14.06.2026 04:54
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: OSTALO - RAZNO » Opušteno
 Print Thread
Akvaristička sekcija
HORUS
Danas je sekcija bila u poseti opakom akvaristi iz Bele Crkve. Ima akvarijum koji jedan od najvećih u Srbiji sa zapreminom od 1200 litara. Potom nas je odveo u prostoriju u kojoj mresti diskuse. Evo fotografija.
HORUS attached the following images:
img_4145.jpg img_4125.jpg img_4120.jpg

deanjmi
Prelep akvarijumcic hehe grdosija kad budem jednom dosao kao sto sam odavno obecao da idemo kod gospodina da vidim to uzivoBeer

HORUS
Vai se. Thumb up

deanjmi
Koje su bese dimenzije tog akvarijuma?

HORUS
Ne znam tačno.
Dođe i taj dan da ponovo proradi bioskop. Za danas sam zakazao akvarističku sekciju. Pripremio sam ozbiljan i ambiciozan plan rada. U međuvremenu sam i ja dosta toga novog saznao i naučio, pa će predavanja biti kvalitetnija. Prikupilo se tu jo neto opreme, koju ću da podelim polaznicima sekcije, kojih ove godine ima mnogo vie (pojačani smo mladim snagama iz prvog razreda srednje). Dakle, sekcija je zakazana za danas u 17 časova. Slede fotografije.

HORUS
Kao to sam obećao, stiu fotografije.
dscn0345.jpg dscn0343.jpg dscn0342.jpg

vorens
da nemas tu tackicu sto simulira bradicu ne bi polaznici sekcije nista zapamtili...oni se zagledaju u nju i padaju u neku fazu hipnoze i sve pamte...Grin

HORUS
Pokuava da bude vickast, ili?

vorens
moras malo da prihvatis salu na svoj racun horuse..

HORUS
Ma, OK. Sačekaću i ja tebe nekad iza ćoke. Smile

HORUS
Trenutni izgled kolskog akvarijuma. Naravno da skejp i nije neto, ali sloićete se da su ovo ipak kolski uslovi.
HORUS attached the following image:
dscn0358.jpg

HORUS
Danas smo radili podelu i sađenje biljaka, filtraciju, rasvetu i cikliranje. Malo smo opet poklanjali.
dscn0366.jpg

ZliBrka
Svaka cast! Applause

deanjmi
Meni je ok taj skolski, deci jos lepsi sto je i cilj.

HORUS
elim da u ime polaznika sekcije i u svoje ime zahvalim članu Pasko na prelepom poklonu. Naime, Pasko je poklonio sekciji akvarijum dimenzija 100x60x40cm sa staklenim spoljanjim filterom. Učenik je sa roditeljima sa velikim nestrpljenjem čekao kombi iz Beograda da preuzme akvarijum. Danas nam je takođe stigao veliki paket sa prelepim i zdravim biljkama, i pH i kH testerima. Hvala jo jednom svim ljudima dobre volje na nesebičnoj podrci. Smile

HORUS
Danas smo opet malo poklanjali. Smile U teorijskom delu stigli smo do cikliranja. Sada ću malo sačekati da vidim kako su se snali u formiranju hardskejpa i sadnji biljaka. Na sledeću sekciju će svi doneti fotografije svojih akvarijuma, pa ćemo zajedno komentarisati.
dscn0370.jpg dscn0373.jpg dscn0369.jpg

HORUS
Danas smo ponovo ove nedelje, na insistiranje učenika, odrali sekciju. Ponovo smo zbog novih sekcijaa ispričali priču oko formiranja akvarijuma. Zastali smo kod cikliranja. Na kraju smo opet poklanjali. Ovog puta akvarijumčić, dve atmanove motorne pumpe, panjčiće i poneku biljku. Fotografija govori vie od reči.
dscn0381.jpg

HORUS
Nova postavka, sa novim ribicama. Smile
dscn0438.jpg dscn0409.jpg dscn0427.jpg

Rasta
Bogami lepo napredujete Thumb up eto nama mladih aquascape-ra Applause

Pitam se koliki je ono akvarijum sa onolikim prelivnim filterom Grin

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
HORUS
Ako misli na onaj prazni prelivni filter pored učenika na klupi, njega sam poklonio učeniku, jer ima kod kuće akvarijum od 250 litara, koji treba ovih dana da aktivira.
Na stolu gomila panjeva, grana i kamenja. Lep potencijal. Smile
Jedino, meni ba ne ide taj akvaskejping, jer nikako ne mogu da pohvatam ta je vano u formiranju postavke. Takođe, ne dopada mi se to se postavke sklapaju u instant varijanti, pa se posle par meseci rasturaju. Mislim da ću ostati u sferi biljnih akvarijuma. Zapravo, najvie mi se dopada NATURE stil.

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,909 jedinstvenih poseta