14.06.2026 05:02
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Okupljanje na Zasavici
biobiofizicar
Palustris je sa drugih terena jedno 10-15km dalje na uscu Drine u Savu...

dejan71
Losa vest za varalicare,ako je neko mislio da malo provuce varalicu,trava je ove godine ranije izbila na povrsinu.Steta,radi kao luda a ove godine je vec pao primerak od 7 kg.

dejan71
Nego ljudi,da uzimam prase ili...Cena raste a mi se zezamo.U subotu sam imao generalnu probu za nase okupljanje.Sa kolegama sa posla sam imao druzenje,rostilj,prase,mnogo piva,malo soka a i vreme nas je posluzilo.Sve nas je izaslo odprilike 1000 din.po coveku.
Sto se nas tice,sobe su rezervisane,ulaz i parking za goste u sobama je dzaba,a mi ostali jbg.Voznja brodom je sredjena iako brod nevozi pre 1.maja.Juce sam saznao da ce se 26.04. na Zasavici odrzati i takmicenje u kuvanj kotlica sa magarecim mesom.Mozda smo mogli da ga prijavimo,pa da im ZOSO pokaze umece.

dejan71
Zaboravih da svima pozelim srecan uskrs.Hristos voskrese.

dejan71
Ovo je sa generalne probe:
...
dejan71 attached the following images:
132_6171.jpg 132_6156.jpg

edison
Yummy

www.mojbiljniakvarijum.org
zander
Uzimaj prasence Thumb up
Zoso sad kada vidi da nece morati na ovom okupljanju da okrece prase ocekujem da ce se prijaviti Wink
www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/zoso.jpg

edison
Dejane kakav se ulaz plaća i koliko, plaća se i parking?

www.mojbiljniakvarijum.org
biobiofizicar
Za koje ste vreme planirali da truba svira zbor i pocetak okupljanja?

dejan71
Ja sam u domu od 9 sati.Truba svira u 10.Prase ide na suncanje isto oko 10-tke pa vi izvolite...Beer

dejan71
Izgleda da ce nas i vreme posluziti,posto javljaju dan bez kise,sa dosta suncanih intervala i temperaturom do 21,tako bar kazu za Mitrovicu.Zao mi je sto se nije vise ljudi prijavilo za druzenje a i kako rece Zoso,da zajedno proslavimo 5 godina od prvog MBA okupljanja.
Ako neko jos nije prelomio I don't know,prijavljivanje vise nije obavezno,dobro dosli.Thumb up

zander
Stizem na trubu i podizanje zastave Beer
Thumb up

katjusa
Lep provod drutvo, mi imamo ao druge planove, ali budemo u mislih sa vama Beer

deanjmi
Radim ceo dan sutra vec sam trazio slobodne dane iz drugih razloga ali da sam mogao cela porodica bi doslaAngry.Vedro vreme i lepo druzenje vam zeli nasa cetvorka.Za sledeci put ce mo se valjda uklaviriti.Bem mu.

Vlada991
Lep provod svima! Nadam se da cu i ja sledece godine doci i druziti se sa vama. Beer

ZliBrka
I ja vam svima zelim lep i ugodan provod!

Nazalost neke stvari se nisu poklopile, tako da se vidimo neki drugi put.

Uzivajte! Beer

deanjmi
A da nakacite slike obavezno bar da vidimo kako ste mrsili brke..hehehe

biobiofizicar
Evo večernji brzinski raport po povratku uz par slika da zagolica matu.

Bilo je super, kao i uvek. Hvala domaćinima na gostoprimstvu. Beer

to se tiče prasenceta Dejan ga je ispekao kao na suncu. Thumb up Kada po korici kucne zvučnom viljukom čula se kakofonija krckavih zvukova...Musik
I ukus i miris......

Uivanje, pijuckanje, akvarističke spike dok se prase "sunčalo". ene svoje, mi svoje, dečurlija svuda po avliji....

U jednom trenutku proetali smo do rezervata i otili na vonju brodićem, uz stručnnu priču o svim tajnama Zasavice. Pruču je ispričao Mia - fantastičan lik, koji je stručni vodič i saradnik na Zasavici due od 15 godina. Iskopa mu bubu iz mulja i on ti o njoj ispriča sve, upre prstom u biljku, a on sipa iz rukava...Thumb up

Dok su jedni jahali magarce mala, ali odabrana četa, pod Miinim vodstvom, uputila se kroz blato, čestar, njive, evar i močvarnu koprivu (ari i kroz pantalone - lično sam proverio Through wall ) do tajnih stanita kako bi snimila Hottoniu palustris u cvatu. FlowerPhoto Ova mini naučnička ekspedicija nevoljno i prerano je otvorila sezonu kupanja na Zasavici.Shock Neko je morao da okači gaće na tarabu - Nećemo reći ko Lips sealed - sam će se ofirati... Grin Mock
Dobro je da je bilo nas iskusnih terenaca (poučenih sopstvenim ranijim iskustvima) Wink koji uvek u gepeku nosimo rezervnu preobuku. Moda konfekcijski broj ba nije odgovarao, ali je bitno da su noge opet bile suve...Secret

Razmena salate po običaju, kao na pijačnoj tezgi.

Jo pokoja čaica, malo fotkanja, kafica i razlaz - do sledeće prilike...

Beer

Evo tek par fotki da potkrepi priču:
biobiofizicar attached the following images:
dsc06407a.jpg dsc06404a.jpg dsc06401a.jpg dsc06391a.jpg dsc06390a.jpg

Edited by biobiofizicar on 27.04.2014 00:18

boban
biobiofizicar wrote:

Neko je morao da okači gaće na tarabu - Nećemo reći ko Lips sealed - sam će se ofirati...

Sudece po pertlama na patikama to mora da je gosn Krcko Smile

biobiofizicar
Musik
More biti, al nemora da bidne.....Lips sealed Rofl

Da znas Bobane da smo te u vise navrata pomonjali. Mora da si stucao tamo u tudjini... Pokusavali smo da resimo neku zagonetku o Novosadskoj vodi, ali na kraju zakljucke smo izvodili o pH rakije i piva....NoooBeer

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,955 jedinstvenih poseta