Razumeo,to je kad je neko antitelo za tehniku ,,Lepotica,, sa slike je rotala rotundufolija,neznam odakle si(ako je Bg) kad napravim sledeci trim mogu ti je dati jer mi gotovo uvek zavrsi u djubretu jer nemam ni jedan pomocni akvarijum
Razumeo,to je kad je neko antitelo za tehniku ,,Lepotica,, sa slike je rotala rotundufolija,neznam odakle si(ako je Bg) kad napravim sledeci trim mogu ti je dati jer mi gotovo uvek zavrsi u djubretu jer nemam ni jedan pomocni akvarijum
Mali update,poslusah savet bia,sa pocetka moje teme da otvorim grane,tad sam ,,bio,, nesto mrzovoljan da to odradim a zile rizoma isprepletale sve.Svaka promena ipak prija da razbije monotoniju.Bio za ideju
@vlad-Hvala drue,i da hoću da diram neću moći,ostalo mi 12 dana starog omora od prole godine i sad mojoj sreći nema kraja a hvata me putna groznica ps.poslednja slika i uredjenje tvog akvarijuma
@Mandic-hvala ti drugar za komentar,i to mi sličice vrati na pravi kurs, da ne ispadne da sam popio koju kajsiju viseto se tiče lokacije akvarijuma dobro je to to je taj deo sobe kolko tolko zatićen od dnevnog svetla a mana jer imam pristup samo sa jedne strane zbog uukanosti za razliku od tebe koji moe svoju kockicu da obleće sa koje hoće strane.Ps.lepa mi je bila i ranija tvoja postavka ali mislim da je ovako jako lepo
@biobio-hvala Mr.Bio
Danas pala nedeljna zamena vode,a sta pametnije raditi dok napolju lepo veje sneg pa reko da opalim koju telefonom
Posle dve godine i mesec dana ,postao sam pravi mazohista,uzivam u svakoj promeni vode i ciscenju akvarijuma....nebi bolje radio i da me placaju za to
Sto se same postavke tice ama bas nista novo
...mozda je vreme za nesto novo,ali vrag ce ga znati kad ce to biti...
manjak slobodnog vremena...sve smo blizi totalnoj robotizaciji ljudsko roda,biljna akvaristika jedini izduvni ventil,ni sex nepomaze vise