Da, crna se i meni najvise svidja. pokusat cu jos sa belom, samo da je nadjem.
Smeta mi ona bela crta, koja se vidi, pa cu da probam i da spustim gladinu vode.
A kad se već igramo, jos jedna plava, malo tamnija
Lepa je i ova tamnija plava varijanta. Odlican ugao slikanja i ona grana idealno prati liniju pozadine i ispod nje se plavetnilo nazire taman koliko treba. Jako mi se svidja i efekat na povrsini vode. Davno nisam video ovako lepe difuzne talasice sa prelepim plavim odsjajem. Jos da pokusas da resis tu tamnu zonu na spoju zadnjeg stakla i vodene povrsine i belu liniju i eto savrsene zavrsne fotke...
Hvala
Evo jedna za pokusinu, naravno trebam i biljke da trimujem, ocistim stakla, izvadim opremu, ... ali samo da se vidi kako izgleda bez onog crnog ruba
Lepa postavka
Ova poslednja, bela pozadina se meni najvise svidja, mada i ona plava ostavlja bas jak utisak ali je mozda samo malo prejak ton, mozda, ili mi se tako nekako cini
Samo nastavi da isprobavas, bice nesto od tebe
Mislim da zid koji je iza akvarijuma treba da se okreči u neku nijansu narande ili bar kajsije u zrenju. to se tiče akvarijuma misli da bi desni kamen trebao da ide malo u levo, ako ima kamena uopte.
LOL
Sad ozbiljno, mislim da ti je akvarijum izgubio na veličini (standardna moja boljka)
Vise mi se svidja kako aq izgleda sa belom i crnom pozadinom,dok je sa svim ostalim akcenat upravo na njima,zbog prenaglasenosti,a ne na onome sto se nalazi unutar stakla... Ako mogu da izvoljevam,pri zavrsnoj fotki neka bude jedna za mene sa belom pozadinom .
Leva strana izgleda misticno,bas mi se svidja .
Vise mi se svidja kako aq izgleda sa belom i crnom pozadinom,dok je sa svim ostalim akcenat upravo na njima,zbog prenaglasenosti,a ne na onome sto se nalazi unutar stakla... Ako mogu da izvoljevam,pri zavrsnoj fotki neka bude jedna za mene sa belom pozadinom .
Leva strana izgleda misticno,bas mi se svidja .
Sto se bele pozadine tice,ova je do sada najbolja .
Probaj samo pred finalnu da malo (p)osvetlis srednji deo,oko panja i desnu grupaciju biljaka .
Cekamo finalnu .
Ne bi bilo lose da nam u nekoj zasebnoj temi opises igranje sa pozadinom kroz nekoliko fotki,kako i sa cime radis .
Malo sam bio otcutan pa sam sada sve natenane razlistao i sta reci osim fenomnalno a sto se tice pozadine ja tipujem za belu nekako mimse najvise dopada.Svaka cas sve pohvale