14.06.2026 07:27
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Dogovaranje u vezi okupljanja u Novom Sadu...
Santorini
Da ne saljem posebno PM ako neko ima koju plavu(blue) kozicu viska da ih gajim zasebno neka ponese..Smile

drlessa
biobiofizicar je napisao:
Ja dolazim obnazenih grudi i pivskog stomaka, pa cu tamo da se obucem....Grin

Uuuuu............ :p obnaenih grudi... :p ......piiiivvski stomak :p ........ biće najpopularniji na okupljanju AKO se ne odlučim da te pratim u stilu "odevanja" za ovaj događaj..... Cool

www.xtremeaquaristika.blogspot.com
ZoSo
dexter je napisao:
Kod mene u kolima ima jos dva mesta, ako neko iz Beograda nema prevoz neka se javi da se dogovorimo. Naravno primam i druge koji nisu iz Bg ali moraju da se nekako prebace do BG.

Ajde polako pa se vidimo na okupljanju. Beer

Kako to da kolega Wolf nije u kombinaciji č Shock
Ili samo ja nisam obaveten Through wall

dexter
ZoSo je napisao:
dexter je napisao:
Kod mene u kolima ima jos dva mesta, ako neko iz Beograda nema prevoz neka se javi da se dogovorimo. Naravno primam i druge koji nisu iz Bg ali moraju da se nekako prebace do BG.

Ajde polako pa se vidimo na okupljanju. Beer

Kako to da kolega Wolf nije u kombinaciji č Shock
Ili samo ja nisam obaveten Through wall

Nismo se culi sto godina, a vidim da nije ni svracao u skorije vreme na forum.

www.aquaplants.org
dexter
Neko je nudio Dafniju da donese na okupljanje, ja bi da se prijavim za neku kolicinu da se malo zapati.

www.aquaplants.org
Thalassoma
zander je napisao:

Zaboravio sam najbitnije da kazem u vezi majci. Svako ko dođe na okupljanje moći će da kupi majcu-dve. Ima belih i crnih majci pa birajte, cena je 350dinara.:

Ja ne dolazim zbog tehnickim poteskoca ali nadam se da mogu da kupim jednu majicu. Ako mogu, dajte je Isnogood-u i uzmite od njega pare. Uzeo bih jednu belu XL velicine.

www.njivice.co.rs
Thalassoma
drlessa je napisao:
E da, ja zaboravih da zamolim i da pitam...ako neko ima na prodaju ili koji pelcer vika od neke kripte koje ne rastu previe u visinu,rad sam da iste udomim.

Ne znam da li se neko javio povodom ovog pitanja ali ako nije, ja mogu da ti posaljem koji komad posto ja necu da dodjem.

www.njivice.co.rs
zander
Ne obecavam nista za majce ljudima koji ne dodju na okupljanje. Ali nadam se da ce ostati i za vas

Nikola 1970
Zender ajde molim te ako ima vremena poalji mi adrese na PP . Arcus i ja krenut ćwmo u subotu oko 10 sati pa da se promuvamo po trgovinama prije okupljanja.

Hvala.

zander
Ko od Novosadjana ima adrese prodavnica u NS, ako ima neko vremena da posalje Arcusu i Nikoli na PP, ja sam u nekoj guzvi... Frown

drlessa
Poslao sam im info da u NS ima jedna iole vredna prodavnica sza obilazak sa asortimanom kako treba da bude i da mi se jave kad budu hteli da im objasnim gde je ta radnja posto ne znam ulicu i broj...

silwert
Through wall znam na koju prodavnicu mislis a da me upucas nemogu da se setim adrese a sto je jos gore imao sam vizitku koje sada nema
poslao sam adrese par prodavnica ali sve je to nista sve ih drze zaljublejnici u novac

Arcus
Poto sam planirao ovde (u Hr) kupiti biljku Staurogyne sp. sada razmiljam da je kupim sutra od nekog na okupljanju, pa ako neko ima ovu biljku za povrinu 15x15 molim da mi se javi Thumb up Dajem evre/dinare/kune/kovertibilne marke ili plaćam doooosta pive Beer
Javite se na PP Thumb up
Edited by Arcus on 28.05.2010 13:29

drlessa
Da je imam dao bi ti je bez naknade, čak ta vie ja bi te častio pivom i dao bi ti je...al je namam...

Ali, to me ne sprečava da te častim pivom, zar nečč Grin Grin Grin

Arcus
drlessa je napisao:
Da je imam dao bi ti je bez naknade, čak ta vie ja bi te častio pivom i dao bi ti je...al je namam...

Ali, to me ne sprečava da te častim pivom, zar nečč Grin Grin Grin

Drlessa s tobom moram nazdraviti obavezno Beer

marko_pa
Ima li neko iz panceva i okoline da nema prevoz za NSč

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,573 jedinstvenih poseta