14.06.2026 08:27
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
160 litra, prvi put (isnogood)
branimir ok
Akvarium lepo izgleda ali posto sada imas vremena to kamenje da ocistisThumb up

paleoglodit
Kamenje je skoro progutano i moja predvidjanja su se obistinila. Ovako "progutano" je izgubilo na znacaju.

Hocu reci da bi aq manje vise isto izgledao i bez njega.

isnogood
Nema greske kod kamenja, samo moje neiskustvo.
Sad znam kako i koliko rastu biljne vrste koje imam u aq tako da ce sledeci put hard u startu biti pametnije uredjen.

Kamenje na fotografiji ne izgleda tako dobro koliko dobro izgleda uzivo. Iako je po njemu crna chupava izgleda dobro. Pitaj Kojota Wink

Ne bi se slozio da bi bilo isto i bez kamenja. Ali dobro, bolje da je kamenje problem nego nesto drugo.

Osim par mojih gresaka koje su u dva navrata rezultirala znacajnim usporavanjem rasta biljaka sve ostalo je islo dobro i vrlo sam zadovoljan.

Sad se igram saobracajca. Kontrolisem pravce, smerove i obime sirenja biljaka. Divan posao, makazice i pinceta i cvik, cvik pa onda chup, chup... Cool

Uskoro cu sigurno nesto menjati ali necu rasturati aq. Drugaciji raspored biljaka, mozda jos neka vrsta umesto neke koja je vec u aq. mozda koj kamen izleti ne bi napravio jos mesta za bilje. U svakom slucaju sledeci korak je mutacija sadrzaja. I tako sve dok ne dodje do "mrtve vode" ili selidbe.

kojot
Da, ovo je fakat najlepsi akvarijum koji sam video uzivo, izgleda tako zrelo, kao da se godinama razvija u ovo sto sad jeste, doduse uvek ima mesta za bolje i nista manje ne ocekujem od Iznogooda Thumb up

lp
Ovako sa strane mi fantastično izgleda akvarij...odličan prirodni dojam ostavlja sa ovim mjeanim tepihom. Applause

Jo kad bi front sliku stavio...Wink

www.hraquascape.org
kojot
Verovatno se Izno potajno ostri za neko takmicenje GrinBeer

isnogood
Probacu da ispratim u ovoj temi borbu sa zelenom praskastom algom. Ona divlja po prednjem staklu koje je najosvetljenije i po zadnjem. Ni levo bocno nije postedjeno a tek u tragovima je ima po desnom koje je u senci E. Vivipare.

Pre svega da kazem da sam metod "ne diraj je 3 nedelje" probao i u velikom i u malom akvarijumu i to nije pomoglo.

I nedelja

U nedelju sam, po planiranom rasporedu, promenio vodu i ocistio sva stakla. Danas, cetiri dana kasnije prednje staklo je vec vidno mutnjikavo.
Stakla ocicena i zamenjeno 50% vode. Dohranio sam akvarijum u procentu u kom sam mejnao vodu.

Sledece ciscenje stakla i zamena vode u nedelju.

@lp - Cim stigne fotograf bice i frontale.
@Kojot - U stalnom sam takmicenju sa biljkama i algama. Sta ces vise od toga. Wink
Edited by isnogood on 24.09.2010 01:50

isnogood
Ovaj akvarijum je, zbog selidbe, egzekutiran.

kojot
Sad si mogao neku frontalnu fotku da postavis Lecture

isnogood
Imam samo sliku tepiha koj vadim iz vode. Ali ni to nisam stigao da skinem sa Ivaninog idijota.

isnogood
Poslednji trzaji ove postavke.
isnogood attached the following image:
pb210009lr.jpg

darkoh
Bravo druze ! Po fotki se vidi koliko je bilje uzivalo kod tebe da si cak i tepihe mogao da menjas po zeljiWink Cekamo novu postavkuLectureBeer

isnogood
160 litra, drugi put
Edited by isnogood on 13.12.2010 01:00

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,732 jedinstvenih poseta