14.06.2026 06:15
Navigacija
· Početna strana
· Vesti
· Tekstovi
· Kalkulator
· Forum
· Linkovi
· Galerija
· Pretraga
· Kontakt
· MBA Biljke
· Osnivači MBA
Članovi Online
· Gosti Online: 1

· Članovi Online: 0

· Ukupno članova: 1,153
· Najnoviji član: Rasa
Novi članci
· Mahovine - sve što ...
· Intervju sa Diego Ma...
· CO2 i svetlo stimuli...
· Elektroprovodljivost...
· Šta je aquascaping?
Teme na forumu
Nove teme
· juwel rio 240
· Soil ili substrat, koja je razlika?
· 475l Rasta
· LED svetlo za mali biljni akvarijum l Twinstar EC ili Chihiros RGB?
· Duet
Aktuelne teme
Nema tema
MBA na Facebook-u

Prijatelji
Akvarij.net
HrAquascape.org
Akvaristikayu.com
Beke.co.nz
Akvarijum.org
Aquanubis.com
Ciklidi.net
Aqua-art.org
Posetite
AquaScaping World
Aquatic Plant Central
The Barr Report
Aqua Design Amano
CAU- Creative Aquascape Union
Aquavida
View Thread
 Print Thread
Ponuda-potranja
Kum 1229
Ako treba ammanije gracilis mogu da posaljem nekom (npr. Zanderu) i da on dostavi to ljudima kojima je potrebna. Samo javite na vreme da znam kada da je secnem i posaljem. Nazalost necu biti u mogucnosti da dodjem na okupljanje pa sam zbog toga hteo da doprinesem bar mali delic svoga prisustva. Duzan sam bar dve gajbe piva posto ne dolazim na vec drugo okupljanje Sad BeerBeerBeer. Pozzzz

krcko
Hakuna , osmotrićemo tamo , kakav je izbor konobarica , ako ih ima , pa nosi Thumb up . Pozdrav

http://www.adsrs.org/
biobiofizicar
Ja cutim i ne trazim nista posto ne govorim starolatinski, ali kad neko dobije nesto lepo ima da dodjem i kazem: "Daj malo ili daj pola, - nemoj da si takav...."Grin

zander
Kum 1229 je napisao:
Ako treba ammanije gracilis mogu da posaljem nekom (npr. Zanderu) i da on dostavi to ljudima kojima je potrebna. Samo javite na vreme da znam kada da je secnem i posaljem. Nazalost necu biti u mogucnosti da dodjem na okupljanje pa sam zbog toga hteo da doprinesem bar mali delic svoga prisustva. Duzan sam bar dve gajbe piva posto ne dolazim na vec drugo okupljanje Sad BeerBeerBeer. Pozzzz

alji, ja ću da ostavim meni jedan pelcer a ostalo ću da ponesem na okupljanje Thumb up

ZoSo
Kume nemoj da zalis , i ja bi jedan pelcer....

krcko
Ne kukaj BioBio , vidi da i ja samo istrčavam sa skromnom ponudom , nadajući se da će Dex doći sa punom kesom za mene , kada već nismo opravili sudar u međuvremenu Grin . Pozdrav

tripko
Vidim ja da cemo mi tamo jesti bilje a ne cevape, pljeskavice, kremenadle...
U svakom slucaju ja cu poneti nesto bar ono sto mi je vishak a nema mnogo, i ovako sam u potrazi za novim biljem za 40L aq.

I da ako neko ima neke ljudski prelivne cevi, ono sto se vrti po shopovima mi se uopste ne svidja.
Edited by tripko on 01.11.2009 22:06

Pejc
Ja imam jednu molbu gospodo Smile Katjusa ce doneti na okupljanje Staurogyne sp a posto ja ne mogu nikako da dodjem zamolio bih nekog od vas da preuzme neki pelcer i posalje mi post expresom. Unapred zahvaljujem Beer

daweed
Pejc, posto ja dolazim 90% ja cu uzeti i poslacu ti. Ja cu doneti Alternantheru pa kome treba neka uzme... Ostalo sam sve bacio posto se niko nije javio...

http://daweedaqua.tk
Pejc
Hvala unapred Daweed Beer

Kum 1229
Zander i ZoSo dogovoreno ali ostalo da odnesete GrinGrinGrin....

nene
meni treba bilje bilo koje vrste pa svi oni koji su raspolozeni da doniraju umesto da bace prijavljujem se za. Unapred zahvalan

zander
Kum 1229 je napisao:

Stiglo mi je ali posle dva dana putovanja, ko zna gde su prenoćile biljke Through wall Valda će preiveti

isnogood
@nene - Upisi svoju lokaciju u svom profilu, moz da pomogne kada su razmene van skupova u pitanju.

strujas
Ako neko ima Ludwigia arcuata mogao bi da ponese Grin

zander
Ako neko ima Hydrocotile, Verticulatu bi nabavio od Raste a Dissecta me interesuje (ona sa naslovne stranice) ako je neko ima samo neka mi javi na PP Thumb up

krcko
Da potraim i za sebe neto , poeljna Hottonia palustris i Lysimachia nummularia 'Aurea'

Dusan79
Evo da se i ja oglasim. Treba mi neka gusta i visoka biljka za zadnji plan! Do 30cm visine! Potpuno nebitno koja! Dakle ako neko ima eto bilo bi lepo.
Sve ostalo sto vec neko ne uzme, preuzecu ja ,za moj drugi mali aq od 38L koji je trenutno potpuno prazan.
Ajde pa se vidimo prekosutra.

biobiofizicar
Donecu limnophiliju (mislim da je sesilflora ili aquatica) i Najas (guadalupensis) dobre za zadnji plan. Najas moze svuda - ukorenjen, neukorenjen, nizak, visok, plivajuci,..... Mogu i puzeve malezijce (Malasyan trumpet snail) - ako nekome treba.

dexter
Pored Philippine bice i nesto narrowa i windelov-a.

www.aquaplants.org
Jump to Forum:
Prijava
Korisničko ime

Lozinka

Niste član?
Kliknite ovde za registraciju.

Zaboravili ste lozinku?
Zahtev za novu Kliknite ovde.
Danas je rođendan članu:
Desetoprsti
remmo
Shoutbox
You must login to post a message.

29.10.2021 19:59
Поново ради биоскоп. Grin

26.09.2020 00:56
Beer

25.09.2020 13:52
Beer

18.03.2020 13:03
mislite na svoje akvarijume i uzivajte u njima. Ovo je pravo vreme za ovu vrste mentalne higijene

19.02.2020 15:25
bravo!!!! Thumb up

14.02.2020 19:48
Тоооооо

14.02.2020 17:53
Applause

14.02.2020 15:57
MBA se diže iz pepela Cool

11.07.2019 14:46
Srecan rodjendan, drustvo! Beer

08.06.2019 14:27
Ako neko hoće da se registruje, neka me kontaktira na mail: mandic.akvarijum@ gmail.com

9,470,393 jedinstvenih poseta