14.06.2026 11:04
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Valley of Rainbows
Aquamaniac
Fantom je napisao:
Hehe, ne radi se o toj mrezici uopste. Ove mrezice se ne prodaju. Biljka uopste nije ni na kakvom kamenu. No noBeer

Otkrij nam,o cemu je rec Smileč

daweed
Da nije staklo i strunaWink

http://daweedaqua.tk
Fantom
daweed je napisao:

Ne, ne, ne...Wink

www.akvarijumdizajn.com
grujanic87
Nije lose :p svidja mi se pocetak.
Samo ko ti kaze da se neces napatiti sa odrzavanjem riccije ... Wink Jedino ako je ovo ona izduzena riccija koja se sporije odvaja od podloge na kojoj je pricvrscena tj koju ne moras tako cesto da sisas Frown
Ja sam na 60cm ostavljao kicmu a ovo je duplo ... troduplo veca povrsina Shock Jedino ako ces zaplivati kad je budes sisao...da ne krivis kicmu Wink Stvarno hrabro od tebe ali bolje radi na tome da je zamenis postepeno sa HC-om,glosom ili necim trecim.

Ziv bio...
Beer Beer Beer
Edited by grujanic87 on 19.01.2010 02:19

Fantom
A posto sam veceras bio kod Mareta i ponovo uslikao akvarijum, evo sada cu to podeliti sa vama.
Fantom attached the following image:
ricciatepih1.jpg

www.akvarijumdizajn.com
Fantom
..
ricciatepih2.jpg

www.akvarijumdizajn.com
Fantom
Malo iz uglova
sastrane1.jpg

www.akvarijumdizajn.com
Fantom
.
sastrane2.jpg

www.akvarijumdizajn.com
Fantom
I s fronta
front1.jpg

www.akvarijumdizajn.com
Fantom
.
front2.jpg

www.akvarijumdizajn.com
kojot
Druze Rick Dobrodosao!!!
Staklo je opasno(samo sto ne ujeda)Grin,prelep pocetak i lep izbor hardscapea, za biljke cu se vec sloziti sa drugim kolegama-lazem-mnogo mi se svidja mesto sa monosoleniumom, ali riccia ne bi smela da bude biljka prednjeg plana za ovako ozbiljan aq!!!
Nadam se da ces je vremenom zameniti za HC ili Glossom!!!
Dotada uzivaj u akvarijumu, i deli njegove lepote sa nama u vidu redovnih update-aThumb upWink

Thalassoma
Koliko jednostavno i lepo. Nije prenatrpano kao vecina akvarijuma (ukljucujuci i moj) a opet izuzetno.
Jedva cekam da vidim AQ za mesec dana.
Inace, upravo razvijam u saradnji sa TETRA-om podvodnu kosilicu za vutru pa ako hoces, mozemo da je testiramo u tvojoj vodi. Ako prezivi taj test, znaci da moze u serijsku proizvodnju Shock
Edited by Thalassoma on 19.01.2010 10:58

www.njivice.co.rs
krcko
Dve-tri godine u mom akvarijumu je bilo po tri-četiri jata rainbowfish-a . Ako im se ukae potreba Wink prozujala zalutala muva ili komarac , učinilo im se da je neki zalogaj izvan stakla , iskočiće bilo koje da su . Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Aquamaniac
Fantom je napisao:
daweed je napisao:

Ne, ne, ne...Wink

Da se ne bismo igrali igre "Hajde,pogadjajte",budi ljubazan,pa nam napisi o cemu se radi Wink Thumb up.

grujanic87 je napisao:
Samo ko ti kaze da se neces napatiti sa odrzavanjem riccije ... Wink
Ja sam na 60cm ostavljao kicmu a ovo je duplo ... troduplo veca povrsina Shock

Hehe...znao sam da ce se javiti moj sapatnik da potvrdi ono o cemu sam pisao Wink. Jednom,dva puta je zanimljivo,a posle toga postaje nocna mora...jos na ovu duzinu... Through wall

Santorini
Ali ne moze se reci da ce biti super ako se ne smori pa bude citava livada riccie.
Za monosolenium Applause
Bice uzivanje pratiti ga......

Rasta
Pozdrav i dobro nam doao Grin bogami vidi se da si odmah znao sta eli od postolja, rasvete pa do postavke, svaka čast Thumb up

Kao sto su ti vec napisali malo cete odrzavanje riccie smoriti, mada ako si vredan isplati se jer je stvrano prelepa...mozda da si je razvukao i skroz levo Wink
Jos jednom cestitke Thumb up

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
rick james
Hvala Rasta!

Moderni , homogeni set-up akvarijuma sam vec dugo planirao. Stvarno je sve extra ispalo. Tvoja ideja da razvucem ricciu skroz do leve strane (ispred stena gde je trenutno eleocharis) mi se mnogo dopada. Potrudicu se oko toga.Smile

zander
Jo kada Eleocharis uđe u Ricciu on će je dodatno drati.

Ja sad ba odravam moj akvarijum sa Eleocharisom i Ricciom... stvarno treba imati ivaca, jo je moj akvarijum daleko manji od ovog...

Nema nita lepe kad izvuče ruku iz akvarijuma i na rukama ti tepih od eleocharisa, okrene se ena ti na glavu skače jer sve to pada po podu a juče je brisala a ti onda sa druge strane dovati ladnog jelena Beer Grin Zna moj komija Zoso te radove CoolGrin

Kum 1229
zander je napisao:
Nema nita lepe kad izvuče ruku iz akvarijuma i na rukama ti tepih od eleocharisa, okrene se ena ti na glavu skače jer sve to pada po podu a juče je brisala a ti onda sa druge strane dovati ladnog jelena Beer Grin Zna moj komija Zoso te radove CoolGrin

GrinGrinGrinGrinGrin Applause Beer

krcko
I jeste pravo uivanjwe , kod mene je to bilo sa HC i marsileom upletenim u tepih parvule . Izvlačenje nekolilko strukova parvule je podiglo 1/2 metra kvadratnog tepiha . Ali , ovo se kreće u dobrom pravcu i jedva čekam jato plivajućih rainbow lepotica , tek onda ovo postaje AKVARIJUM . Pozdrav

http://www.adsrs.org/
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,471,015 jedinstvenih poseta