14.06.2026 06:07
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Na novi aq (katjusa)
katjusa
paleoglodit je napisao:
Kako se zove to stenje č Mozda znas i na engleskomč

U stvari ne znam, ja sam te kamene naručila kod Jureta na Aquashopu, poznati su i pod njemačkim imenom
Mini Landschaft i slični na Seiryu Stone.

Pozdrav Katjua

krcko
Ola , Katjusa , toliko kamenja oko Tebe , a Ti neko uvozno poređala Lecture . Pozdrav

http://www.adsrs.org/
katjusa
Istina, ali oko nas je svuda krečnjak - apnenec (CaCO3) Sad
A i ja sam samo odgovorila na pitanje, koji je kamen u ovome aq
Izvinjavam se Frown
Pozdrav
Edited by katjusa on 31.08.2009 20:30

paleoglodit
Da sad googlam i vidim nema sanse da nadjem to kamenje ovde. Pretrazio sam mnoga brda ... mozda cu jos negde morati da trazim

katjusa
Jedan mali video update sa strane Wink
lp

krcko
Hm , ili moj PC ili vimeo ne radi . Ovo ne mogu da pokrenem . Pozdrav

zander
Onda je neto do računara verovatno, ja sam uspeo da pogledam oba videa, super Thumb up

moto
Krcko, nisi jedini koji ne moe pogledati video... I meni ne ide.
Ali ja ću jednog dana otići u posjetu kod Katjue i ću imati "real TV". Smile

isnogood
Video, gledao, uzivao.

Dusan79
Oba snimka su odlicna, jedina zamerka je ,ako mene pitas naravno, previse riba koje histericno plivaju ,svaka na svoju stranu! Ili neke jatne ribe ubaciti ili reducirati broj postojecih! To je neko moje zapazanje, inace stvarno sve je na svom mestu!
Pozdrav!!

biobiofizicar
I ja gledao i uzivao. I meni malo zasmetalo sto se ribice bore za zivotShock. Predpostavljam da je strujanje vode prejako - pravi vodeni tornado...
Muzika u pratnjiThumb up

krcko
Pa , dobro , Vas dvojica , doli ste da odgledate akcioni film , a hoćete da bude Labudovo jezero Lecture . Pozdrav

Dusan79
Mi to samo da bi to potencijalno bilo labudovo jezero! Sve iz najbolje namere! Lecture

Thumb up

katjusa
biobiofizicar je napisao:
I meni malo zasmetalo sto se ribice bore za zivotShock. Predpostavljam da je strujanje vode prejako - pravi vodeni tornado...

Uf, ja sam otvorena za svaku kritiku, ali ove ba ne Sad
Verovatno je ovaj snimak sa strane napravio neku optičku varku, aq je ipak dugačak 1.6m i mislim da u 360 litara 2 jati po 20 komada ribica, od kojih največa ima manje od 4 cm mogu sasvim slobodno da plivaju. I strujanje nije prejako, one dve koralije uopte ne rade iz dveh razloga, zbog 2 furcata, koje su neslavno preminule u rupama od pumpe, a i zbog toga jer mi se činilo, da se BBA ire. Filter ima deklarirani protok od 1850l/sat, ako znamo, da je sa filter masu on smanjen na nekih 70-80% i da mi radi na pola (3. stepen od 6), mislim, da nije previe.
Ove ribice ba tako plivaju, nikada ne bi pobjedile na nekem takmićenju u sinhronom plivanju, ja jih zovem moje male pankerice Smile i ja jih volim ba zbog toga. I Čajkovski bi imao posla ovde, samo ako bi napisao neki balet za crne labude Grin

Inače sledila je druga faza sadnje UG, trebam jo mahovinu da malo sredim i evo jedne dananje fotke:

www.shrani.si/f/3K/nA/44NAMcLB/dsc4229.jpg

Pozdrav

krcko
Sve bolje i bolje ovo izgleda . Prateći ovu postavku od početka , mislio sam da će one vrtače ( meliče ) ostati prazni prostori č Izgleda ideja nije bila takva č Pozdrav

biobiofizicar
Nisam bio dovoljno precizan. Sorry. Mislio sam na onaj drugi (prvi snimak) pod nazivom "My aqarium" na deo snimka - gro plan od 2min 45sec do kraja snimka. Tamo mi se ucinilo da u aq duva vodeni tornado...., a kao sam to poslednje gledao nekako mi je povuklo opsti utisak.... Ustvari to je verovatno samo mesto sa jacim direktnim strujanjem vode gde ribice dolaze da se igraju i malo treniraju...Smile

Ne postavlja se pitanje o tvojoj skoro majcinskoj brizi i ljubavi prema tvojim ljubimcima i akvarijumima - vidi se iz aviona...

A akvarijum stvarno lepo sazreva.....Thumb up

katjusa
Jedan mali update, nemam puno vremena i akvarijum je polako gubio formu Sad Rotalima u pozadini nije mesto tu (one su na cekanju), ali veoma sam zadovoljna sa napredkom UG.

www.shrani.si/f/19/Ta/1NopJ4Lm/1/dsc4486.jpg

Pozdrav

Kum 1229
Ovo jako dobro izgleda,meni je ovo pravi raj za sve sto zivi u ovom akvarijumu. Svaka cast Thumb up

paleoglodit
katjusa je napisao:
Jedan mali update, nemam puno vremena i akvarijum je polako gubio formu Sad Rotalima u pozadini nije mesto tu (one su na cekanju), ali veoma sam zadovoljna sa napredkom UG.

Slazem se da gubi formu ali nije strasno ako ti je rast bilja ok i ako nema algi. tada se sve moze resiti. Pom eni je steta sto se gubi kamenje.... ali sredices ti to vec.Thumb up
Edited by paleoglodit on 16.11.2009 01:53

Gjuro
Mozda malo treba da poigraju makaze ali mogu da kazem velicastveno. Drugi kometar nemam ApplauseApplauseApplause

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,318 jedinstvenih poseta