Iz ove postavke je izvađen taj Eleocharis, tako da opet kaem, nema anse. Tu sam ga čuvao iza velikog kamena neto malo ga je bilo. A i nema greke jer znam dobro koja je to biljka i pre sam je drao... http://mojbiljnia...owstart=60
Da ne piem bolje svoje teorije, da ispadnem smean... Mozda mi je Laza uvalio Cypreus Helferič Tako nekako
Rekoh već, ima mnogo toga do đubrenja. Do vrste đubriva (to jest do sastava, mnogi proizvođači čuvaju tajnu i ne govore ta su stavili pored onog to pie na kesici).
U različitim uslovima u akvarijumu i ja od iste biljke mogu da napravim da ona bude 10cm.
Edited by zander on 10.12.2010 00:38
Kaem, probacu ovaj put da ga izguram da i u akvarijumu bude ogroman. Ne verujem da ću postići toliku veličinu ali ajde da vidimo. Saksijice sa nekim hranljivim stvarima sam posebno spremio za nju i jo neke biljke pa ćemo videti. CO2 na kvasac i ećer ako me ne bude mrzelo da menjam stalno, odvikao sam se od toga skroz
A za ovaj konkretan odgovor, ne znam sta da ti kazem a da se ne raspisem.
Sad vidim da si editovao post, probao sam ranije i sa parvulom emerzno i rasla je isto dosta velika i krupnija, kao livadska trava recimo. Tako da uvek mora isprobati da bi znao, lako se promeni forma od raznih uslova, kvaliteta vode, evo ja sam sad jedan akv sa kinicom napravio, neću da uzimam RO za te stvaria hoću neto da isprobam
Edited by zander on 10.12.2010 01:21