evo mene sa grunf idejama! verujete radi a dobio sam i alatku za sredjivanje kamencica tj dna koje se oslanja na staklo! naravno da sam morao od oca zicati neki zilet,a cevcica je za one male kuhinjske bojlere koja ne hrdja!
Paljivo da ne izgrebe staklo ili da ne zaluta u silikon
Spomenuo si braon algu... Braon alge sa stakla moe i sa nekom krpicom da skine, zelene tačkaste npr koje se malo tee skidaju moda bolje da skida sa halo karticom, kreditnom ili sa magnetom ili neto treće. Radio sam i ja ranije sa iletom, nisam izgrebao ali opet, sigurnije je po meni ono drugo
Mada glasam za karticu imam i ovu varijantu.
U farbari kupim ovo za struganje farbe posle farbanja prozora.
Ta spravica i 10 nozica kostaju manje od jednog evra zajedno. Nozici su malo tvrdji od zileta. Odlicno cisti i moze se napraviti produzetak drske ako necete da umacete ruke u vodu.
Vazno je sto ovim NE mozete ostetiti silikon jer je ivica noza povucena na unutra u odnosu na plastiku.
Oataje samo da se prosunjate po farbarama ili mozda cak nekim radnjama tipa Tempo.
Ne znam nisam odatle
skidam ja onim sundjerom sa dve strane za sudje,ali ima delova gde ruka na dohvata! norocito pored biljaka,ocas posla izlomim nesto ma koliko pazio! pa mi ovo dodje kao prirucno pomagalo! Edited by svetac on 10.09.2009 16:35
U ovoj temi se pominju plastična (kreditna ili halo) kartica, kao i strugač farbe (dva posta iznad)...
E, ja sam spojio lepo i korisno i napravio ovo to vidite na fotkama