14.06.2026 05:42
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
juwel rio 240
HORUS
Vidim da ima jato neonkica. Interesuje me kako se ponaaju? Da li se kreću u jatu?

deanjmi
Jeste formirao sam jato od 40 neonki i 10 rodostomusa....pa cas su zajedno cas se odvoje na dve grupe cas ih ima po celom akvarijumu,ali kad jedu svi su tu hehe.Konacno mi akvarijum zaziveo,mozda sam trebao uzeti jos jedno 15 neonki ali i ovo je ok jos malo da porastu posto su male uzete na akciji jednoj :-)

HORUS
A rodostomusi? Kako se oni ponaaju? Moda moje barbuse prebacim u kolski akvarijum, pa onda imam mesta za neke male jatne ribe.

deanjmi
E pa rodostomusi bas plivaju zajedno dal zato sto ih je malo pa se skupljaju pojma nemam

deanjmi
Rascupana leva prednja strana izvadjena marsilea hirsuta pa sam posadio gloso i videcemo kako ce ici i dal cu uspeti,slika losa kao i uvek....zao mi sto ne mogu docarati kako uzivo izgleda.Inace blyxa je bas onakva kakvu sam zeleo oduvek.
deanjmi attached the following image:
2014-08-27_212953.jpg

biobiofizicar
Stvarno buja i izgleda odlicno.

deanjmi
Jeste a kad sam je posadio bila je vec pred odumiranjem a sad bas lepo napreduje,cak i viska je imam.Pozdrav gosn biobio.Beer

vorens
ja bih ovo rekao da je zasluga novoj sijalici koju si stavio..drasticno je velika razlika pre menjanja sijalice i sad..napred samo,.

deanjmi
Hvala druze ubacio sam obe nove jedna arcadia plant pro juwel i juwel day light

vorens
osvezenje i sama jacina novih neonki i toplina boja se vide na biljkama..jedan savet kad slikas,idi frontalnu sliku ali spusti aparat ili telefon sa kojim slikas naspram akvarijuma,svaki put slikas odozgo na dole,izjednaci visinski aparat i akvarijum i onda okini,pa malo doradi u PS i onda okaci..

deanjmi
Ok malo sam lenj da se posvetim slikanju to znaju vec neki ovde:-(

deanjmi
Jos koji pokusaj slikanja....malo je blyxa progutala srednji deo akvarijuma,ali mnogo volim tu biljcicu.A moze i neki savet kako da ga malo poteram da izgleda jos bolje?Ovu egeriu densu cu potkratiti sto strciBeer
deanjmi attached the following images:
2014-09-04_204133.jpg 2014-09-04_200815.jpg

vorens
lepo izgleda drug,,ja bi malo ovu blixu istrimovao,slobodno to uradi,tek ce posle podivljati sa rastom..malo taj prednji deo popuni i prednje coskove...

deanjmi
Hvala drug,nesto nemam smelosti da je istrimujem ali probacu.

biobiofizicar
Ako ti je frka probaj u jednom delu gde ti je najmanje zao i gde je najgusca...

vorens
ma slobodno je trimuj,nece joj nista biti..ja moje blixe redovno trimujem u polukruzne oblike..povrati se posle nekih 10 dana..i to je bas istrimujem za polovinu njene duzine..

deanjmi
Evo jedna slicica malo potkraceno.Blyxa bila izdzigljala pa korenje pocelo da truli pa je ponovo pozabadana.
deanjmi attached the following image:
20141014_201619-2.jpg

deanjmi
Evo pokusaj boljih slikaali iz bliza i sa strane a frontalno nema sanse da uslikam.
deanjmi attached the following images:
p1010837.jpg p1010695_2.jpg p1010838.jpg p1010840.jpg

pedja
Zemo,blyxa i staurogyna ti super izgledaju...Thumb up

A althernathera jos lepse...Thumb upGrin

deanjmi
Ej zemo eto ga uslikao sam i ja neku sliiku bolju malo.Hvala za blyxu i stauroginu dve od najomiljenijih biljcica.A alternateru dobih od jednog drugara a ni neznam ga ali poslao mi par dobrih pelcera i drze se kod mene nekako:-)....uzdravljeBeer

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,225 jedinstvenih poseta