14.06.2026 12:09
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 2

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Prvenac
branimir ok
Novo stanje
branimir ok attached the following image:
5_45.jpg

zander
Kao sto sam i rekao ja sam moju glossu posle takvog jednog sisanja izbacio komplet. Trebalo bi da uslikam akvarijum...

Jel ti lepo raste Utriculariač

Akvarijum ti je u punoj snazi samo jos ako se budes odlucio neki aquascape da napravis kazi pa da dajemo predloge koje biljke da izbacujes napolje Grin

branimir ok
Odprilike znam sta treba napolje al bih voleo da cujem i vase predloge prem da sam nakupio dosta kamena i odgovarajuceg bilja za sledecu postavku ali prvo da izgustiram ovu.
UG raste dobro samo mi se malo proredila ima bre i neka riccia raste iz nje malo mi je cudna nije kao moja Beer

kojot
Ovo granje koje izlazi iz zbunja mi se zaista svidja, ali mislim da bi trebalo malo da oblikujes biljke u pozadini,da ih skratis bukvalno na polovinu sadasnje visine.

branimir ok
.
1_225.jpg

branimir ok
.
2_159.jpg

branimir ok
.
3_122.jpg

ZoSo
Meni lično jako nedostaju postavke sa puno crvenila u sebi ( moda , ta će ) ,

samo prednji plan malo da se jo popuni , pa potrudi se oko fotografije a ja ću lobirati Grin za neku od narednih naslovnica Thumb up

EDIT - U svakom slučaju potrudi se napravit neku lepu frontalnu fotku , pa je zrela za galeriju Cool
Edited by ZoSo on 07.10.2010 20:47

katjusa
Shock svaka cast, lepe i zdrave biljke Wink
Treba samo malo, da jih sredis, mislim, da ti fali srednji plan i kad se popuni i prednji, imas vec dva lobista Beer

branimir ok
Napred je zasadjen HC umesto Glosse cekam da se razraste i uz put sve slozim , pa valjda ce na nesto i da lici .Tada bi srednji plan dosao do izrazaja.
Za galeriju mora jos dosta da se poradi Grin Hvala za lobiranjeGrinGrin

zander
Treba ti ovde bas neki jaci srednji plan, ma ustvari holandez jedan napravis Wink

Cim ima u pozadini vise od 2, ajde da kazem 3 razlicite biljke po boji-obliku, odma je mnogo teze ukomponovati sve to.

Mislim da bi ti odave sad put do 'Holandije' bio mnogo blizi, a i odavno nisam video nesto u tom fazonu Wink

branimir ok
Ajde predloge sta da posadim u sredinu.Raspolazem sa svim i svacimBeer
Jos malo da izguram ovu postavku do zime ,pa sam smislio nesto novo sa malo biljnih vrsta.

branimir ok
Evo da pustim jednu sliku pred finalno rasturanje verovatno ce bas pred rasturanje da padnu jos nekoliko slika . Nisam brisao staklo Grin a nisam nista ni obradjivao fotku. Ubi me tackasta zelena Lecture
p1_3.jpg

paleoglodit
Ubi te tackasta ali ovo ne deluje ubijeno nego naprotiv super. Krkni malo vise fosfata....

Dusan79
Stvarno, ubila ili ne, aq deluje fantasticno. Bilje ocigledno bas uziva! Greota da se ovo rastura!

Pejc
Bravo za fenomenalno stanje i napredak biljaka. Ma rasturaj pa uivaj u razvijanju i sazrevanju ponovo Wink

branimir ok
www.radio-delta.com/forum/images/smilies/pijano.gif Bice rasturanja.Dacu mu ja i fosfate al jbg kad se ne razumem u hemiju cist tudukThrough wall

paleoglodit
Koliko vidim ovde nemas puno ribica ali zato imas puno biljaka i to automatski znaci manjak fosfata amoguce i nitrata. Nema tu mnogo hemije. Imas Chuck kalkulatorč Ako nemas poslacu ti preko skypa. Vrlo korisna stvar. Samo nabavi KNO3 i KH2PO4 i KCl
Edited by paleoglodit on 12.11.2010 10:42

darko
Da li ti je na poslednjoj slici difuzor zalepljen na stakloč...ako to jeste to onda mi je ta slika resila mnoge dileme....Thumb up

Pejc
darko je napisao:
Da li ti je na poslednjoj slici difuzor zalepljen na stakloč

Jeste Wink

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,471,106 jedinstvenih poseta