14.06.2026 04:42
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
Out of range value for column 'thread_views' at row 1
 Print Thread
Duet
biobiofizicar
Bluxa kreni stani sa teznjom da gekne - na zalost....

Evo ih i srednji i levi aq slikanih iste veceri. Onako kako jeste bez sminkanja...
biobiofizicar attached the following images:
img_1473aa.jpg img_1479aa.jpg

deanjmi
Sta reci za ove dve postavke,osim fenomenalno.A blyxa ako treba znate gde je ima.Beer

biobiofizicar
malo iz uglova
biobiofizicar attached the following images:
centar_uglovi.jpg leviuglovi.jpg

biobiofizicar
Pre dve nedelje sredio sam svih 5 akvarijuma, i ostale biljčice u kancelariji, kupio pingvin klimu da ladi akvarijume i koleginice, a onda sam digao sidro i otiao da ludujem po Grčkoj. Evo fotke pre nego to sam utekao na more.
Dok sam ja odmarao Marfi je isprobavao svoje zakone, pa je najmanji akvarijum poplavio registratore, a hrana za ribe je nekoliko puta nekontrolisano nasipana u tankove od" instruiranih hranioca". Ipak nita to nisam već prvog dana po povratku doveo u red. Idemo dalje...
Beer
biobiofizicar attached the following image:
office.jpg

biobiofizicar
Evo ih sva tri u fazi oporavka posle godisnjeg odmora...
trioleto1.jpg

luka ivanov
Prelepo. Voleo bih da radim u ovakvoj kancelariji. Mada, s obzirom na to koliko stakla mogu da hipnotiu, pitam se da li je u ovakvom okruenju moguće raditi?

deanjmi
Odlicna sva tri akvarijuma ali ovaj treci je odlican, zacupavio ali odlican.Kakvo je stanje sto se tice algi imal li ih?

biobiofizicar
Evo bas ove nedelje polako ih ponovo sredjujem. Opet dolazi jesenje-zimsko vreme idealno za akvaristicke igre. Poslednji put sam ih dirao sredinom avgusta kada sam se vratio sa godisnjeg. Od tada dva meseca nista osim hranjenja riba. Naravno biljke su podivljale i sada trimujem i proredjujem. POneke osetljivije biljke su propale od debele ladovine iznad njih. i Ima u ponekom ponegde malo lokalizovane koncaste, ali nista strasno. Volim ovakve stabilne sisteme. Mozes da se opustis, a oni guraju, pa guraju...

deanjmi
Kod vas sve gura pa gura kako god Smile,pitah vas zbog istog akvarijuma koji posedujem a crna cupava me muci zasad ociscena ali vratice se ona...kako ste zadovoljni filtracijom fabrickom?

Icethunder
Bio ovaj sa prve fotke orezi malo,ne kvari onako lep hardWink

Coa
S mog, pomalo mobilnog, a nekad i stabilnog

Klikom na sliku izlazi velika slika od 1600 pixela pa vredi uvelicati

aqua-art.org/images/Triptih1.jpg

biobiofizicar
Čika Coa me konačno udostojio da obidje moj T-RIO. A i bilo je vreme, jer prolo je samo par godina od kako sam započeo ovaj projekat, a on hardverom i nagovaranjima da postanem akvamegaloman u njemu učestvuje od samog početka...
Rekao bih da mu se svidelo, čim nas je udostojio sa fotkom sa njegovog mobilnog, a nekada i stabilnog ....Wink

Nadam se da do sledeće posete neće proći novih 5 godina.... Beer

Coa
Cika Coa je bezosecajni retard, jer da je znao da je ovako dooobro, dolazio bi ovde cesce da smotava misli i ostalo, umesto u onoj rupi od Centra. Smile
E ovo vec nije sterilno i dosadno, ovo je vrhunsko primenjeno znanje i talenat. I to od coveka koji je uz sve to i lenj Smile Ne secam se da me je jos od Singapura nesto ovoliko odusevilo iz sveta kakvaristike (kakve takve ristike) Smile

biobiofizicar
Nedavno sam skinuo gips sa ruke, pa sam posle dva duga meseca konacno poceo da zavlacim ruke u akvarijume. Neka korist i od njih. Rekli mi da bi mi prijala hidroterapija, pa tutnem ruku pod mlaz pumpe u akvarijum, a ribice grickaju zadebljanu kozu. Najzad neka korist i od njih.
U medjuvremenu sve podivljalo, razraslo se pravo dzunglasto, pa je cak i stargrass procvetao...
img_20160216_123632aa.jpg

biobiofizicar
Posle vise od 3 meseca jedva nekakvog odrzavanja, poslednje 3 nedelje posvetio sam ovim akvarijumima malo vise paznje, orezivanja, menjanja vode, sifoniranja, ciscenja filtera...
I dalje su dobri i blago meni stabilni, a nadam se da ce se vrlo brzo vratiti i u top formu...
img_20160410_161253aa.jpg

Jovo
Ovo je biljni akvarijum

Zeleni
ovo je san Wink

Pejc
Ljubim ruke gosn. Bio Smile

biobiofizicar
Beer

biobiofizicar
Sto volim da kazem : "Nista novo - sve po starom..."
Eto tako laganezi godinama...
img_20160720_123845a.jpg

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,857 jedinstvenih poseta