Pepi21 wrote:
Pozdrav drutvo! Evo prije dva dana smo se kolega Rogolist i ja vratili iz Japana.
Uskoro ću otvoriti temu posvećenu tome. Zasad samo da prokomentiram Dedin komentar za moje kaktuse.
Kada je komentirao moj akvarij, morao sam ustati da me svi vide o kojoj osobi je riječ. Bilo mi je smijeno kada su počeli raditi blicevi od ljudi koji su me slikali.
Prije toga sam skinuo slualicu za prijevod, tako da je Rogolist sluao komentare. Uglavnom komentirao je da je unikatan akvarij i da nigdje nije vidio kaktuse pod vodom. Ribice su u dobroj formaciji ali ove koje sam ja odabrao nisu za ovaj skejp. Bilo bi bolje moda bez ribica ali onda to nije to. Jer naglasak je na ribicama koje se moraju to bolje uklopiti u okolinu. Uglavnom prokomentirao je puno vie ali prevoditelji nisu dovoljno preveli. 
Verujem da si odabrao druge ribe za ovaj scape da bi plasman bio bolji bar za 2 do 3 mesta, ako ne i vie. Ali ta je tu je...
Sada se od tebe očekuje mnogo na nekom sledećem takmičenju, a ovaj je rezultat teko opet postići  

Čekamo slike i izvetaj iz Japana Svaka čast jo jednom  |