14.06.2026 04:54
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Drvo
biobiofizicar
mozda malo smaram sa fotkama Through wall , ali akvarijumu uskoro sledi ozbiljno friziranje, a strasno mi se svidja ovaj efekat divljine koji je u levom cosku napravio kisobran od najasa u kombinaciji sa podivljalim Ceratopteris silliquosa, pa reko ajd da ovekovecim...
biobiofizicar attached the following image:
levomix1.jpg

Kum 1229
Uvek divlje i po malo neuredno kao sto kayes i svidja mi se kako se razvija akvarijum Thumb up. Jedino bi voleo da vidim neku vecu sliku samog akvarijuma ako moze Beer

biobiofizicar
ajd samo malo da ga "picnem" Grin ovih dana pa cu da uslikam vecu fotku celog aq...

krcko
Hm, izgubilo se DRVO u ovoj zaputenoj divljini. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
ZoSo
krcko je napisao:
Hm, izgubilo se DRVO u ovoj zaputenoj divljini. Pozdrav

Uz duno potovanje , ali mislim da se vidi taman koliko i treba Smile
Gos'n Boko pojma nemam ta misli " picnuti " a pogotovo nisam ubeđen da je to uopte potrebno Through wall Beer

biobiofizicar
Pa picnuti za fotkanje pre svega znaci obrisati prednje staklo spolja i iznutra Grin
Friziranje podrazumeva izbacivanje jedno pola kofe najasa i drezge znajuci da ce za 2 nedelje akvarijum opet ovako izgledati. Hocu da i biljke ispod ovog suncobrana dobiju malo svetla, a i limnophila u desnom uglu se izduzila i zakucala u povrsinu vode, pa i njoj sledi sec, sec... I bolbitis koji je iza najasa uz drvo zasluzuje da se malo izvuce i ugleda svetlost dana... A i Ceratopteris silliquosa mora da se frizira jer je podivljao i na svakih 7 dana izbacuje novi list od 25-30cm....

biobiofizicar
Dobio sam danas na pozajmnicu da se malo poigram Canon EOS 30D sa Canon EF-S 18-55mm optikom, pa opalio par desetina puta onako napamet u raznim modovima. Odusevljen sam i ovim sto sam dobio napamet skljocajuci i setajuci po menijima, a mogu misliti kako ce biti kada ga malo provalim....
Evo fotke Drveta sa ovim aparatom. Sam akvarijum je u medjuvremenu pretrpeo jedno higijensko sisanje, a fotka je lupljena na totalno nepripremljen aq...
picture035aaa.jpg

Edited by biobiofizicar on 04.04.2010 23:24

biobiofizicar
I ajd znam da ova fotka mozda ne pripada temi, ali kada je vec ova sirokougaona optika tu iskoristio sam je da uslikam portret tri od 6 mojih ljubimaca
picture075aaa.jpg

daweed
Kako je ovo dobro ispalo auuuuuuuuuuuApplauseApplause

http://daweedaqua.tk
zander
Ovo je odlično Thumb up
CoolCoolCool

Prava divljina, ovu sliku treba da poalje na takmičenje Smile
Jo jednom Applause

krcko
Komija, svaka čast, ovo je Thumb upBeer. Pozdrav

Santorini
"Drvo"je odlicnoApplause

drlessa
Voma dobre slike, svaka čast.

Nego, jedno pitanjce, koje je dimenzije to drvo iliti u akvarijumu kojih dimenzija se nalazič

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
biobiofizicar
Hvala drustvo! Thumb up

Znate onu: "U rukama Mandusica Vuka svaka puska bice ubojita."
Ma kakav Mandusic i njegove tandzare - ovo je snajper, a ne fotoaparat za koji vazi ona: "i corava koka neko zrno ubode" - posebno kada je u mojim rukama, jer ja sam vise foto pile nego foto Mandusic.... Grin
Ali dok je ova igracka kod mene probacu da malo picnem akvarijum pred svako slikanje (makar obrisem prednje staklo, dolijem vodu i sakrijem zicice i ocesljam frizuricu biljnoj masi).
A za takmicenje: ma igracu se ja sa ovom mojom postavkom na isti nacin kao sto sam predlozio i Kumu, pa ce valjda jedna od milion fotki biti dostojna i nekog lokalnog opstinskog aqua takmicenja.

Na grupnom portretu vidi se da druga dva akvarijuma jos uvek pate od cerupanja koje su pretrpeli kada je "sadjeno" Drvo i za sada su delimicno bastice, delimicno spremiste za biljke, ma da sam skoro, po uzoru na Zandera, napravio novo spremiste u plasticnom koritu sa biljkama sadjenim u one kokosove saksijice. Nisam smeo da ga pravim od stakla jer bih neminovno vrlo brzo krenuo da ga scape-iram...Through wall

@drlesso cca 125lit dimenzija 80x40x40cm +/- neki cm u krivostaklom SunSun-u

Kum 1229
Druze ova ti je fotka prve klase i to je ono sto si hteo da docaras DIVLJINA Applause. Podrzavam rad da ide na takmicenje Thumb up

Rasta
biobio svaka cast, ovo je tako prirodno da nemam reci Thumb up samo tako nastavi Applause

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
isnogood
Sledeca sednica kod tebe Bio. Da se vidi to uzivo. Wink

Aquamaniac
Bas mi se svidja smer u kojem se razvija ova postavka Thumb up. U skladu sa sloganom,"uvek divlje i pomalo neuredno" Wink. Svaka biljka daje "smek" celokupnom izgledu. Fotografije sa novom "puskom" izgledaju dosta dobro i nema sumnje da ce biti jos bolje kada udjete u stos sa istom.
Samo napred!

Coa
Akvarijumi su tu i tamo podnosljivi Grin
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
u potpisu: postolja od akvarijuma

krcko
Alo, brate Coa, ceo MunZe sa okolinom gleda u Tebe. Opričaj neto konkretno. Pozdrav

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,909 jedinstvenih poseta