14.06.2026 08:35
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Dogovaranje u vezi okupljanja u Novom Sadu...
Veriu
Ovo ce izgleda da preraste u takmicenje ko moze vise da pojede Smile

godzzila
E tu bi bio van konkurencije !!! Pitajte Zandera !!! Kad dolazim kod njega covek mora da otvara oba krila od kapije da mogu da prodjem !!!Through wall

Rasta
i pitao sam se zasto godzzila Wink Grin Beer

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
zander
Uozbiljite se malo Smile
Novosadjani mi se sledeće nedelje vidimo na probnom okupljanju Beer

ZoSo
zander je napisao:
Uozbiljite se malo Smile
Novosadjani mi se sledeće nedelje vidimo na probnom okupljanju Beer

Kad se mora i nije teko Grin

zevalicans
Pozdrav svim akvaristima!
Mogu li da vam dam jedan predlog za okupljanječ
Fruska Gora, Planinarski dom pod Glavicom...moze se ici kolima a moze i busom pa 10tak min. peske kroz sumu...ima prostora napolju, ima velika sala...moze da se kuva kotlic, pece rostilj....a ima i mesta za spavanje ako nekom prigusti Smile

biobiofizicar
A ima li tamo akvaristickih biljaka ili moramo da nosimo svoječ
Grin

photoivek
zevalicans je napisao:
Fruska Gora, Planinarski dom pod Glavicom...moze se ici kolima a moze i busom pa 10tak min. peske kroz sumu...ima prostora napolju, ima velika sala...moze da se kuva kotlic, pece rostilj....a ima i mesta za spavanje ako nekom prigusti Smile

to se mene tiče OK je ali za neki sledeći put....
ovde smo već rezervisali a i za umu bi bilo bolje da jo malo otopli pogotovo ako bi ostajali preko noći da moemo da budemo napolju....

https://minepi.com/photoivek
Thalassoma
zevalicans je napisao:
Pozdrav svim akvaristima!

Zvuci kao sjajna ideja.
Jos samo da pre toga izdresiramo otocinkluse, botie i ostale "komunalce" da sa nas "pociste" krpelje koje cemo da nakupimo za tih 10-ak minuta pesacenja kroz sumu Wink
Ne, bez sve sale. Stvarno mi deluje kao odlicna ideja to sa tim Planinarskim domom! Svaka cast! Rado cu da dodjem ako mi porodicne obaveze dopuste!!!

www.njivice.co.rs
zander
Ne, bez sve sale. Stvarno mi deluje kao odlicna ideja to sa tim Planinarskim domom! Svaka cast! Rado cu da dodjem ako mi porodicne obaveze dopuste!!!

Okupljanje nije u planinarskom domu...

Santorini
Eeeeee......Sad

krcko
Pozdravljam Restoransku odluku, jo ako ima dobru batu i pogodne vremenske uslove Thumb up. Potrudiću se da prisustvujem. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Thalassoma
Santorini je napisao:
Eeeeee......Sad

Upravo tako: "Eeeee...Sad"
Meni je to stvarno zvucalo kao sjajna ideja. Ali to verovatno zato jer sto je babi milo, to joj se i snilo.

www.njivice.co.rs
zander
Sldecei put organizujte gde hocete... Ovaj put organizujemo mi Thumb up

Vi koji se sad najvise pitate "a sto tamo a sto ne ovde" niste bili jos ni na jednom okupljanju. Prvo se pojavite u NS 29.05 pa cemo dalje mnogo lakse da se dogovorimo.

Okupljanje moze da pokrene ko god hoce, i gde hoce... Ali drugi put.

ZoSo
zander je napisao:

Vi koji se sad najvise pitate "a sto tamo a sto ne ovde" niste bili jos ni na jednom okupljanju. Prvo se pojavite u NS 29.05 pa cemo dalje mnogo lakse da se dogovorimo.

Okupljanje moze da pokrene ko god hoce, i gde hoce... Ali drugi put.

Samo da se nadoveem , ovaj sajt ima godinu dana , 269 članova i uskoro 4 okupljanja iza sebe , vie nego svi ostali sajtovi zajedno Through wall
Pa opet dobro......Beer

Miti

Ja predlazem na finalu svetskog prvenstva u fudbalu sada u juznoj africi! ako bi moglo na centru, sejn da kuva paprikas! Grin
Mesta se biraju gde svima odgovaran, lako pristupna, laka za nalazenje, za dolazak za odlazak....
Kao super je da se po noci akamo kroz sumu u kojoj samo prvi put, posle "par" Beer jos ako ima neki potok-divota Thumb up

zevalicans
Ja sam samo predlozila prostor....a suma nije prasuma neprohodna ...neznam da li su ljudi van Novog Sada ikada bili na fruskogorskom maratonu...e to vam je kota 1...najbliza a pre doma su vikendice i normalan prilaz kolima....cak je i bus jedno vreme isao do tamo...
Organizatori okupljanja su pronasli mesto okupljanja ja sam samo predlozila jer su se pominjali plodovi tora...rostilji , paprikasi i priroda...
Toliko...
Izvinjavam se organizatorima ako sam unela pometnju sa predlogom, nije bila namera
Pozdrav!

paleoglodit
zevalicans je napisao:

Izvinjavam se organizatorima ako sam unela pometnju sa predlogom, nije bila namera
Pozdrav!

Ma kakva pometnja Beer Znaju oni gde ima piva. Nema potrebe da se izvinjavas. Predlog je ok, sto kaze Zander, za neki drugi susret. Ja ionako ne mogu doci ovog puta.

zander
Pravili smo i takva okupljanja i pravicemo jos, samo uvek sve to treba neko da organizuje. Neko to treba i da spremi...

A vreme "brzo prolazi" kada je tema akvaristika i onda dok se okrene ljudi treba da idu na .stanicu, da stignu na onaj bus u 8, kako bi iz BG-a krenuli sa onim u 10h koji ide poslednji kuci, a dosli su u NS tek u 5h i cekali da se rostilj ispece sat-satipo i vec treba da se krene...

Ali nije ni to problem, nego: ako vreme bude lepo, a ta ako pada kia ceo danč Through wall ITD

Mislim da je ovako najkulturnija varijanta, zato smo i napravili takav dogovor, da okupljanje bude u restoranu. Sledeci put planiramo okupljanje na Zasavici, pa kako bude, ali to ostavljamo za malo toplije dane...

kojot
Kao super je da se po noci akamo kroz sumu u kojoj samo prvi put, posle "par" smiley jos ako ima neki potok-divota

Nema bolje zabave od toga.
Tako sam ja pre jedno desetak godina sa 6 metara upao u Gradac, a tamo sam kampovao svake godine pre toga.
Doduse nije bilo samo par Beer
Ja iskreno jedva cekam okupljanje u prirodiSmile

@zevalicans - ne brini se zbog pometnje predlog je na mestu.Fruska Gora je prelepa i bice prilike i za to!!!Thumb up
Edited by kojot on 26.04.2010 20:26

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,755 jedinstvenih poseta