14.06.2026 04:55
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Prvi biljni scape
Thalassoma
Iako nisam preveliki obozavalac 3D pozadine, ovo zaista dobro izgleda. Samo napred!

www.njivice.co.rs
Pejc
el_stupido je napisao:
Ovako je bilo pre nekih 4 nedelje

A kako je sadč Obecava...

krcko
Ne znam kakvi su Ti planovi za nastavak. Primetno je da će biljke zatvoriti celu pozadinu, tako da ista neće imati nikakvu svrhu. Ja bih oslobodio i levu i desnu stranu pozadine, grupiući Corymbosu u sredinu akvarijuma, pa odatle da ide pad ka bočnim stranama niim biljkama. Opet, kaem, ne znam kakva je zamisao bila pri izradi ovakve pozadine, poto će biti zaklonjena ovakvim razvojem. Pozdrav

http://www.adsrs.org/
el_stupido
hehe, prilikom izrade ovog akvarijuma uopste mi nije bio plan da pravim biljni ali onda sam naleteo na forum i na sve te predivne biljne akvarijume gde sam se zainteresovao, nazalost moj akvarijum je vec bio gotov sa 3d pozadinom i nisam mogao da je vadim pa sam iskoristio sta sam imao, ali sledeci ce biti pravi biljni, obecavam Grin
Edited by el_stupido on 16.04.2010 20:29

el_stupido
ovako je izgledalo pre par nedelja, ovi limuni ce da lete napolje samo da nadjem adekvatnu zamenu jer kao sto je rekao vec neko imaju listove da moze sarma u njih da se zavija Smile
el_stupido attached the following image:
1056.jpg

Edited by el_stupido on 23.05.2010 15:58

el_stupido
akvaristika je kao droga, navuce se covek, tako i ja, krenuo sam i hocu jos vise i bolje. Nova polica 6 akvarijuma (1kom 175,2kom 85 i 3 kom 55 litara) sedmi se pravi i on ce biti oko 55 litara sa boxevima za borce, osvetljenje 3xT5 21W na 2police i 3x39W (2 silvanije + jbl nature) za veliki akvarijum.Radovi su poceli, trenutno stanje je punjenje vodom i cikliranje manjih, veliki ceka na red.

P.S. Treba mi brdo bilja!!! Pomagajteeee Cool
el_stupido attached the following image:
1075.jpg

Edited by el_stupido on 23.05.2010 16:53

Juice_93fu
Gledam ove slike i znam sta znaci navuci se rado bih ti ukrao bar jedan akvarijum Smile

paleoglodit
extraThumb up

branimir ok
Dacu ti ja bilje nemoj da kukas samo sam slao u zadnje vreme mnogima pa trenutno nema nekog velikog viska. Ne kosta nista cak i ako nemas sta za uzvrat Thumb up

isnogood
Sta si planirao za ova staklač
Da li ces da uvodis CO2č

el_stupido
naravno, cimajuci se oko kvasca i secera za ovaj prvi biljni sam se naucio pameti i kupio bocu i sve sto treba za ove akvarijume,nem zivaca da muckam stalno pa sad jos i za 7 komada.
Branimire care vec smo krenuli pregovore tako da nesto za uzvrat mora da dobijes pa makar to bilo i pivo Grin

isnogood
Kako planiras da razdelis CO2 na sve akvarijume, a kako da kontrolises kolicinu CO2 koju dodajes u svakič

biobiofizicar
Neznam kako on planira to da izvede, ali meni jedino sto pada na pamet su centralni razvod CO2 i iglicasti ventili od laboratorijskih gorionika za plin postavljeni za svaki akvarijum. Ovo je isti nacin razvoda gasa kao i u kabinetima za hemiju....

isnogood
laboratorijskih gorionika za plin
Gde naci toč

el_stupido
vidis o tome nisam razmisljao,imam jednu bocu i plan je da uzmem jos jednu.CO2 mi treba u 3 akvarijuma pa cu valda sa dve boce napraviti nesto da funkcionise

dexter
Ovako nesto.
dexter attached the following image:
0012_1.jpg

www.aquaplants.org
el_stupido
od cega su ti ventili

dexter
Od gorionika sa hemiskog fakulteta.

www.aquaplants.org
el_stupido
Hmmm,kad me vide gadnog i istetoviranog sumnjam ce da me puste na fakultet Grin

biobiofizicar
znaci ostaju i oni za kamperske plinske boce i neki "bljuvak" kao mesto nabavke...

Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,469,914 jedinstvenih poseta