14.06.2026 06:55
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
110 litara - Zander
HORUS
Znate, malo se u slobodno vreme bavim slikanjem. Moje pravilo je da ne slikam slike koje ne bih voleo da imam na svom zidu. Dakle, Pikasa potujem, ali ga ne volim. Odnosno, ne volim njegov rad. Ista situacija je i u akvaristici. Ne stvaram postavke u kojima neću uivati. Vano mi je da je postavka to prirodnija i lepa na oko. To su neka pravila kojih se drim.

Borisn1910
HORUS wrote:

Znate, malo se u slobodno vreme bavim slikanjem. Moje pravilo je da ne slikam slike koje ne bih voleo da imam na svom zidu. Dakle, Pikasa potujem, ali ga ne volim. Odnosno, ne volim njegov rad. Ista situacija je i u akvaristici. Ne stvaram postavke u kojima neću uivati. Vano mi je da je postavka to prirodnija i lepa na oko. To su neka pravila kojih se drim.

IstinaApplause

zander
Malo da osvezim temu.
Ubacio sam pre dve nedelje 30ak komada Paracheirodon axelrodi, evo par slika...

lh5.googleusercontent.com/-dv-O_PpXKtI/UixEdwUxYqI/AAAAAAAABbI/MF0gOYIvfK0/s800/axelrodi.jpg

Zamena vode i pogled od gore
lh6.googleusercontent.com/-Qd6SYUVkY4k/UixEd2m-_bI/AAAAAAAABbI/icMnFbjw2AI/s800/110la.jpg

Ovo je malo starija slika, tada kad sam ubacio neonke ovako je izgledala situacija...
lh3.googleusercontent.com/-804BmWu4pXA/UixFBdWJlDI/AAAAAAAABb4/0yVthKsbwZc/s800/110.jpg

Vlada991
Divljina!! Raj za oci... Thumb up

HORUS
Hidrokotila mnogo osveava prednji plan.

Rasta
super je Bane Smile i neonke ce dati lep kontrast i akvarijum stvarno osvezava ima i dubinu lepu...jedino mi ovaj panj sa mahovinom i dalje strci..nekak gusi ceo utisak..probaj malo da se igras sa njim..mozda malo levo jos..

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
HORUS
Čak mi je taj levi panj i suvian.

zander
A meni se bas svida tako Wink

Ne moe se tu sad nita promeniti, ena mi je dala pare za ribu a očekje za uzvrat da taj panj stoji ba tako uspravno i da ga ne vadim napolje. Me ni je ovako bas perverzija i postavka i ova predhodna rečenica tako da će do daljnjeg tako nekako biti... WinkPfft

Ovo neće da ide na takmičenje i ne verujem da ću sad sa ova dva akvarijuma bar sto sada imam ucestvovati na nekom takmicenju. Hocu lepo da ubacim malo vise riba, neke biljke da odrzavam u zivotu i to je to.
Kad mi neko dodje da ima sta da vidi a i ja da mogu da uzivam opusteno, tako da vec sam rekao, fokusne tacke, sta traze sudije i ostale stvari me ne interesuju...

Jedino sto razmisljam da promenim, a znam da mi nije bas pametno, je da ubacim par skalara. Videcu jos... I don't know

Mandic
zander wrote:

Jedino sto razmisljam da promenim, a znam da mi nije bas pametno, je da ubacim par skalara.

Ba par skalara ili nekoliko skalara? Smile

Bolje nekoliko... to da ne? Super bi se oni uklopili tu. Jo ako bi svi bili uniformni i to onaj ''divlji'' tip, sa prugama, ih...
Ako se odluči za njih, gledaj da uzme male/mlade kako ne bi potamanili neonke. Wink

zander
Mandic wrote:

[quote]zander wrote:
Bolje nekoliko... to da ne? Super bi se oni uklopili tu. Jo ako bi svi bili uniformni i to onaj ''divlji'' tip, sa prugama, ih...

Pa tako nesto sam bas i mislio, video sam ih pre neki dan u jednoj prodavnici i onda mi je to palo na pamet Smile

Rasta
isto sam i ja razmisljao za ovaj moj veliki akvarijum ali sam za sad odustao....ne bi voleo da mi tamane druge ribice...al ti ubaci hehe pa da vidim kako ce se kod tebe ponasati sa kraljevski (posto ih i ja imam) pa cu se mozda i predomisliti haha Grin

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
zander
Rasta u drugi akvarijum sam ubacio Rodostomuse, mozda bi tamo smestio skalare, ali me je onda opet zao kozica Nooo Uh, za veci akvarijum, kao tvoj mislim da se ne bi razmisljao za skalare... Smile Moram doci da vidim sta si napravio kad neces malo da slikas taj akvarijum Photo

HORUS
Jato neonkica fenomenalno izgleda. Potujemo tvoju odluku da jedno vreme uiva u postavci. Dobro doao u klub. Wink

Manas
fantazija od akvariuma

zander
Hvala druze, ovo je trenutno stanje, uslikano pre par minuta...
Mozda je i vreme za finalnu fotku ali to drugi put ako budem imao malo vise vremena. Jer mi za finalno fotografisanje i svo ostalo podesavanje treba malo vise vremena i strpljenja...
Mozda bude za koji dan, bar opremu da povadim pa da slikam...
lh4.googleusercontent.com/-U4W0bwMR5eA/UjYVD-aO8BI/AAAAAAAABdU/hIENS2DY1ks/w1140-h762-no/110la1.jpg

branimir ok
Thumb up Dobro se obo razraslo ,zaraslo .Trebao bi malo da razgrnes to drvce sa mahovinom da se malo vidi Smoke

crow
prelepo!Applause

Vlada991
Uh, prava uzivancija... Mahovina je legla bas kako valja. Thumb up

biobiofizicar
Ceratopteris je cudo. Wink
Promeni vizuru ocas posla....Thumb up

zander
Hvala svima na komentarima Thumb up

Iz ovog ugla najvise posmatram ovaj akvarium iz dnevne sobe...
lh3.googleusercontent.com/-kQJcLVrRs4o/Uji4o821SiI/AAAAAAAABeg/hw8WjGyFdsM/w1092-h762-no/1102dj.jpg

I evo ko je zaduzen da hrani ribice Smile
lh5.googleusercontent.com/-Uclun1LBPRo/Uji4okJAcWI/AAAAAAAABec/64ngQRGMNRM/w1166-h762-no/110ldj.jpg

Beer

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,460 jedinstvenih poseta