja bas necu da aplaudiram. Aq jest dobar ali nije jos dovoljno "podivljao" za moj ukus. Kad podivlja skroz imas od mene 10 onih zutih sto pljescu...Grin
Poto ona bela staza postaje sve vie zelena,od mene već momentalno ima 10x Beer

kojot
@dex-moze komso kad god ti reces!!!
@BIonir-bice divljije
@Zoso-sad ti dugujem cisternu minus 10Beer

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,471,019 jedinstvenih poseta