14.06.2026 08:44
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
Takmicenje na okupljanju u NS 09.04.2011
valisnerija
Ako moze neki fotoslayd,sa imenima clanova,da upoznamo ko je ko!!Thumb up

Arcus
Neka neko editira slike i napie ko su autori kojeg skejpa! Thumb up

drlessa
Postavice se slika na naslovnici foruma kad se upisu imena ljudi koji su bili...

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
biobiofizicar
Editovani su komentari uz slike i imena autora postavki. Thumb up

Dejan Stefanovic
ah ah ah

biobiofizicar
Evo malo sam se igrao i napravio mini galeriju "poret - Novi Sad 2011 takmičenja u suvom spolja i mokrom iznutra scapiranju" (skraćeno: NSTSSMIS 2011)
biobiofizicar attached the following image:
g5a.jpg

biobiofizicar
...
g4a.jpg

biobiofizicar
...
g3a.jpg

biobiofizicar
...
g2a.jpg

biobiofizicar
...
g1a.jpg

Arcus
Bravo biobio Applause
Sada je pregledno Thumb up
Ovakva takmičenja treba da budu tradicija na svakom okupljanju. Vrlo interesantno i poučno. I drugi puta da veći broj forumaa slae.
Na primer, ja sam prozivao zandera a on nije hteo, ili je bio previe trezan da bi slagao ili mu ena slae skejpove a on samo sadi bilje Grin

paleoglodit
Cool On samo sadi bilje i zalivaBeer

Super vam je ova zezancija... Cestitke Arcuse ... zasluzenoThumb up Izdvojio bih i Kojota br 2Thumb up

Samo mi fali neki scape direkt iz rerne ili nekog disha. To niste slikaliRed card...to ste rasturili Through wallGrin
Edited by paleoglodit on 11.04.2011 19:22

Arcus
paleoglodit je napisao:
To niste slikaliRed card...to ste rasturili Through wallGrin

Ima pravo, skejpove iz rerne i ispod sača smo rasturili Grin
Hvala paleo Thumb up Moram priznati da mi se Rastin skejp jako sviđa a i biobiov koji je iskoristio sve to se moe iskoristiti i sloio "Drvo 2" Grin I ovi ostali ivagumiji su bili odlični. Ma svi su bili dobri Thumb up Jo da ih moe videti u 3D kao smo ih mi gledali, tek onda dođu do izraaja ove grane to idu ka prednjoj ivici poreta Grin
Moram priznati da smo sloili boje skejpove na poretu nego u svojim staklima Grin Beer
Edited by Arcus on 11.04.2011 19:31

zander
Mene je Miti iznenadio, a i Kojot br2 Shock Ovo moramo redovno organizovati...
Svaka vam cast, skejpovi su odlicni Applause

paleoglodit
Ma znate sta,.. svi koji ste pravili iwagumije naseli ste na BioBio-vu zvrčku....uvalio vam je oglabotine od kamenjaCoolGrin tu lei grm....Wink

Inace Zanderu, daj smanji malo mikroelemente u makrokriglama ... izraće ti alge na na ui....Cool
Edited by paleoglodit on 11.04.2011 20:21

cautnenad
Pohvala i pozdrav svima.Jako mi je zao sto sam sve propustio.Mozda neki drugi put.

biobiofizicar
Kao sto vidite svi scapeovi su ispod saca posto su uramljeni u "vatricu".

Meni je naravno omiljen moj Grin, ali me i Kumov istinski odusevljava: fantasticno slozen cosak i ostavljena cela poljana za mahovine koje mu ovaj put nismo dali. Dobro je da se nije dosetio da skokne do krova obliznje garaze i sa severne strane odere par krpa mahovine...Grin

Zao mi je sto su iwagumisti ostali uskraceni za bolje fotke jer ovo kamenje osvetljeno spreda blicem daje mnogo slabije kontraste nego postavke panjogumista.
I definitivno: sve postavke su mnoogoooo bolje izgledale uzivo sagledavane sa svih strana, nego ovako na fotkama.

I ono sto me je najvise iznenadilo je predanost ljudi koji su slagali scapeove. Svi scapeovi su zavrseni u dogovorenih okvirnih 15minuta, a vecina i mnogo pre - neki i ispod 10min. Ali to nije bilo "lakocemo i daj sta das protraceno vreme" nego su ljudi groznicavo i u dubokom transu slagali ne bi li se uklopili u zadato vreme. Onoga ko se dovatio peska nista nije moglo da pomeri i svet oko njega prestajao je da postoji na tih 10ak-15minuta.
Priznajem da je meni najinteresantnije bilo da posmatram ljude kako stvaraju u potpunom kreativnom zanosu.
Edited by biobiofizicar on 12.04.2011 00:50

biobiofizicar
Evo postavio sam temu o nasem takmicenju i okupljanju i fish roomu i na ASWu Wink

MBA okupljanje na ASWu - Link

Gjuro
Svaka vam cas za sve scapeove ali svaka vam cas i na druzenje lepo zivite Thumb up. Bas mi je krivo sto sam sam sa ovij juznih prostora pa mi je nekako teze da vas posetim ,ali cim druzba bude blizu mene pr Nis dolazi i ja.

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,782 jedinstvenih poseta