14.06.2026 07:27
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
IAPLC 2013
zander
Pepi21 wrote:

www.mojbiljniakvarijum.org/forum/attachments/dsc_3427ac.jpg

Pozdrav drutvo! Evo prije dva dana smo se kolega Rogolist i ja vratili iz Japana.
Uskoro ću otvoriti temu posvećenu tome. Zasad samo da prokomentiram Dedin komentar za moje kaktuse.
Kada je komentirao moj akvarij, morao sam ustati da me svi vide o kojoj osobi je riječ. Bilo mi je smijeno kada su počeli raditi blicevi od ljudi koji su me slikali.
Prije toga sam skinuo slualicu za prijevod, tako da je Rogolist sluao komentare. Uglavnom komentirao je da je unikatan akvarij i da nigdje nije vidio kaktuse pod vodom. Ribice su u dobroj formaciji ali ove koje sam ja odabrao nisu za ovaj skejp. Bilo bi bolje moda bez ribica ali onda to nije to. Jer naglasak je na ribicama koje se moraju to bolje uklopiti u okolinu. Uglavnom prokomentirao je puno vie ali prevoditelji nisu dovoljno preveli.Smile

Verujem da si odabrao druge ribe za ovaj scape da bi plasman bio bolji bar za 2 do 3 mesta, ako ne i vie. Ali ta je tu je...

Sada se od tebe očekuje mnogo na nekom sledećem takmičenju, a ovaj je rezultat teko opet postići MockGrin
Wink

Čekamo slike i izvetaj iz Japana Beer Svaka čast jo jednom Thumb up

biobiofizicar
Ma meni su ove ribe super za ovaj akvarijum bas zbog toga sto ih je relativno lako uterati u ovakvu formaciju. Jedina zamerka sto se tice riba je sto na kraju nisi ubaci nekoliko kulikulija da imitiraju pustinjske zmije zvecarke.
Inace ova takmicarska fotka sa svetlom pozadinom je extra ispala. Ocekujemo izvestaj iz Japana.Beer

biobiofizicar
http://en.iaplc.c...ng2014.pdf
Evo i rezultata za ovu godinu.

Bilo je nekih promena u sudijskim kriterijumima koje su navodno trebale da potisnu landscaping stil i da favorizuju akvarijume uredjene da budu sto prirodnije vodeno staniste kada se pojave i prve fotke onih iz TOP100 znacemi i vise i kako to po novome treba da izgleda.

U medju vremenu cestitke za sve ucesnike, posebno za nase znance, a ove godine ih je bilo vise nego ikada - dobrano preko 2000

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,573 jedinstvenih poseta