14.06.2026 04:42
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
juwel rio 240
deanjmi
Ala ga opisa,ok hvala ostalo je sve dobro.Hvala na tekstu I linkuSmile

deanjmi
Evo samo jedna slicica nabrzaka....a uvek je nabrzaka kod mene.Smile
deanjmi attached the following image:
2015-04-21_200154.jpg

drina
Sta ti se ova nana na desnoj povrsini izvrnula, pliva ledjno Grin
Extra sve izgleda Thumb up

deanjmi
Hehe bas glupiraju se dva komada neposlusna ima da lete napolje....hvala ti drago mi da ti se svidja.

Icethunder
Pričali smo o svetlu,al majku mu lepo mi deluje nekako ova svetlija varijantaSmile
Blyxa i dalje diminiraSmile

deanjmi
Da da,malo borba sa cubom ali bice dobro ako ne leti..Blyxa je moja omiljena biljka neka jeSmile,nekad se mucio oko nje a sad kao blesava ide.Lepo je kad pukne sve tri neonke .

deanjmi
Evo ribica na jednom mestu posle paljenja svetla jos se nisu razletele....malo ih je..bilo ih je oko 50+ ali ostade ih oko 30 k.neonki i ima rodostomusa 8 i ancistrusa nekoliko.Cuba je izletela napolje,koncasta je spopala tako da cao cao dovidjenja.
deanjmi attached the following images:
2015-05-05_001713.jpg 2015-05-05_001617.jpg

drina
I dalje ti anubia pliva ledjno u desnoj strani Smile
Po meni je ovo sasvim dovoljno ribica. Hoces sta ubacivati na mesto gde je bila Cuba?
Mada se meni iskreno i svidja kad se vidi malo negde podloge, kamencica, kao na moru deo pescane plaze dok neudjes u dzunglu Wink Ili me to vuce jer nikad nisam uspeo da ovoliko ubiljim Smile

deanjmi
Pa nije lose voleo bi ja i bolje da ga sredim ali neumem.Malo sam danas seckao sredjivao malo levu a vise desnu stranu i srednju malo blyxu posadio ponovo izrasla mnogo.Zasaf nrmam pojma mada se mislim od ovih sto imam marsilea i staurogina da pruzim pa nek se zapatosi...ili nek ostane ovako zasad.Videcu.
Edited by deanjmi on 05.05.2015 20:39

pedja
E moj zemo...potpuno te razumem...Yes
Taman se ubilji kako treba,pa treba cupati i saditi ponovo...prodje mesec-dva dok se ne adaptiraju,pa onda ispocetka,a sve ti zao da ih seckas ...

Takav je posao,ni ja ga ne volim,sto kaze Bili...ali zato je pravo uzivanje sesti sa "ladnim Beer ispred stakla i opustiti se...

Ja inace volim kad je prednji plan nekako popunjen,a ako resis da ovako ostane,samo malo oblikuj tu "cistinu" i bice sasvim ok...Thumb up

deanjmi
E to to zemo ali nije problem zavuci ruku unutar akvarijuma,nego sto ja uvek nadjem da sredjujem kad izadjem iz nocne smene pa sam ko polomljena biljka.Ali merak kad sve zavrsis i sednes sutradan kad se sve lepo izbistri uzivancija.Videcu za prednji srednji deo sta i kako.Pozdrav

Icethunder
Generalno za sve u ivotu,da bi neto izgledalo lepo,mora se odravati i raditi na tome.Zar ne?Smile

Aquamaniac
Levu stranu si super sredio, ali desna strana zaostaje, pa kad i nju dovedes u red, bice bombona Wink.
Samo napred Thumb up.

deanjmi
Hvala manijaceSmile,ima tu viska biljaka koje treba da idu Iz desne strane pa ce se malo otkriti hard i izgledati malo lepse.

deanjmi
.
2015-05-31_003042.jpg

deanjmi
Evo jedna slicica gde se zapatila riccia i cini mi se cuba ali neznam otkud tu...verovatno neki komadic se nasao dok sam je imao i sisnuo koji put pre nego je izletela napolje....inace na vrhu jednog panja se nalaze zalepljeni..
2015-07-03_230146.jpg

deanjmi
Travnjak na vrhu akvarijuma,,,,hehe

drina
Smile Extra je kad nadjes tako u cosetu nesta, prognano bilje. I ja imam jedno plitajuce ostrvce sa vise vrsta slucajno zapacenih a onde gde ja hocu one mi se inate.

deanjmi
Da bas tako eno je jos pri vrhu neka se namnoziBeer

deanjmi
Slika iz kosa u prostoru
2015-07-31_122115.jpg

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,857 jedinstvenih poseta