14.06.2026 04:54
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
MojBiljniAkvarijum.org » .:: AQUASCAPING » Aquascaping
 Print Thread
IAPLC 2010 Results
krcko
Ili sam totalno opič.. ili ovi radovi u kojima pliva neka jadna, nedovoljna sića od ribica, koje vie ne mogu posluiti ni kao dekoracija, a kamoli uneti neku ivost i dinamiku u ove slike mrtve prirode, ne liče vie ni na A od onoga to bi trebalo da budu. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
paleoglodit
Grin

biobiofizicar
Da se ne lagimo na ovim boljim fotkama se vidi koliko su sve postavke mrak dobre... Steta sto nemozemo da ih gledamo u stvarnim velikim rezolucijama u kojima gleda i ziri. Tu bi se tek pokazala njihova snaga i kompleksnost.
Sto rece Krcko jedino je steta sto su im ribe poiskakale iz akvarijuma. Nekako se zaboravilo da akvarijumi treba da budu i prikazi podvodnih stanista. U neke od ovih akvarijuma bas bi cucnulo mnostvo riba, doduse vecina su nadvodni pejzazi....

zander
krcko je napisao:
Ili sam totalno opič.. ili ovi radovi u kojima pliva neka jadna, nedovoljna sića od ribica, koje vie ne mogu posluiti ni kao dekoracija, a kamoli uneti neku ivost i dinamiku u ove slike mrtve prirode, ne liče vie ni na A od onoga to bi trebalo da budu. Pozdrav

Sumnjaju neki da nosi nas pogresan tok Grin

Mislim da forsiranje ovakvih postavki malo udaljava od onih starih lepih akvarijuma, od mnogih lepih biljaka (ali velikih), i od mnogih lepih riba (ali velikih). Al to je put kojim vode velika takmicenja, mislim da veliku vecinu hobista to bas i ne interesuje mnogo. Al da ne lupetam ja previse.... Wink

branimir ok
Prave se sve vise podvoddnih svetova ,neko sluti na potopBeerGrin
Upravu je cika Krle sve manje riba u akvariumu a toliko vrsta ima Through wall.Tu bih se potpuno slozio.

Aquamaniac
link
Jos uvek cekam lepse fotografije kako ne bih ogresio dusu. Dosta akvarijuma izvan prvih 100 me odusevilo,a takodje dosta akvarijuma ne zasluzuje da bude ni medju prvih 500...zbog toga me zanima nacin sudjenja/ocenjivanja...

branimir ok
Koji li je nacin sudjenja kod ovog akvariuma 643º Hideki Kosaka (Japn)
acuariorosa.files.wordpress.com/2010/08/643.jpg

zander
Predvidja mu se lepa buducnost Wink
Ima cak i kamen na panjevima da ne isplivaju Cool
Malo skrame na povrsini Beer
A jel ono termometar sa desne straneč
A i voda ko da je malo isparila.
Eno ga i grejac pozadi :p
Bitno je biti originalan Thumb up
Nadam se da je neka greska u pitanju... Through wall
(Treba reci tim Japancima da ne kupuju naocare u Kineskim prodavnicama)
svasta...
Edited by zander on 08.10.2010 23:35

Aquamaniac
Bravo,Branimire,taj je i meni zapao za oko. Nije mi jasno zasto je ovaj akvarijum na 643. mestu,a onakav akvarijum od Desetoprstog na 683. Najvise od svega me iznenadila pozicija ovog akvarijuma...samo 587. mesto...
Aquamaniac attached the following image:
2_160.jpg

Bruce Lee
4. - apsolutno originalno i zaista izgleda kao da je izvadjen iz neke prirode

Rasta
Evo 4-ke malo veca slika

www.aquascapingworld.com/forum/attachments/general-aquascaping-discussions/1445d1286633838-iaplc-2010-top-27-4_pres.jpg

a i 1 bacuske Grin

www.aquascapingworld.com/forum/attachments/general-aquascaping-discussions/1442d1286471746-iaplc-2010-top-27-grand_prize.jpg

Ima tu i ostalih malo bolje slike...

EDIT: Slike sa ASW ne mogu da se linkuju kao ostale (moras da budes logovan na ASW da bi linkovane slike video). Slike postavljene gore, a koje se ne vide su sledece:
Rasta attached the following image:
0104.jpg

Edited by isnogood on 10.10.2010 18:30

http://www.mojbiljniakvarijum.org/news.php
zander
Koja je ono biljka u pozadini, skroz do zadnjeg staklač U pobednickom akvarijumu...
Jako se dobro uklopila u ovu postavku.

biobiofizicar
Smrdi mi na Elodeu, Through wall ali mozda i gresim.....

krcko
Nijednu sliku koju je postavio Rasta ne vidimč

http://www.adsrs.org/
Aquamaniac
biobiofizicar je napisao:
Smrdi mi na Elodeu, Through wall ali mozda i gresim.....

Hocemo li opet da se kladimo koja biljka je u pitanju Grinč I mene bas zanima,ali mi ne lici ni na jednu poznatu... Ovako ume da se ponasa Myriophyllum pre paljenja svetla,skupljenih listova lici na zelenu Rotalu wallichii...
Moram pitati bacusku da mi pokloni par pelcera Myriophyllum mattogrossense koji tako ocajno jurim... Ne jurim ga za dzabe...na proslogodisnjem IAPLC-u sam ga zapazio u par dobro plasiranih akvarijuma Smile.

branimir ok
Nadjoh malo bolju sliku
branimir ok attached the following image:
23_4.jpg

biobiofizicar
Aquamaniac je napisao:

Hocemo li opet da se kladimo koja biljka je u pitanju Grinč

Nebih ja. Od prosliog puta ostala mi glava na ramenima samo zagvaljujuci pomilovanju...Grin
A upravo mi je ova pozadinska biljka prva pala u oci. Daje taj nevidjeni smek izmaglice u daljini...

Inace citao sam jedan interviju. U pitanju je prikaz cetinarske (ne brezove) sume, a kozice na stablima imitiraju detlice Through wallGrin

katjusa
Lagarosiphon major mozdač
Evo jos jedne fotke
Pozdrav

zander
E moguce, mada je meni sa prve slike koju sam video licilo na Rotalu Wallichii.

Steta sto su malo brljali sa tako nekim akvarijumima, mislim da fali malo detaljnije pregledanje svake postavke... Ono za 643 i valda 100-to mesto je bas prst u oko za sve takmicare Frown Toliko su mnogo vremena imali...

katjusa
Nije Lagarosiphon Wink

Link

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,909 jedinstvenih poseta