14.06.2026 04:41
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 3

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Galerija akvarijuma
zander
Ovih dana smo konacno sredjivali malo Galeriju akvarijuma. Pa pogledajte... Thumb up

Svi koji imaju akvarijume u galeriji a pored slike nemaju upisane ove podatke mogli bi to popuniti i poslati mi na PP
(Da vam ne bi rasla koncasta iz stakla) Wink

Dimenzije:
Rasveta:
Podloga:
Filtracija (protok i filter materijali)
Djubrenje:
Lista biljaka:
Napomena: (Sve to smatrate bitnim, kao prvo vaa zapaanja. Na primer, promene fotoperioda, drugačije đubrenje i slično.)

kisleon
Super je galerija, jako mi se sviđa, pregledno, uredno... Applause

photoivek
zander je napisao:

Filtracija (protok i filter materijali)
[

ja bi ovde moda dodao i tip filtracije: pregradni, spoljni, unutranji, kanister itd....

https://minepi.com/photoivek
biobiofizicar
Iskoristili smo ove neradne praznične dane da malo dopunimo galeriju akvarijuma. Ubačeno je preko 70 novih akvarijuma tako da je galerija sada popunjena sa impozantnom cifrom od preko 100 fotografija. Grubi radovi su zavreni ostalo je da se tu i tamo jo poneto doradi, dopuni, pobolja,....

Foto albuni su organizovani i nazvani po članovima foruma čiji su akvarijumi predstavljeni u njima. Ispod svake slike je i link ka temi na forumu u kojoj je akvarijum predstavljen i osnovno podaci. Kako administratorima budete slali podatke (u skladu sa Zanderovim postom) tako ćemo ih i dopunjavati ispod slika...

I jedan apel od mene lično. Wink

Za popunjavanje galerije korićene su uglavnom najbolje fotke nekog akvarijuma postavljene na forumu, ali uprkos tome silno sam se namučio korigujući gomilu od njih. Photo shop jeste moćan, ali nije svemoguć... Ubuduće kada vam se va akvarijum učini ba, ba lep potrudite se malo i oko fotke i oko uglova slikanja i oko uklanjanja tehnike i brisanja stakla,...WinkGrin
ao mi je to ima jo dobrih akvarijuma na forumu, ali koje nismo mogli da ubacimo u galeriju jer iz dostupnih mi fotki jednostavno nisam mogao da izvučem kvalitetnu frontalnu sliku akvarijuma za galeriju. Sad

A sada skuvajte kaficu ili otvorite ladno pivce i UIVAJTE!!! Beer

Aquamaniac
Svaka cast na trudu,cika bio...odlicno odradjeno Thumb up!

biobiofizicar
Da napomenem da ko god misli da ima bolju fotku od postojece u galeriji moze slobodno da je okaci u svoju temu u kojoj je akvarijum predstavljen ili da mi je posalje. Nije problem postojecu fotku u galeriji naknadno zameniti boljom.

Isto vazi i za sazrevanje akvarijuma. Kako akvarijum vremenom stari i postaje sve bolji tako je moguce update-ovati postojecu fotku u galeriji...
Beer
Edited by biobiofizicar on 17.02.2012 20:31

biobiofizicar
Neki vec postojeci albumi osvezeni su sa jos par fotki akvarijuma i dodato je jos par novih albuma...WinkBeer

edison
Svaka čast biobio. Applause
Ovde si toliko posla odradio da slobodno mogu reći da je ovo pravi podvig. Jo jedno svaka Čast. Beer

www.mojbiljniakvarijum.org
lp
Sve pohvale za trud...jako lijepo to sve izgleda. Ne zna se koji je ljepi. Applause
Edited by lp on 21.02.2012 09:46

www.hraquascape.org
Dejan Stefanovic
Nisam nesto aktivan na forumu u poslednje vreme, pa ovo sa galerijom tek sad vidim. Svaka cast na trudu Thumb up POZDRAV!!!

Srafciger
Nije sto je nasa, nego je stvarno dobra Grin

Biobio, Thumb up

www.MojBiljniAkvarijum.org
kisleon
Hvala BioBio to si ubacio i moje akvarijume u galeriju! Onaj prvi je bio početak svega ovoga, to je bilo od prilike kad sam se i registrovao na ovaj forum. Dva zadnja akvarijuma nemaju ba najlepe fotke, nisu jo gotovi, kad budu pri kraju kako sam ih zamislio, potrudiću se da napravim lepe zavrne fotke.

afrika
Veliko hvala, tim pre sto je taj jedan aq i moj prvi iole smisleniji biljni, a nije ni izguran do kraja kako sam zamislio. Ni na kraj pameti mi nije bilo da bi mogao da se nadje u takvom drustvu. Svaka cast za akciju i trud! Applause

www.ciklidi.net
biobiofizicar
Nema razloga da mi se zahvaljujete... Beer
Za ove 2,5 godine rada foruma predstavljeno je jako mnogo predivno uredjenih akvarijuma. I sam sam se iznenadio kada sam krenuo da listam teme gde su predstavljani akvarijumi. Naravno da nisu svi aquascapeovi, ali to nikako ne umanjuje njihovu vrednost i lepotu kao i lepotu biljaka odgajenih u njima. Trenutno je u galeriji nesto preko 130 akvarijuma. Steta sto jos neki stariji nisu usli u galeriju samo iz razloga sto nisu predstavljeni koliko toliko zadovoljavajucom fotkom. Raduje i to sto jos 20ak akvarijuma koji su sada u fazi predstavljanja samo cekaju da budu prezentovani kvalitetnom fotkom i da im se malo uoblici i popuni biljna masa, pa da takodje udju u galeriju.

Obrni - okreni 150 prelepih zastakljeni podvodnih svetova u nekih 2,5 godine...
Svaka Vama cast i samo nastavite ovako....Thumb up

PS
Vrlo uskoro spremaju se jos neka iznenadjenja u galeriji Wink Beer

Srafciger
Bio, samo jedna ispravka:

09.03. ce vec biti pune tri godine od kada je sajt otvoren za javnost.

www.MojBiljniAkvarijum.org
biobiofizicar
Opa - uskoro rodjus! Thumb upBeer

photoivek
biobiofizicar je napisao:
...
Vrlo uskoro spremaju se jos neka iznenadjenja u galeriji Wink Beer

sprema i galeriju algič!

biobiofizicar
Through wallNo no
Wink

photoivek
zatoč!
pa imamo dosta materijala....ba bi bila dobra fora.... Wink Grin

Proba
Mali predlog:
Radi lakseg snalazenja, ne bi bilo lose da se galerija sortira po abecedi (azbuci, broju cipela...)

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,852 jedinstvenih poseta